המשך גישה לאינטרנט אחרי התנתקות מהספק ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
GiladY פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 75 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום חברי הפורום,

תשתית - הוט (טריפל)

התנתקתי מחברת הספק ובאמת מופיע באזור האישי באתר שלהם שהמנוי נותק, אבל בכל זאת עדיין יש גישה לאינטרנט ואפילו אני מקבל את הIP של הספק. לא התחברתי לספק אחר לפני או אחרי הניתוק. החיוב - נעשה בנפרד מהתשתית, זה לא באנדל ומעולם לא היה באנדל.

איך זה שעדיין יש לי גישה לאינטרנט ? איך מנטרלים את הip ומפסיקים את הגישה מבלי לבטל את התשתית, כלומר, לא איקס אדום על חיבורי הרשת כתוצאה מניתוק של ההוטבוקס אלא תמונה בצהוב ושכתוב "ללא גישה לאינטרנט" ? בכוונה לא התחברתי לספק אחר, רציתי לראות קודם שאני מנותק (בדיוק כדי להימנע ממצבים כאלה - שלא ימציאו חיובים)

תודה!

Pentos
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

ניסית לעשות ריסטארט למודם?

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #3 

GiladY כתב:שלום חברי הפורום,

תשתית - הוט (טריפל)

התנתקתי מחברת הספק ובאמת מופיע באזור האישי באתר שלהם שהמנוי נותק, אבל בכל זאת עדיין יש גישה לאינטרנט ואפילו אני מקבל את הIP של הספק. לא התחברתי לספק אחר לפני או אחרי הניתוק. החיוב - נעשה בנפרד מהתשתית, זה לא באנדל ומעולם לא היה באנדל.

איך זה שעדיין יש לי גישה לאינטרנט ? איך מנטרלים את הip ומפסיקים את הגישה מבלי לבטל את התשתית, כלומר, לא איקס אדום על חיבורי הרשת כתוצאה מניתוק של ההוטבוקס אלא תמונה בצהוב ושכתוב "ללא גישה לאינטרנט" ? בכוונה לא התחברתי לספק אחר, רציתי לראות קודם שאני מנותק (בדיוק כדי להימנע ממצבים כאלה - שלא ימציאו חיובים)

תודה!
...
·

יש להם זמן של עד 72 שעות לנתק אותך.

אם יש לך אישור אסמכתא , הקלטה של השיחה שבא אתה מבקש ניתוק. הם לא יכולים לחייב אותך מעבר לזמן תאריך הבקשה.

GiladY פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 75 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

שלום ,

אעדכן לטובת השואלים הבאים . אני עובד עם הוטבוקס כמודם + ראוטר טיפילינק שלי . כיביתי את הראוטר והדלקתי, לא היה הבדל. אולי הייתי צריך לכבות ולהדליק (ריסטארט) את המודם ולא את הראוטר. צריך לציין שהגלישה, ככל שהימים עברו (גלשתי כך יותר מ3 ימי עסקים), האטה, אבל עדיין מספיק מהירה לשימוש למשתמש הממוצע כמוני . מבחינת הספקית- המנוי נותק ואת זה אני יודע. חששתי שיחייבו אותי על השימוש הנוסף , שאותו כאמור לא ביקשתי . "ניצלתי" את האפשרות לגלוש, אבל לא הייתי גולש לו הייתי נשאר ללא גישה . בסוף התחברתי לספקית אחרת (הוטנט) דרך האתר שלהם וקיבלתי ip בתוך שניות . היתה בעיה בגישה לאינטרנט וגלישה אטית בשעתיים הראשונות (תקלת שרתי DNS , וכשקראתי פה בפורום איך לשנות לשרתי גוגל 8.8.8.8 / 8.8.4.4 הפתרון לא עזר, גם לא איפוסים, משמע זה כנראה לא היה פתיר בצד שלי ), אבל עכשיו הכל הסתדר (עריכה: הכוונה שזה הסתדר לבד מבלי ששיניתי כלום בהגדרות. כמובן עבודה ללא חייגן).

תודה ושבוע טוב לכם!

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”