שדרוג ממנוי הטלוויזיה של סלקום TV לחבילת-הטריפל/קוואטרו

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה

האם אתם מרוצים מהטריפל של סלקוםTV או נתקלתם בחבלה הידועה של "בזק" (פירוט הזמנים והנתונים בתגובות).

הסקר נגמר בתאריך 04/03/2020 14:34

מרוצה!
3
100%
לא מרוצה... פרטים בתגובה (נא לציין, אם היית מנוי לתשתית "בזק" לפני הטריפל או לא).
0
אין הצבעות

סך הכול הצבעות: 3

Tomer5755 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 263 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

היי חברים,

חלקכם יודעים, שאני מנוי לסלקוםTV מה-4.5.17 דרך ה-Apple TV 4th שלי ומרוצה.
ביום שלישי הגעתי למרכז-השירות בעפולה, כדי להעביר בעלות (עקב טעות בפרטים) ומכיוון שרציתי גם ממיר רגיל (לא היה ניתן להוסיף למנוי האפליקציה, מבלי להוסיף את דמי-השכירות... מערכתית)-הצטרפנו מחדש ועל הדרך, הצפנו את נושא הטריפל.

בעצת נציג-השירות/מכירות של סלקוםTV-החלטנו לא לעבור מיידית, כדי שנהיה לקראת הנפקת החשבונית הבאה של "בזק", כי לטענתו, "בזק" לא מחייבים את החלק היחסי, אלא חודש שלם (נכון?).

בכל אופן, בעקבות התלונות שיש על נושא הטריפל (הנציג בעצמו ציין זאת והכיר בבעיה ואף שאל אותי, אם "בזק" הפסיקו איתה)-רציתי לפתוח סקר בנושא.
אומנם אני מכיר כמה לקוחות טריפל והם מרוצים (רובם ממושבי), אך אני עדיין מעוניין לבדוק זאת איתכם.

ד"א, אתמול החלפתי את ספק-האינטרנט מ-018אקספון ל-Netvision, מכיוון ששלשום נכנסתי למנוי וגיליתי, שאנו עדיין משלמים על ספק 15MB (כי היינו מנויים ב-HOT ואיתם עד נובמבר והשארנו את הספק, בשביל הדוא"ל).

לכן, החייאתי את המנוי, שדרגתי ל-40MB והחלטתי להתחיל להתנסות...
אומנם הרגשתי ירידה במהירות (מקבל כ-25MB קווי וכבר לא 39-40MB של אקספון), אך עובד חלק (מרגיע, כי פעם שעברה היו ניתוקים.. עם HOT), כך שלא רואה בעיה עם 4 רכיבי הטריפל (הטלוויזיה וספק-האינטרנט).

לכן, הנעלם הוא אך-ורק "בזק".

תודה-רבה מראש ושיהיה סופ"ש נפלא! :-)

בברכה,
תומר

AviWrx
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 345
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

@Tomer5755
היי, גם אני לאחר המון חששות סוף סוף עזבתי את בזק. לא מצטער לרגע!

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”