Hisense M7000 - תומכת DVB-T2 או לא?
שלום,
לאחר בדיקות, קריאת חוות דעת וחפירות בפורומים, החלטתי על החלפת הטלוויזיה הקיימת (Samsung UE50H6400) ב-Hisense 65M7000.
שאלה אחת נותרה לי פתוחה שאני לא מצליח למצוא תשובה ברורה עליה - האם הממיר המובנה בה תומך ב- DVB-T2 או לא?
בביקורת על סדרת M7000 באתר אוסטרלי, קיימת תמונה שבה ניתן לראות שני חיבורי אנטנה - אחד עם הברגה ואחד בלי.
ליד החיבור ללא הברגה כתוב ANT 1 DVB-T/T2/C וליד החיבור עם הברגה כתוב ANT 2 DVB-S/S-2.
באתר היבואן הישראלי, בתמונת גב הטלוויזיה קיים רק חיבור אחד, ללא הברגה, שלידו כתוב רק ANT. כך גם בביקורת שמצאתי באתר דרום אפריקאי.
בנוסף, באתר היבואן הישראלי מצוין במפורש תחת "תכונות" כי הטלוויזיה תומכת DVB-T/T2, אך בכל האתרים של החנויות שבדקתי, כתוב רק DVB-T.
האם מישהו יודע בוודאות להגיד האם אכן הדגם הזה תומך ב-DVB-T2?
תודה מראש.
לאחר בדיקות, קריאת חוות דעת וחפירות בפורומים, החלטתי על החלפת הטלוויזיה הקיימת (Samsung UE50H6400) ב-Hisense 65M7000.
שאלה אחת נותרה לי פתוחה שאני לא מצליח למצוא תשובה ברורה עליה - האם הממיר המובנה בה תומך ב- DVB-T2 או לא?
בביקורת על סדרת M7000 באתר אוסטרלי, קיימת תמונה שבה ניתן לראות שני חיבורי אנטנה - אחד עם הברגה ואחד בלי.
ליד החיבור ללא הברגה כתוב ANT 1 DVB-T/T2/C וליד החיבור עם הברגה כתוב ANT 2 DVB-S/S-2.
באתר היבואן הישראלי, בתמונת גב הטלוויזיה קיים רק חיבור אחד, ללא הברגה, שלידו כתוב רק ANT. כך גם בביקורת שמצאתי באתר דרום אפריקאי.
בנוסף, באתר היבואן הישראלי מצוין במפורש תחת "תכונות" כי הטלוויזיה תומכת DVB-T/T2, אך בכל האתרים של החנויות שבדקתי, כתוב רק DVB-T.
האם מישהו יודע בוודאות להגיד האם אכן הדגם הזה תומך ב-DVB-T2?
תודה מראש.
-
- אוסטרלי
-
- ישראלי
-
- דרום אפריקה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם על המסך שלך, רשום T2 אז אמור לתמוך.
הכי פשוט יהיה לחבר אנטנה ולבדוק.
הכי פשוט יהיה לחבר אנטנה ולבדוק.
אשמח גם לעצה איפה לקנות ובכמה! 
מתלבט בין 55 ל 65, מרחק שלוש וחצי מטר..
מתלבט בין 55 ל 65, מרחק שלוש וחצי מטר..
אפליקצית האנדרואיד שלי: http://bitly.com/mtacd
מוזמנים להוריד (ולפרגן עם 5 כוכבים במרקט =)
מוזמנים להוריד (ולפרגן עם 5 כוכבים במרקט =)