בעיות בהתקנת קודי 17.3
-
fidler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
האם עוד מישהו חווה בעיות התקנה בימים האחרונים.
מדבר על התקנת קודי רגילה ביותר, התקנות מקובץ זיפ של fusion, super repo, exodus וכדומה פשוט לא ניתנות להתקנה. מנסה גם באנדרואיד וגם על ווינדוס.. ההרחבות היחידות שכן ניתן להתקין זה מהריפו של קודי הרשמי שבא מובנה עם התוכנה כמו יוטיוב למשל, זאת אומרת שהרחבות צד שלישי לא ניתנות כלל להתקנה על 3 מכשירים שונים שניסיתי.
האם מישהו יודע על תקלה כל שהיא או אולי חסימות למיניהן שקורות פתאום..
יש לציין שאצלי בבית על מכשיר האנדרואיד הכל עובד בסדר, אבל זו התקנה של לפני חודשיים, כרגע מנסה להתקין אצל חברים וזה פשוט לא הולך..
תודה מראש לכל העוזרים והמשך יום טוב
מדבר על התקנת קודי רגילה ביותר, התקנות מקובץ זיפ של fusion, super repo, exodus וכדומה פשוט לא ניתנות להתקנה. מנסה גם באנדרואיד וגם על ווינדוס.. ההרחבות היחידות שכן ניתן להתקין זה מהריפו של קודי הרשמי שבא מובנה עם התוכנה כמו יוטיוב למשל, זאת אומרת שהרחבות צד שלישי לא ניתנות כלל להתקנה על 3 מכשירים שונים שניסיתי.
האם מישהו יודע על תקלה כל שהיא או אולי חסימות למיניהן שקורות פתאום..
יש לציין שאצלי בבית על מכשיר האנדרואיד הכל עובד בסדר, אבל זו התקנה של לפני חודשיים, כרגע מנסה להתקין אצל חברים וזה פשוט לא הולך..
תודה מראש לכל העוזרים והמשך יום טוב
אתה צריך לאפשר לקודי להתקין הרחבות צד שלישי.
כשתבחר את מקור הזיפ הוא ישאל אותך ויקפיץ אותך למסך ההגדרה. תאפשר.
אח"כ תבצע שוב את ההתקנה.
כשתבחר את מקור הזיפ הוא ישאל אותך ויקפיץ אותך למסך ההגדרה. תאפשר.
אח"כ תבצע שוב את ההתקנה.
-
fidler
-
- חבר פעיל מאוד

תודה לעונים, עשיתי על ההתחלה ואיפשרתי לצד שלישי ולא עבד. ועכשיו מתוך סקרנות קפצתי הביתה לבדוק על המכשיר שלי וגם פה לא מצליח להתקין שום הרחבה מ fusion למשל, אבל כל מה שכבר הותקן ממשיך לעבוד תקין.. נראה לי ממש מוזר שב-24 שעות האחרונות לא מצליח להתקין התקנה פשוטה ונקיה( ממש כמו שאני עושה בעצמי כבר 3 שנים ללא שום בעיה). מעניין אותי אם קרה משהו ממש עכשיו למי שמנסה להתקין הכל מאפס..ושוב תודה לעונים..
-
fidler
-
- חבר פעיל מאוד

נראה שבין ''הקורבנות'' הפעם הוא tv-addons והריפו fusion שלהם ולכן לא ניתן להביא שום הרחבה שקשורה אליהם כמו אקסודוס למשל.. אגב גם superepo עדיין מקרטע ואני חייב לציין שניסיתי להתקין את הכל מחדש על ארבעה מחשבים שונים ואנדרואיד אחד.
מקווה לטוב.. שבת שלום לכולם.
מקווה לטוב.. שבת שלום לכולם.