הצעות לשיפור סלקום tv
אם סלקום אי פעם יקראו פה, אז זה מה שאתם צריכים לשפר:
לשפר לקוחות את חווית הצפייה בהקלטות.
לא לתת לנו לסבול שלוש שעות עם כפתור קדימה לחוץ <<<
אלא כמו בהוט/יס לתת לנו לדלג דקה/חמש/עשר דקות (הקלטה של שעתיים, מי יחזיק שלוש שעות כפתור קדימה לחוץ? התעללות בלקוח)
בסה"כ להוסיף קוד לתוכנה שלכם שיהיה אפשר לדלג על דקות עם CH+ בשלט או עם החצים.
ולבצע עדכון תוכנה לממירי הלקוחות.
למה אי אפשר לחפש בממיר? למשל בהוט אם אני רוצה לדעת אם מתי שהוא יהיה סרט עם השחקן "פול ניומן"
אני לוחץ על חיפוש "ניומן" ומקבל תוצאות. פה אין לא חיפוש בתוכניות ולא חיפוש בהקלטות.
לא מצאתי גם חיפוש בכל ה VOD. לא חבל? הרי יש כבר מקלדת בגב השלט.
אפשר לשפר גם את התצוגה של ההקלטות, ללמוד קצת מהוט. תמונה מקדימה של ההקלטה מה יש בהקלטה. לסדר את השמות וההקלטות לפי סדרות ולא סלט אחד אחרי השני.
אפשרות עריכת הקלטות, למחוק קטעים להשאיר קטעים. הקלטה של 120 דקות אם רוצים לשמור רק 20 דקות?
כל מה שמוצע פה ניתן לשינוי בתוכנה ולשחרר עדכון תוכנה ללקוח. השאלה כמה זה באמת אכפת לסלקום.
אתם מוזמנים להוסיף עוד הצעות לשיפור, אולי מישהו אכן יקרא פה ויעביר למי שצריך בסלקום.
אחרי הכל אם הם ממש ירצו, הם יעשו את השינויים הקטנים האלה לטובת הלקוחות, בסה"כ דברים תוכנתיים לא כסף גדול.
לשפר לקוחות את חווית הצפייה בהקלטות.
לא לתת לנו לסבול שלוש שעות עם כפתור קדימה לחוץ <<<
אלא כמו בהוט/יס לתת לנו לדלג דקה/חמש/עשר דקות (הקלטה של שעתיים, מי יחזיק שלוש שעות כפתור קדימה לחוץ? התעללות בלקוח)
בסה"כ להוסיף קוד לתוכנה שלכם שיהיה אפשר לדלג על דקות עם CH+ בשלט או עם החצים.
ולבצע עדכון תוכנה לממירי הלקוחות.
למה אי אפשר לחפש בממיר? למשל בהוט אם אני רוצה לדעת אם מתי שהוא יהיה סרט עם השחקן "פול ניומן"
אני לוחץ על חיפוש "ניומן" ומקבל תוצאות. פה אין לא חיפוש בתוכניות ולא חיפוש בהקלטות.
לא מצאתי גם חיפוש בכל ה VOD. לא חבל? הרי יש כבר מקלדת בגב השלט.
אפשר לשפר גם את התצוגה של ההקלטות, ללמוד קצת מהוט. תמונה מקדימה של ההקלטה מה יש בהקלטה. לסדר את השמות וההקלטות לפי סדרות ולא סלט אחד אחרי השני.
אפשרות עריכת הקלטות, למחוק קטעים להשאיר קטעים. הקלטה של 120 דקות אם רוצים לשמור רק 20 דקות?
כל מה שמוצע פה ניתן לשינוי בתוכנה ולשחרר עדכון תוכנה ללקוח. השאלה כמה זה באמת אכפת לסלקום.
אתם מוזמנים להוסיף עוד הצעות לשיפור, אולי מישהו אכן יקרא פה ויעביר למי שצריך בסלקום.
אחרי הכל אם הם ממש ירצו, הם יעשו את השינויים הקטנים האלה לטובת הלקוחות, בסה"כ דברים תוכנתיים לא כסף גדול.
עוד משהו חשוב בזמן צפייה אני לא יודע כמה ראיתי מהסדרה או הסרט יש קו של צפייה שבערך יודעים אם רואים רבע או חצי מהסרט רק עם עוצרים את התמונה ניתן לדעת כמה ראיתי שבזמן שלוחצים על המידע צריך שיהיה רשום דקות של צפייה וכמה נשאר לצפות פשוט תוכנה פרימיטיבית יש להם
נכון, שכחתי את זה.
אם אתה צופה בסרט והוא 120 דקות, אתה לא יכול לדעת איפה אתה.
כאילו לא השקיעו עד הסוף בחווית המשתמש. יש פס, כתוב כמה אורך כולל, וזה הכל.
או למשל בהקלטה.
לקביעת הקלטה בכל שירות נורמלי
בוחרים עם השלט את התוכנית
לוחצים על הכפתור העגול האדום להקלטה
לחיצה 1 הקלטה מופעלת
לחיצה 2 מבוטלת או הקלטה סדרתית (כל פעם)
לחיצה 3 ארוכה לא קצרה כמו הקודמות - מבטלת את ההקלטה.
אבל פה לא חשבו על זה.
מה שמצחיק שמה שאנחנו מציעים זה הכל תכונתי. זה לא שאנחנו אומרים
האיכות של המעבד בממיר לא טובה, תחליפו לנו לחומרה חזקה יותר, או הסאונד שיוצא לא מתאים.
בסה"כ תקחו את ההצעות ברצינות, תעבירו למחלקת הנדסה שאחראית על התוכנה, תשפרו ושחררו עדכון תוכנה. אפילו HOT וYES עושות את זה בקביעות.
אם אתה צופה בסרט והוא 120 דקות, אתה לא יכול לדעת איפה אתה.
כאילו לא השקיעו עד הסוף בחווית המשתמש. יש פס, כתוב כמה אורך כולל, וזה הכל.
או למשל בהקלטה.
לקביעת הקלטה בכל שירות נורמלי
בוחרים עם השלט את התוכנית
לוחצים על הכפתור העגול האדום להקלטה
לחיצה 1 הקלטה מופעלת
לחיצה 2 מבוטלת או הקלטה סדרתית (כל פעם)
לחיצה 3 ארוכה לא קצרה כמו הקודמות - מבטלת את ההקלטה.
אבל פה לא חשבו על זה.
מה שמצחיק שמה שאנחנו מציעים זה הכל תכונתי. זה לא שאנחנו אומרים
האיכות של המעבד בממיר לא טובה, תחליפו לנו לחומרה חזקה יותר, או הסאונד שיוצא לא מתאים.
בסה"כ תקחו את ההצעות ברצינות, תעבירו למחלקת הנדסה שאחראית על התוכנה, תשפרו ושחררו עדכון תוכנה. אפילו HOT וYES עושות את זה בקביעות.
קורה לפעמים אפילו בהקלטות כבדות של שעה פלוס.
מריצים הרבה קדימה נתקע הרבה אחורה נתקע.
מתקשר למה שכתבתי שלא השקיעו באפשרות של הרצת הקלטות.
אי אפשר לבחור מאיזה זמן לצפות, אי אפשר לדלג בדקה, אי אפשר לדלג בחמש/עשר דקות כל פעם.
יש פה טכנאים של סלקום TV, תפנו לפה מישהו מסלקום שיעביר את זה הלאה, או בזה הרגע ביקשתי בקשה חריגה מדי?
מריצים הרבה קדימה נתקע הרבה אחורה נתקע.
מתקשר למה שכתבתי שלא השקיעו באפשרות של הרצת הקלטות.
אי אפשר לבחור מאיזה זמן לצפות, אי אפשר לדלג בדקה, אי אפשר לדלג בחמש/עשר דקות כל פעם.
יש פה טכנאים של סלקום TV, תפנו לפה מישהו מסלקום שיעביר את זה הלאה, או בזה הרגע ביקשתי בקשה חריגה מדי?
כן למשל רואה הנותרים לא רואה את הפתיחה של hbo שלוקח לפחות 6 שניות לפחות כמה שניות מסך שחור ומה שמוזר אם מחזירים אחורה רואים את הסמל פתיחה של hbo אני מתכוון מחר להתקשר ולהתלונן על זה למשלהפתיחה של הישרדות מפסיד כמה שניות מהתוכניתגיל37 כתב:......
לפחות 5 שניות.. מרגיש אפילו יותר....
אני עם האפליקצייה שלהם (שיס עדיין ברקע לגיבוי) ומעבר לכמה באגים מעצבנים כמו תקיעות מידי פעם בשידורים חיים של ערוצי הספורט, ואיבודי תקשורת אקראיים שמצריכים כיבוי והדלקה של הטלויזיה , בסה"כ המוצר בהחלט נחמד אבל לדעתי לא ברמת יציבות מספיקה שתגרום לי לוותר על יס...
לגבי הצעות לשיפור (נכון לגבי מוד האפליקצייה) -
- מיספור של התחנות יעזור לי מאד (בעיקר לטובת המועדפים בשלט הרמוני)
- דיפדוף נוח בין הערוצים (כרגע כאשר אני עומד על ערוץ אני יכול לדפדף רק כלפי מעלה)
- השהייה של ערוץ אונליין.
- סאונד רב ערוצי בסדרות\סרטים נתמכים
- דיפדוף נוח בין הערוצים (כרגע כאשר אני עומד על ערוץ אני יכול לדפדף רק כלפי מעלה)
- סאונד רב ערוצי בסדרות\סרטים נתמכים
·כנראה הבעיה באנדרואיד בלבד (כרגיל...), כי לא נתקלתי בזה ב-Apple TV ובמחיר (ממליץ לקחת ממיר לגיבוי... אפילו אם תצטרך להחליף מנוי).אופיר28 כתב:אני עם האפליקצייה שלהם (שיס עדיין ברקע לגיבוי) ומעבר לכמה באגים מעצבנים כמו תקיעות מידי פעם בשידורים חיים של ערוצי הספורט, ואיבודי תקשורת אקראיים שמצריכים כיבוי והדלקה של הטלויזיה , בסה"כ המוצר בהחלט נחמד אבל לדעתי לא ברמת יציבות מספיקה שתגרום לי לוותר על יס...
- סאונד רב ערוצי בסדרות\סרטים נתמכים...
·Tomer5755 כתב:·כנראה הבעיה באנדרואיד בלבד (כרגיל...), כי לא נתקלתי בזה ב-Apple TV ובמחיר (ממליץ לקחת ממיר לגיבוי... אפילו אם תצטרך להחליף מנוי)..........
אולי לא דייקתי מספיק...
לא מדובר באנדרואיד אלא באפליקצייה של הסמארט TV במסך LG
·Tomer5755 כתב:·אותו הדבר.......
כלומר, סלקוםTV הם התחליף ל-yes, במידה ותשתמש במערכת המלוטשת שלהם (הממיר וה-Apple TV)....
מבין שאופציית הממיר/Apple TV עובדת כנראה יותר טוב מהאפליקציה אבל אני עדיין מצפה מחברה כמו סלקום לשחרר לשוק אפליקציה קצת יותר יציבה מזאת ששוחררה לפני מספר שבועות. מעבר לזה , עבודה עם אפליקציה מובנית בטלויזיה הרבה יותר נוחה מעבודה עם ממיר/שלט/כבליאדה נוספת....
עוד טיפה השקעה וקצת תיקוני באגים וזה בהחלט יהיה מבחינתי מוצר מנצח.
·מסכים.אופיר28 כתב:·......
מבין שאופציית הממיר/Apple TV עובדת כנראה יותר טוב מהאפליקציה אבל אני עדיין מצפה מחברה כמו סלקום לשחרר לשוק אפליקציה קצת יותר יציבה מזאת ששוחררה לפני מספר שבועות. מעבר לזה , עבודה עם אפליקציה מובנית בטלויזיה הרבה יותר נוחה מעבודה עם ממיר/שלט/כבליאדה נוספת....
עוד טיפה השקעה וקצת תיקוני באגים וזה בהחלט יהיה מבחינתי מוצר מנצח....
אולי כדאי לציין זאת לש.הלקוחות...