דעתכם בבקשה | נתב ASUS RT-AC88U
ראוטר מפלצתי
יש עליו ביקורות מצויינות : https://www.smallnetbuilder.com/wireles ... mitstart=0
אבל אני אישית לא ממליץ, רוב הפיצ'רים שלו לא יהיו מנוצלים כי לא נתמחים ע"י הקלייטנטים של WIFI והמחיר מוגזם.
במחיר כזה תוכל לרכוש בנפרד ראוטר, סוייטץ' ו- WiFi AP.
אם בכל זאת אתה רוצה הכל בקופסה אחת, הייתי הולך על הדגמים היותר פשוטים של ASUS, בסביבות 120$, ממלא לא יהיה הבדל מורגש.
יש עליו ביקורות מצויינות : https://www.smallnetbuilder.com/wireles ... mitstart=0
אבל אני אישית לא ממליץ, רוב הפיצ'רים שלו לא יהיו מנוצלים כי לא נתמחים ע"י הקלייטנטים של WIFI והמחיר מוגזם.
במחיר כזה תוכל לרכוש בנפרד ראוטר, סוייטץ' ו- WiFi AP.
אם בכל זאת אתה רוצה הכל בקופסה אחת, הייתי הולך על הדגמים היותר פשוטים של ASUS, בסביבות 120$, ממלא לא יהיה הבדל מורגש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
·caprica6 כתב:לי לא היה מזל כזה.
הזמנתי מגירבסט ונעצר במכס.
לא מצליח למצוא נתוני עוצמת שידור בוואט
והגברת אנטנות ב יחידות dB
לצורך הטופס של אישור משרד התקשורת.
מישהו יכול לעזור?...
גם אם תמצא זה לא יעזור לך, כי הנתב לא מוגבל לתדרים של הארץ. חבל על הזמן שלך
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
יבוא של ראוטרים זה סיפור בלתי אפשרי לישראל בגלל דרישות משרד התקשורת לגבי תדרים - זה לא רק עוצמות אלא שיש תדרים בתחום ה-5.8GHZ שהם אסורים לשימוש ל-Wifi בישראל בגלל שהם בשימוש משרד הבטחון. הציוד שנמכר על ידי החנויות, הספקיות ובזק - כוללים נטרול של התדרים האלה.
אני חובב גדול של אסוס בעולם הראוטרים, יש להם פיצ'רים שמקלים מאוד ניהול ומעקב אחרי בעיות רשת שונות. אפשר בקלות לזהות מי בבית גורם לבעיות ברשת, לסנן ולעדף וכו'. יש פיצ'רים שחסרים להם אבל הם כבר מהעולם העסקי.
אני חובב גדול של אסוס בעולם הראוטרים, יש להם פיצ'רים שמקלים מאוד ניהול ומעקב אחרי בעיות רשת שונות. אפשר בקלות לזהות מי בבית גורם לבעיות ברשת, לסנן ולעדף וכו'. יש פיצ'רים שחסרים להם אבל הם כבר מהעולם העסקי.
- AndreyWinizkiy
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני ביוק לפני שבועיים קניתי את ה- RT-AC86U
המון המון המלצות ברשת, והוא ראוטר חדש יחסית - יצא לשוק לפני שנה וקצת.
היה אותו במבצע באמזון ספרד ב-150 פאונד !!!! קפצתי על המציאה (ואישתי בדיוק הייתה בטיסת עבודה בחו"ל אז שלחתי למלון )
אם אתה רואה את ההודעה הזאת אז היא עברה הראוטר לפורום הזה
המון המון המלצות ברשת, והוא ראוטר חדש יחסית - יצא לשוק לפני שנה וקצת.
היה אותו במבצע באמזון ספרד ב-150 פאונד !!!! קפצתי על המציאה (ואישתי בדיוק הייתה בטיסת עבודה בחו"ל אז שלחתי למלון )
אם אתה רואה את ההודעה הזאת אז היא עברה הראוטר לפורום הזה