בעקבות הלחץ של הגולשים NEXT-TV משנה מדיניות
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
חברת הוט השיקה פלטפורמה לצפייה בתכני סדרות מקור וסדרות רכש על גבי אפלקציה מבית היוצר של הוט בשם NEXT-TV. תכני הרכש היו עולים במקביל לשידורם בחברת הוט, אך תכני המקור הופצו על גבי פלטפורמה זו כחודשיים לאחר שידורם המקורי. בעקבות הלחץ שונה הדבר.
בימים האחרונים מתקיימת מלחמה של ממש בין יוצרי סדרות טלויזיה לבין מפיצי תוכן פיראטי. בשבוע שעבר התרחשה רעידת אדמה של ממש מצידם של צורכי התוכן הפיראטי על גבי תוכנת הזרמת המדיה Kodi כשמספר אתרים ישראלים אשר הפיצו "בילד" נסגרו בזה אחר זה. כחלק מהמלחמה של חברות הכבלים והלווין בנסיון למזער כמה שניתן את הצריכה הפיראטית הוציאה חברת הוט פלטפורמה על גבי טאבלטים, מחשבים, וסמארטפון אפקלצייה בשם NEXT TV. האפלקצייה היא ספריית תוכן ענקית (vod) המאפשרת למצטרפים להנות מצד אחד מחבילת תוכן המעניקה להם צפייה בתכני המקור של חברת הוט, וחבילה נוספת המקנה אפשרות לצפות בסדרות הרכש כדוגמת HBO.
האבסורד מבחינת חברת הוט היה שסדרות הרכש היו עולות באופן מידי במקביל לשידורם על גבי ממירי החברה אך מנגד סדרות המקור היו עולות לאחר כחודשיים. סוג של ירייה ברגל של של עצמה. צרכן שירצה לראות את סדרות המקור האיכותיות של החברה בטח לא ימתין חודשיים עד שיצפה בשידור. במקרה הטוב הוא יצרוך את זה אצל חבר או קרוב משפחה במקרה הפחות טוב הוא יצפה באופן מידי באמצעות האינטרנט.
בעקבות לחץ שהופעל על דף הפייסבוק של NEXT TV ואתר חברת הכבלים HOT. הוחלט לשנות את המדינויות האבסורדית והוחלט להעביר גם את תוכן המקור במקביל לשידורו בחברת הוט.
ללא ספק החלטה זו תתרום להצטרפותם של לקוחות רבים לממשק הידידותי. אין ספק שלשלם 50 ש"ח עבור תוכן שמגיע באיכות גבוהה ללא צורך בחיפוש "פולשני" ברשת האינטרנט על מנת לצפות בתוכן המבוקש תסייע במלחמה כנגד צרכני התוכן הפיראטי.
ויפה שעה אחת קודם.
בימים האחרונים מתקיימת מלחמה של ממש בין יוצרי סדרות טלויזיה לבין מפיצי תוכן פיראטי. בשבוע שעבר התרחשה רעידת אדמה של ממש מצידם של צורכי התוכן הפיראטי על גבי תוכנת הזרמת המדיה Kodi כשמספר אתרים ישראלים אשר הפיצו "בילד" נסגרו בזה אחר זה. כחלק מהמלחמה של חברות הכבלים והלווין בנסיון למזער כמה שניתן את הצריכה הפיראטית הוציאה חברת הוט פלטפורמה על גבי טאבלטים, מחשבים, וסמארטפון אפקלצייה בשם NEXT TV. האפלקצייה היא ספריית תוכן ענקית (vod) המאפשרת למצטרפים להנות מצד אחד מחבילת תוכן המעניקה להם צפייה בתכני המקור של חברת הוט, וחבילה נוספת המקנה אפשרות לצפות בסדרות הרכש כדוגמת HBO.
האבסורד מבחינת חברת הוט היה שסדרות הרכש היו עולות באופן מידי במקביל לשידורם על גבי ממירי החברה אך מנגד סדרות המקור היו עולות לאחר כחודשיים. סוג של ירייה ברגל של של עצמה. צרכן שירצה לראות את סדרות המקור האיכותיות של החברה בטח לא ימתין חודשיים עד שיצפה בשידור. במקרה הטוב הוא יצרוך את זה אצל חבר או קרוב משפחה במקרה הפחות טוב הוא יצפה באופן מידי באמצעות האינטרנט.
בעקבות לחץ שהופעל על דף הפייסבוק של NEXT TV ואתר חברת הכבלים HOT. הוחלט לשנות את המדינויות האבסורדית והוחלט להעביר גם את תוכן המקור במקביל לשידורו בחברת הוט.
ללא ספק החלטה זו תתרום להצטרפותם של לקוחות רבים לממשק הידידותי. אין ספק שלשלם 50 ש"ח עבור תוכן שמגיע באיכות גבוהה ללא צורך בחיפוש "פולשני" ברשת האינטרנט על מנת לצפות בתוכן המבוקש תסייע במלחמה כנגד צרכני התוכן הפיראטי.
ויפה שעה אחת קודם.
נערך לאחרונה על ידי nir-vaknin ב 21/06/2017 9:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
איפה לינק לכתבה? איפה תגובה רשמית?
מקווה שזה נכון והוכחה שלחץ צרכני מצליח
לא יודע מי חשב על זה ועשה את הטעות מההתחלה זה ירייה ברגליים כמו שנכתב
לא יודע מי חשב על זה ועשה את הטעות מההתחלה זה ירייה ברגליים כמו שנכתב
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

·אין לינק. אני כתבתי את מה שרשום למעלהArielAberjil כתב:איפה לינק לכתבה? איפה תגובה רשמית?
לא יודע מי חשב על זה ועשה את הטעות מההתחלה זה ירייה ברגליים כמו שנכתב...
זה נכון ורק בגלל זה התחברתי אליהם אתמול (וגם קיבלתי חודש חינם)
אכן ירייה ברגל.
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

אני אנסה להסביר :)
@elada22
·
היום אני לקוח של בזק באינטרנט משלם 65 על 100 (בפועל מקבל 45) .
לסלקום אני משלם 100 ש"ח על טלוזייה עם 2 ממירים ועוד 3 אפליקציות
אתמול הצטרפתי לנקסט טיוי (תכניות המקור של הוט ב 49 ש"ח.
אני לא יודע כמה זמן אני אשאר מחובר לנקסט כי אני לא צרכן גדול של טלויזיה, סתם סקרן אותי בכללי לראות את הממשק ומצד שני נתנו חודש חינם אז נצפה בפולמון ובמתים לרגע (שמתחיל בקרוב) ואולי ננתק.
גם את הממיר של סלקום אני בקושי מדליק לפעמים הוא יכול להיות שבועות כבוי עד שאני נזכר שלא ראיתי פרק של רשימה שחורה
אם אני שם את עצמי בצד ומתייחס ללקוח שהוא באמת אחד שצופה בטלויזיה הרעיון כשלעצמו הוא נחמד. לצפות ב49 ש"ח בכל תוכן המקור של הוט ויש להם באמת סדרות מצויינות. 49 ש"ח זה מחיר ששווה לשלם ולדעת שאתה מקבל מוצר באיכות HD בשיטת הVOD בלי להיכנס עכשיו לכל מיני אתרים פיראטיים ולפעמים הלינקים שבורים.
אני למשל יש לי תכנית שאני אוהב לראות ביס "כבודו" הכרתי אותה שהיא הגיע לפרק ה 6 . לא אשקר ואומר שחלק מהפרקים בהתחלה ראיתי באינטרנט היום הביאו לי אפלקציה אחת ממנוי של יס אז אני משדר ישירות למסך וצופה בתוכן.
אז יש לי סלקום יס והוט תכניות מקור בבית
·
היום אני לקוח של בזק באינטרנט משלם 65 על 100 (בפועל מקבל 45) .
לסלקום אני משלם 100 ש"ח על טלוזייה עם 2 ממירים ועוד 3 אפליקציות
אתמול הצטרפתי לנקסט טיוי (תכניות המקור של הוט ב 49 ש"ח.
אני לא יודע כמה זמן אני אשאר מחובר לנקסט כי אני לא צרכן גדול של טלויזיה, סתם סקרן אותי בכללי לראות את הממשק ומצד שני נתנו חודש חינם אז נצפה בפולמון ובמתים לרגע (שמתחיל בקרוב) ואולי ננתק.
גם את הממיר של סלקום אני בקושי מדליק לפעמים הוא יכול להיות שבועות כבוי עד שאני נזכר שלא ראיתי פרק של רשימה שחורה
אם אני שם את עצמי בצד ומתייחס ללקוח שהוא באמת אחד שצופה בטלויזיה הרעיון כשלעצמו הוא נחמד. לצפות ב49 ש"ח בכל תוכן המקור של הוט ויש להם באמת סדרות מצויינות. 49 ש"ח זה מחיר ששווה לשלם ולדעת שאתה מקבל מוצר באיכות HD בשיטת הVOD בלי להיכנס עכשיו לכל מיני אתרים פיראטיים ולפעמים הלינקים שבורים.
אני למשל יש לי תכנית שאני אוהב לראות ביס "כבודו" הכרתי אותה שהיא הגיע לפרק ה 6 . לא אשקר ואומר שחלק מהפרקים בהתחלה ראיתי באינטרנט היום הביאו לי אפלקציה אחת ממנוי של יס אז אני משדר ישירות למסך וצופה בתוכן.
אז יש לי סלקום יס והוט תכניות מקור בבית
כן גם אני התחלתי כבודו מפרק 6
אני מחובר בתשתית 40 בזק ומקבל 38 בסיטונאי 018. עולה 39 שח
018 גם אמרו שאין להם שום בעיה לחבר אותי על 100 (גם טריפל סי שהייתי אצלם) אבל בפועל יהיה לי 40 אז מיותר.
ככה שבאינטרנט אתה משלם כמעט כפול ממני על אותו דבר.
בחזרה לנקסט
בעצם מכל מה שאמרת אני מבין שאתה פשוט רוצה גישה לסדרות הישראליות של הוט בחודש חינם.
הבנתי. זה לגיטימי.
אם מסתכלים על תכנים ספציפיים זה באמת לא יגמר, לכל חברה יש תוכן 'שמייחד' אותה אפילו במעט.
בגדול הם מנסים להרוג את טריפל סי וסלקום ועל הדרך ניסיון עלוב לבלום במעט את נטפליקס.
ביינתים וגם להערכתי בהמשך זה לא יעזור להם אפילו לא מעט.
אני מחובר בתשתית 40 בזק ומקבל 38 בסיטונאי 018. עולה 39 שח
018 גם אמרו שאין להם שום בעיה לחבר אותי על 100 (גם טריפל סי שהייתי אצלם) אבל בפועל יהיה לי 40 אז מיותר.
ככה שבאינטרנט אתה משלם כמעט כפול ממני על אותו דבר.
בחזרה לנקסט
בעצם מכל מה שאמרת אני מבין שאתה פשוט רוצה גישה לסדרות הישראליות של הוט בחודש חינם.
הבנתי. זה לגיטימי.
אם מסתכלים על תכנים ספציפיים זה באמת לא יגמר, לכל חברה יש תוכן 'שמייחד' אותה אפילו במעט.
בגדול הם מנסים להרוג את טריפל סי וסלקום ועל הדרך ניסיון עלוב לבלום במעט את נטפליקס.
ביינתים וגם להערכתי בהמשך זה לא יעזור להם אפילו לא מעט.
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

·אם אמרתי שנוח לי לצפות בתכניות כמו תכניות שיעלו חודש הבא כדוגמת "מתים לרגע" אז כנראה שלא הבנת.elada22 כתב: בעצם מכל מה שאמרת אני מבין שאתה פשוט רוצה גישה לסדרות הישראליות של הוט בחודש חינם.
...
כי חודש הבא זה כבר לא יהיה חינם ואני מניח שזה יתפרס על כ- 10-12 שבועות.
ועדיין אני חושב שלשלם 50 ש"ח בחודש ולראות באיכות HD את התוכן מבלי להתחיל לחפש באתרים זה שווה.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
איפה ראית על שינוי מדיניות בדיליי של העלאת הפקות המקור?nir-vaknin כתב:·אם אמרתי שנוח לי לצפות בתכניות כמו תכניות שיעלו חודש הבא כדוגמת "מתים לרגע" אז כנראה שלא הבנת.......
כי חודש הבא זה כבר לא יהיה חינם ואני מניח שזה יתפרס על כ- 10-12 שבועות.
ועדיין אני חושב שלשלם 50 ש"ח בחודש ולראות באיכות HD את התוכן מבלי להתחיל לחפש באתרים זה שווה....
לא ראיתי שום התייחסות אם תוכל לשתף שאראה
- IditVahadat
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
·אתה עיתונאי? מאיזו חברה?nir-vaknin כתב:חברת הוט השיקה פלטפורמה לצפייה בתכני סדרות מקור וסדרות רכש על גבי אפלקציה מבית היוצר של הוט בשם NEXT-TV. תכני הרכש היו עולים במקביל לשידורם בחברת הוט, אך תכני המקור הופצו על גבי פלטפורמה זו כחודשיים לאחר שידורם המקורי. בעקבות הלחץ שונה הדבר.
ויפה שעה אחת קודם....
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

·אני כותב בעיתון מקומי בשדרות. בנוסף מפעיל 2 דפי פייסבוק . אחד עם 50 אלף לייקים בשם "צבע אדום חדשות בזמן אמת" והשני "שדרונט".אשרשיף כתב:·אתה עיתונאי? מאיזו חברה?.........
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

אל תשכחו איפה קראתם את זה ראשונים