בעקבות הלחץ של הגולשים NEXT-TV משנה מדיניות

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
nir-vaknin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #1 

חברת הוט השיקה פלטפורמה לצפייה בתכני סדרות מקור וסדרות רכש על גבי אפלקציה מבית היוצר של הוט בשם NEXT-TV. תכני הרכש היו עולים במקביל לשידורם בחברת הוט, אך תכני המקור הופצו על גבי פלטפורמה זו כחודשיים לאחר שידורם המקורי. בעקבות הלחץ שונה הדבר.

בימים האחרונים מתקיימת מלחמה של ממש בין יוצרי סדרות טלויזיה לבין מפיצי תוכן פיראטי. בשבוע שעבר התרחשה רעידת אדמה של ממש מצידם של צורכי התוכן הפיראטי על גבי תוכנת הזרמת המדיה Kodi כשמספר אתרים ישראלים אשר הפיצו "בילד" נסגרו בזה אחר זה. כחלק מהמלחמה של חברות הכבלים והלווין בנסיון למזער כמה שניתן את הצריכה הפיראטית הוציאה חברת הוט פלטפורמה על גבי טאבלטים, מחשבים, וסמארטפון אפקלצייה בשם NEXT TV. האפלקצייה היא ספריית תוכן ענקית (vod) המאפשרת למצטרפים להנות מצד אחד מחבילת תוכן המעניקה להם צפייה בתכני המקור של חברת הוט, וחבילה נוספת המקנה אפשרות לצפות בסדרות הרכש כדוגמת HBO.

האבסורד מבחינת חברת הוט היה שסדרות הרכש היו עולות באופן מידי במקביל לשידורם על גבי ממירי החברה אך מנגד סדרות המקור היו עולות לאחר כחודשיים. סוג של ירייה ברגל של של עצמה. צרכן שירצה לראות את סדרות המקור האיכותיות של החברה בטח לא ימתין חודשיים עד שיצפה בשידור. במקרה הטוב הוא יצרוך את זה אצל חבר או קרוב משפחה במקרה הפחות טוב הוא יצפה באופן מידי באמצעות האינטרנט.

בעקבות לחץ שהופעל על דף הפייסבוק של NEXT TV ואתר חברת הכבלים HOT. הוחלט לשנות את המדינויות האבסורדית והוחלט להעביר גם את תוכן המקור במקביל לשידורו בחברת הוט.

ללא ספק החלטה זו תתרום להצטרפותם של לקוחות רבים לממשק הידידותי. אין ספק שלשלם 50 ש"ח עבור תוכן שמגיע באיכות גבוהה ללא צורך בחיפוש "פולשני" ברשת האינטרנט על מנת לצפות בתוכן המבוקש תסייע במלחמה כנגד צרכני התוכן הפיראטי.

ויפה שעה אחת קודם.
נערך לאחרונה על ידי nir-vaknin ב 21/06/2017 9:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #2 

שכחת להוסיף קרדיט.

כמו כן לא מעתיקים לפה כתבות במלואן, רק כותרת ותמצות + לינק למקור.

nir-vaknin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אני כתבתי , למי הקרדיט ? :)

שליחה #3 

@YanivPL
·

elada22
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #4 

יש לה עוד דרך ארוכה

mchip81
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #5 

בעקבות זה שסלקום רכשו את תכני hbo אז אין להם שום ייחודיות.

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #6 

איפה לינק לכתבה? איפה תגובה רשמית?
מקווה שזה נכון והוכחה שלחץ צרכני מצליח
לא יודע מי חשב על זה ועשה את הטעות מההתחלה זה ירייה ברגליים כמו שנכתב

nir-vaknin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ArielAberjil כתב:איפה לינק לכתבה? איפה תגובה רשמית?
מקווה שזה נכון והוכחה שלחץ צרכני מצליח
לא יודע מי חשב על זה ועשה את הטעות מההתחלה זה ירייה ברגליים כמו שנכתב
...
·אין לינק. אני כתבתי את מה שרשום למעלה :)

זה נכון ורק בגלל זה התחברתי אליהם אתמול (וגם קיבלתי חודש חינם)
אכן ירייה ברגל.

elada22
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

איזה סיבה שבעולם יש להתחבר אליהם? גם אחרי ה'מהלך' הזה שבעצם רק עשה אותם יותר 'בסדר' מאשר ממש גרועים שהם היו

nir-vaknin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אני אנסה להסביר :)

שליחה #9 

@elada22
·
היום אני לקוח של בזק באינטרנט משלם 65 על 100 (בפועל מקבל 45) .

לסלקום אני משלם 100 ש"ח על טלוזייה עם 2 ממירים ועוד 3 אפליקציות

אתמול הצטרפתי לנקסט טיוי (תכניות המקור של הוט ב 49 ש"ח.

אני לא יודע כמה זמן אני אשאר מחובר לנקסט כי אני לא צרכן גדול של טלויזיה, סתם סקרן אותי בכללי לראות את הממשק ומצד שני נתנו חודש חינם אז נצפה בפולמון ובמתים לרגע (שמתחיל בקרוב) ואולי ננתק.

גם את הממיר של סלקום אני בקושי מדליק לפעמים הוא יכול להיות שבועות כבוי עד שאני נזכר שלא ראיתי פרק של רשימה שחורה :)

אם אני שם את עצמי בצד ומתייחס ללקוח שהוא באמת אחד שצופה בטלויזיה הרעיון כשלעצמו הוא נחמד. לצפות ב49 ש"ח בכל תוכן המקור של הוט ויש להם באמת סדרות מצויינות. 49 ש"ח זה מחיר ששווה לשלם ולדעת שאתה מקבל מוצר באיכות HD בשיטת הVOD בלי להיכנס עכשיו לכל מיני אתרים פיראטיים ולפעמים הלינקים שבורים.

אני למשל יש לי תכנית שאני אוהב לראות ביס "כבודו" הכרתי אותה שהיא הגיע לפרק ה 6 . לא אשקר ואומר שחלק מהפרקים בהתחלה ראיתי באינטרנט היום הביאו לי אפלקציה אחת ממנוי של יס אז אני משדר ישירות למסך וצופה בתוכן.

אז יש לי סלקום יס והוט תכניות מקור בבית :)

elada22
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

כן גם אני התחלתי כבודו מפרק 6

אני מחובר בתשתית 40 בזק ומקבל 38 בסיטונאי 018. עולה 39 שח

018 גם אמרו שאין להם שום בעיה לחבר אותי על 100 (גם טריפל סי שהייתי אצלם) אבל בפועל יהיה לי 40 אז מיותר.

ככה שבאינטרנט אתה משלם כמעט כפול ממני על אותו דבר.

בחזרה לנקסט

בעצם מכל מה שאמרת אני מבין שאתה פשוט רוצה גישה לסדרות הישראליות של הוט בחודש חינם.

הבנתי. זה לגיטימי.

אם מסתכלים על תכנים ספציפיים זה באמת לא יגמר, לכל חברה יש תוכן 'שמייחד' אותה אפילו במעט.

בגדול הם מנסים להרוג את טריפל סי וסלקום ועל הדרך ניסיון עלוב לבלום במעט את נטפליקס.
ביינתים וגם להערכתי בהמשך זה לא יעזור להם אפילו לא מעט.

nir-vaknin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

elada22 כתב: בעצם מכל מה שאמרת אני מבין שאתה פשוט רוצה גישה לסדרות הישראליות של הוט בחודש חינם.

...
·אם אמרתי שנוח לי לצפות בתכניות כמו תכניות שיעלו חודש הבא כדוגמת "מתים לרגע" אז כנראה שלא הבנת.

כי חודש הבא זה כבר לא יהיה חינם ואני מניח שזה יתפרס על כ- 10-12 שבועות.

ועדיין אני חושב שלשלם 50 ש"ח בחודש ולראות באיכות HD את התוכן מבלי להתחיל לחפש באתרים זה שווה.

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #12 

nir-vaknin כתב:
...
...
·אם אמרתי שנוח לי לצפות בתכניות כמו תכניות שיעלו חודש הבא כדוגמת "מתים לרגע" אז כנראה שלא הבנת.

כי חודש הבא זה כבר לא יהיה חינם ואני מניח שזה יתפרס על כ- 10-12 שבועות.

ועדיין אני חושב שלשלם 50 ש"ח בחודש ולראות באיכות HD את התוכן מבלי להתחיל לחפש באתרים זה שווה.
...
איפה ראית על שינוי מדיניות בדיליי של העלאת הפקות המקור?
לא ראיתי שום התייחסות אם תוכל לשתף שאראה

IditVahadat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 156
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #13 

@nir-vaknin
·

השוואה בין next tv ל סלקוםtv

http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7401866

אשרשיף
טרול
טרול
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #14 

nir-vaknin כתב:חברת הוט השיקה פלטפורמה לצפייה בתכני סדרות מקור וסדרות רכש על גבי אפלקציה מבית היוצר של הוט בשם NEXT-TV. תכני הרכש היו עולים במקביל לשידורם בחברת הוט, אך תכני המקור הופצו על גבי פלטפורמה זו כחודשיים לאחר שידורם המקורי. בעקבות הלחץ שונה הדבר.

בימים האחרונים מתקיימת מלחמה של ממש בין יוצרי סדרות טלויזיה לבין מפיצי תוכן פיראטי. בשבוע שעבר התרחשה רעידת אדמה של ממש מצידם של צורכי התוכן הפיראטי על גבי תוכנת הזרמת המדיה Kodi כשמספר אתרים ישראלים אשר הפיצו "בילד" נסגרו בזה אחר זה. כחלק מהמלחמה של חברות הכבלים והלווין בנסיון למזער כמה שניתן את הצריכה הפיראטית הוציאה חברת הוט פלטפורמה על גבי טאבלטים, מחשבים, וסמארטפון אפקלצייה בשם NEXT TV. האפלקצייה היא ספריית תוכן ענקית (vod) המאפשרת למצטרפים להנות מצד אחד מחבילת תוכן המעניקה להם צפייה בתכני המקור של חברת הוט, וחבילה נוספת המקנה אפשרות לצפות בסדרות הרכש כדוגמת HBO.

האבסורד מבחינת חברת הוט היה שסדרות הרכש היו עולות באופן מידי במקביל לשידורם על גבי ממירי החברה אך מנגד סדרות המקור היו עולות לאחר כחודשיים. סוג של ירייה ברגל של של עצמה. צרכן שירצה לראות את סדרות המקור האיכותיות של החברה בטח לא ימתין חודשיים עד שיצפה בשידור. במקרה הטוב הוא יצרוך את זה אצל חבר או קרוב משפחה במקרה הפחות טוב הוא יצפה באופן מידי באמצעות האינטרנט.

בעקבות לחץ שהופעל על דף הפייסבוק של NEXT TV ואתר חברת הכבלים HOT. הוחלט לשנות את המדינויות האבסורדית והוחלט להעביר גם את תוכן המקור במקביל לשידורו בחברת הוט.

ללא ספק החלטה זו תתרום להצטרפותם של לקוחות רבים לממשק הידידותי. אין ספק שלשלם 50 ש"ח עבור תוכן שמגיע באיכות גבוהה ללא צורך בחיפוש "פולשני" ברשת האינטרנט על מנת לצפות בתוכן המבוקש תסייע במלחמה כנגד צרכני התוכן הפיראטי.

ויפה שעה אחת קודם.
...
·אתה עיתונאי? מאיזו חברה?

nir-vaknin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

אשרשיף כתב:
...
...
·אתה עיתונאי? מאיזו חברה?
...
·אני כותב בעיתון מקומי בשדרות. בנוסף מפעיל 2 דפי פייסבוק . אחד עם 50 אלף לייקים בשם "צבע אדום חדשות בזמן אמת" והשני "שדרונט".

אשרשיף
טרול
טרול
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #16 

אני מעריך אותך אותך על הגילוי המקצועי הנאות

nir-vaknin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד