שליטה בשקע חכם SMARTGRADE דרך גוגל הום / אמזון אקו

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
סנופקין34 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים, רכשתי את הסמארטגרייד למזגן שהופך את הגרוטאה שלי בסלון לחכמה, ההתקנה די קלה ואחרי ניסיון אחד באייפון (באנדרואיד זה לא עבד), הוא מצא את השקע וזה עובד (זה ON OFF פשוט).

הסמארטגרייד מבוסס על ה BROADLINK E CONTROL (האפליקציה זהה אחד לאחד חוץ ממסך ההפעלה).

מה שכן הייתי רוצה, זה להדליק את זה מבחוץ עם גוגל / אלקסה. ניסיתי לתפוס עם PACKET CATCHER את הקריאה של האפליקציה החוצה. רואים שזה פונה לכתובת IP אבל מה שיש בפנים הוא די ג'יבריש, ואי אפשר לקחת אותו נניח ל IFTTT.

מכירים דרך אחרת שכן? מניח שיש לחברים פה ניסיון עם מוצרי BROADLINK וגוגל הום / אלקסה.

תודה רבה!

ahiel
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1306
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #2 

לא עשיתי את זה, אבל אני יודע שזה אפשרי.
זה עובד ככה:
בהנחה שזה ברודלינק אז תנסה להשתמש באנדרואיד ב-Broadlink RM Tasker Plugin
אתה צריך מכשיר אנדרואיד שתמיד יהיה בבית, ואז תעביר מהגוגל הום לha-bridge והוא יעביר לtasker plugin והוא יעביר לברודלינק...

סנופקין34 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

יש לי כמה מכשירי אנדרואיד זרוקים בבית כך שזאת לא בעיה.

יש מדריך כיצד לעשות את החיבור? איך אפשר בכלל לתפוס את הקריאה שיוצאת מה E CONTROL ל RM TASKER?

ahiel
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1306
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #4 

google it:
https://www.google.co.il/search?q=how+t ... e&ie=UTF-8

יש תוצאות, סרטונים וכד׳...

סנופקין34 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

היי, מעדכן שהצלחתי לגרום לסמארט גרייד לעבוד עם אלקסה עם RM BRIDGE, התהליך יחסית נוח. סוף סוף אפשר להגיד למזגן גרוטאה שלי להדלק עם הקול!

דיברתי עם התמיכה של ברודלינק והם אמרו שתמיכה מובנת באלקסה תגיע למכשירים שלהם בסוף החודש הזה, ותמיכה בגוגל הום ברבעון השלישי / רביעי של השנה.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”