שלום חברי הפורום,
הנה השרשור שפתחתי לפני חודש . אני יודע שאנשים פה מקבלים בחילה מהשוואות מעמיקות של מסכים זולים, אבל הפעם אני ממוקד ופונה לתגובות ממי שמכירים את המסכים הספציפים האלה- מרוצים מהתמונה? מהסאונד (המובנה)? מזוית הצפייה? הכל יחסי כמובן, המסכים מיועדים לשימוש בסיסי ביותר.
40 אינצ':
1. סמסונג UE40J5100 - לא סמארט, אירופי, יותר מומלץ מהמסך (המומלץ בעצמו) UA40FH5000 כי זו סדרה חדשה יחסית, גם ל-J5100 אמורה להיות אחידות שחורים מצויינת, 20W שמע, דולבי, כולל עידן T (כנראה לא T2) . אותו דגם רק בגירסת הסמארט - J5200 יקר יותר בכ-400 ש"ח.
2. פנסוניק TH40CS500L - עם סמארט, עידן T2, שמע 20W, תגובות בזאפ-ממשק סמארט לא מי יודע מה אבל תמונה+סאונד טובים ותגובה אחרת שהמסך שבק אחרי שנתיים, מגיע עם אחריות יבואן 5 שנים.
3. LG 43LF590Y - עם סמארט, שמע 10W, דולבי, DTS, עידן T2.
או היום באותו מחיר יש את אותו דגם רק מסדרת LH (2016) , שלפי התגובה של TheCoolest שאני מכבד את הידע שלו ונוהג לשמוע לעצות שלו מומלץ יותר ללכת על הסדרה החדשה.
32 אינצ':
1. סמסונג UA32J4003 - ללא סמארט, 10W שמע, כולל דולבי, DTS, עידן T (כנראה לא T2). אולי אפשר למצוא בעד 1,000 ש"ח עם אחריות יבואן 3 שנים. גירסת הסמארט של זה J4303 בתוספת של כ-200 ש"ח אבל עם אחריות שנה מקביל (ללא עברית!).
2. Haier 32B8200 - שתי תגובות עדכניות טובות בזאפ, ללא סמארט, שמע 16W, כולל דולבי, תפריט בעברית. אפשר לקבל במחיר של הסמסונג אבל עם אחריות 4 שנים.
3. neon NE32FLED - לא ברור אם כולל סמארט או לא, תגובה טובה בזאפ, תפריט עברית, שמע 10W, זולה בכ-100 ש"ח מהקודמות (אחריות שנה מקביל).
שאלות:
1. האם להתעקש על מסך שכולל עידן T2 ? אני מבין ששנים קדימה הטכנולוגיה המתאימה תקלוט T2 בלבד.
2. אני אדיש לסמארט, מחבר סטרימר. האם זה נכון שיותר "מסוכן" לקחת מסך סמארט בהשוואה למסכים בלי ? מבחינת הסיכוי לתקלות ועלויות התיקון ? או שזאת אגדה אורבנית ?
תודה!