המלצה לכיריים?
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
היי,
מה צריך להסתכל? לבדוק? לקחת בחשבון?
אישתי הזמינה כיריים של בוש 4 להבות PCH615B90Y
אחרי המתנה אין להם במלאי והציעו לנו "פיצוי" כיריים של אריסטון דגם PC640TX
http://www.hashmalsh.co.il/pl_product~3531~9~18.htm
השאלה האם זה מוצר איכותי? מוכר? אני לא מוצא עליו יותר מדי מידע.
אשמח להמלצות לא במחיר משוגע.
מה צריך להסתכל? לבדוק? לקחת בחשבון?
אישתי הזמינה כיריים של בוש 4 להבות PCH615B90Y
אחרי המתנה אין להם במלאי והציעו לנו "פיצוי" כיריים של אריסטון דגם PC640TX
http://www.hashmalsh.co.il/pl_product~3531~9~18.htm
השאלה האם זה מוצר איכותי? מוכר? אני לא מוצא עליו יותר מדי מידע.
אשמח להמלצות לא במחיר משוגע.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תעבור לאינדוקציה עולם אחר לגמרי.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
שילוב בין חוסר יעילות בניצול חשמל לזה שלוקח למשטח הרבה זמן להתקרר ואי אפשר לשנות טמפרטורה במהירות תוך כדי בישול. בגז ואינדוקציה אפשר מיידית להגביר או להנמיך את החום, בקרמי אי אפשר.אוריה כתב:·אני עדין לא מצליח להבין מה כל כך גרוע בכירים חשמליות ............
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
אלקטרולוקס כחברה סבבה, לא מכיר ספציפית את האינדוקציה. גם על סימנס יש דעות חיוביות. רכשתי לבית הבא כיריים של Miele אבל עוד לא השתמשתי אז אין לי עוד אפשרות לתת ביקורת מניסיון. בנוכחי יש לי כיריים של Teka שעובדות כבר כ-7 שנים ללא תקלות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·mp3lll כתב:אגב קראתי שלאינדוקציה יש גם אפשרות לעבוד עם שקע רגיל ולא רק שקע כוח..
המלצות?
הזמנו כיריים וביטלו את ההזמנה, אז מישהו רומז משהו....
שקע רגיל (חד פאזי)אומר שאתה שלא תוכל לנצל את מלוא ההספק של הכיריים ,כאשר תצטרך להפעיל את כל אזורי הבישול.
בנוסף הכירים צריכות להיות מותאמות לעבודה בחד פאזי, במקום בתלת פאזי.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
@mp3lll
·תנסה לבדוק Bosch PUE611FB1E ואמור להיות גם דגם מקביל של סימנס. תשים לב שהם חייבים שקע שמחובר למפסק של 16 אמפר. בדרך כלל שקע, שאליו את מחבר כל דבר במטבח הוא כן 16 אמפר, רק תוודא
ההספק של כיריים האלה מגיע עד ל-4.6kW, אבל, ולדעתי זה אבל גדול, אני, לאור הניסיון של 3 חודשים האחרונים עם הכיריים שלי, מפעיל אותם לרוב בין שלי לחצי הספק. רק כאשר צריך להביא מים לרתיחה, מפעיל כרה אחת להספק מלא, רק עד נקודת הרתיחה, ואז מוריד ל-100 מעלות, שזה אולי שליש של ההספק המקסימלי של אותה כרה. לכן, לא נראה לי שמישהו מגיע לניצול של הספק המקסימלי...
·תנסה לבדוק Bosch PUE611FB1E ואמור להיות גם דגם מקביל של סימנס. תשים לב שהם חייבים שקע שמחובר למפסק של 16 אמפר. בדרך כלל שקע, שאליו את מחבר כל דבר במטבח הוא כן 16 אמפר, רק תוודא
ההספק של כיריים האלה מגיע עד ל-4.6kW, אבל, ולדעתי זה אבל גדול, אני, לאור הניסיון של 3 חודשים האחרונים עם הכיריים שלי, מפעיל אותם לרוב בין שלי לחצי הספק. רק כאשר צריך להביא מים לרתיחה, מפעיל כרה אחת להספק מלא, רק עד נקודת הרתיחה, ואז מוריד ל-100 מעלות, שזה אולי שליש של ההספק המקסימלי של אותה כרה. לכן, לא נראה לי שמישהו מגיע לניצול של הספק המקסימלי...