יבוא מקרן בסיסי מאמזון

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
tvfan1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 677
נתן תודות: 129 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום
אני מעוניין להביא מקרן בסיסי (סרטי ילדים, קצת ספורט ואולי קצת XBOX)
היות ואני מחפש משהו בתקציב נמוך , אני מודע לכך שאני "משלם" על איכות (ככל הנראה מקסימום 800X480)
מצאתי מספר חלופות באמזון:

1. Cernova XPE460
2. Crenova XPE470 - Cernova XPE470 (יצא מאוחר יותר אולם משום מה מקבל ביקורות )
3 Dpower T20

אשמח לשמוע האם מישהו יבא אחד מהם? מהי רמת שביעות הרצון ובהינתן שההפרש במחיר אינו מאוד משמעותי , באיזה דגם מומלץ לבחור (אני יכול למתוח עוד קצת למעלה אם יש משהו הרבה יותר מוצלח :-)

תודה מראש!

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

תחפש מוצרים שאמזון הוא המוכר והשולח ורק כאלה. כי אז יש לך שרות שלהם, חישוב מסים ומכס מראש ואחריות.

tvfan1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Bugy- תודה על המענה

שליחה #3 

אכן נכון, אני מסתכל אך ורק על אותם דגמים הרלוונטים למשלוח לישראל (כולל מיסוי ומיסים)

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: Bugy- תודה על המענה

שליחה #4 

tvfan1 כתב:אכן נכון, אני מסתכל אך ורק על אותם דגמים הרלוונטים למשלוח לישראל (כולל מיסוי ומיסים)
...
·פשוט שלושת הדוגמאות שלך הן לא כך, כולן ממוכר צד שלישי.

tvfan1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

לא מצאתי כאלה הנמכרים על ישירות על ידי אמזון בעלויות האלה (כל ה - 3 Fulfilled by Amazon ונשלחים לישראל)...

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1951
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #6 

אני מניח כי זה בגלל שמדובר במוצרים סיניים זולים ואמזון לא מתעסקת ישירות עם דברים כאלה.

tvfan1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556
נתן תודות: 226 פעמים
קיבל תודות: 125 פעמים

שליחה #8 

לדעתי אם אתה רוכש משהו סיני זול עשה זאת מ eBay
עדיף מתחת ל 75$ ואז אין מכס או מיסים
לגבי משלוח אני חושב ששווה לשלם על משלוח מהיר של dhl בד"כ עולה 20$ ומגיע עם שליח תוך מספר ימים. קניתי מספר מוצרים חשמליים ככה אמנם לא מקרן

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

dilbert78 כתב:לדעתי אם אתה רוכש משהו סיני זול עשה זאת מ eBay
עדיף מתחת ל 75$ ואז אין מכס או מיסים
לגבי משלוח אני חושב ששווה לשלם על משלוח מהיר של dhl בד"כ עולה 20$ ומגיע עם שליח תוך מספר ימים. קניתי מספר מוצרים חשמליים ככה אמנם לא מקרן
...
·רק שים לב, עם דואר מהיר אין סיכוי להחזר כספי על מסים. עם משלוח מהיר, עוד יש סיכוי, אומנם קטן אבל יש.

tvfan1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

dilbert78 ו BUGY

שליחה #10 

תודה על המענה
יתכן ואני טועה אולם ממה שנראה המקרנים באיזור 75 דולר נחותים משמעותית מאלה שבאיזור ה- 100 עד 120 דולר (רזולוציה ,עוצמת הארה וכד')
מצד אחד אני לא מעוניין להשקיע מאות דולרים (ולהנות מהטוב שיש לעולם הזה להציע :-) אולם מצד שני , אני לא רוצה מקרן מתפרק ברזולוציה נמוכה
לגבי EBAY, אני מעדיף להתנהל מול אמזון (ושורות הלקוחות המופלא שלה מאשר מול Ebay) מה גם שלא בטוח שאותם מוצרים נמצאים גם בEBAY

חוזר לשאלה המקורית, האם מישהו רכש מקרן בסיסי (עד 150 דולר) מאמזון ויכול להמליץ? משהו מ3 דגמים שציינתי? משהו אחר?

תודה!

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

להגיד לך את האמת, אני מזמן למדתי שזול יוצא יקר. וכמשהו כל כך זול מול שאר המוצרים באותה הקטגוריה, כנראה, לא תמיד, יש פה משהו חשוד.

מתי בפעם האחרונה ראיתה תמונה על כל הקיר ברזולוציה של 800*480? אתה זוכר בכלל מה זה, בעידן שבו 1080*1920 הוא הסטנדרט, זה לחזור אחורוה לסוף שנות ה90.

בכל מקרה, עם הרזולוציה לא בעיה בשבילך, יש לך בעיה של עוצמה. הם כולם בסביבות ה1000-1200 לומנס מוצהר, מה שאומר הרבה פחות בפועל. זה אומר חדר חשוך לחלוטין, בלי שום אור (אפילו כתוב בתיאור, שזה הפתיע אותי, שהוא לא מתאים להצגת מצגות).

בכל מקרה, אתה לא הבנת מה אמרתי לך לגבי משלוח כשאמזון הוא המוכר. אתה חייב רק כך. כי אז הם לא לוקחים לך מסים ואתה תקבל הפתעה יפה מאוד והמקרן של 80+20 משלוח יעלה הרבה יותר, מס קניה, מע"מ, עמלות, דמי חרטה של הדואר והמכס.

אלה מוצרים שצריך להזמין מאלי, אם בכלל להזמין אותם. תריץ לך כמה חיפושים ביוטיב ותוכל לתרשם איך הם עובדים במציאות.

אז אם אין לך בעיה עם כל המינוסים (הפלוס הגדול פה הוא כמובן המחיר), לך על זה, רק תראה שיש לו HDMI כי לא לכולם יש.

tvfan1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

Bugy- ה-מ-ו-ן תודה על הסבלנות והמענה המפורט , תענוג של פורום!
היות ואין לי נסיון עם המוצרים הללו, הסתמכתי על חוות הדעת של אמזון (גם בארה"C וגם באירופה והמוצרים הללו נמצאים בראש טבלת הנמכרים ביותר (בהיקף של מאות חוות דעת בציון 4.5 או 5 וזוהי הסיבה היחידה מדוע אני מסתכל על הדגמים הספציפיים
כל נסיון להעלות לרזולוציה של 720P ומעלה משמעותו יותר מפי 2.5 במחיר (אלא אם למישהו יש המלצה על מקרן 720 זול ולכן אני "בין הפטיש לסדן"
תודה על ההבהרה לגבי העלויות הנוספות, רכשתי בעבר (הרבה :-) באמזון כשגרתי בארה"ב וגם שלחתי לכאן פריטים אולם תמיד הם היו פריטים שנמכרו ע"י אמזון (וקיבלתי לא מעט פעמים החזר מיסים קטן
לא הכרתי את העובדה שברכישה של מוכר אחר אאלץ לשלם עוד מיסים
אם כך הדבר, צפוי כי אותו דבר יהיה גם ברכישה ב Ebay או עלי אקספרס, לא?
באופן אישי החוויה שלי עם עלי היא רעה עד גרועה (מבחינת איכות המוצרים ובעיקר אי הגעתם) ולכן אני מהסס

נראה כי דעתך נחרצת (נגד) ומנגד המון אנשים שמשבחים את המוצרים הספציפיים עליהם שאלתי (כולל גם ביוטיוב..)
ההקרנה תהיה רוב הזמן במרתף אשר הוא חשוך למדי כםך שמקרן של 150 לומן אמור להיות סביר (לגבי הרזולוציה , מסכים לחלוטין אבל שוב, המחיר..)

אשמח לשמוע ממך או מכל אחד אחר שיש לו הצעה כיצד להישאר ברף הנמוך ולהקטין את החסרונות :-)

תודה מראש לך ולעונים האחרים

tvfan1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

בהמשך לשרשור , המשכתי לבדוק עוד קצת את אותם דגמים המופיעים באמזון ומצאתי כי לאותו יצרן יש דגם חדש הקרוי GP90 והוא בעל רזולוציה של 720P ועוצמה של 3200 לומן (אני יודע , סינים...)

המכשיר נמצא כרגע במכירה רק בעלי GP 90 (+ Wireless) , מישהו מכיר? בעד/נגד?
אני מחפש גם באמזון אבל לא מצאתי עדיין

התקציב כרגע הוכפל (מ - 100 ל- 200$ )

תודה לעונים

tvfan1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

הקפצה, תודה לעונים!

שלח תגובה