בקרוב בלונדון: פאב "הארי פוטר"..
-
JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
..נרות צפים באויר, ברזי בירה המתמלאים לבד, תאורה הניתנת לשליטה ע"י שרביטי קסם, תמונות זזות על הקירות ועוד כל מיני טריקים מהספר ומהסרט.
לכתבה
ג'יימס
לכתבה
ג'יימס
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
תתפלא אבל יש לי הרגשה שהקמפיין למימון הפאב הזה יקבל את כל הכסף הנדרש פלוס הרבה יותר מזה. יש באנגליה המון מעריצים של הארי פוטר שישמחו לשלם על כל דבר שרק מוזכר בו צמד המילים "הארי" ו-"פוטר".
מצד שני בתור מי שחי בממלכה ויודע עד כמה הבריטים אלופים בלמרוח את הזמן ברמה כזאת שהישראלים לידם נראים כמו ספידי גונזלס אני בספק רב אם הפאב הזה ייפתח במרץ 2018 - אולי מרץ 2020 וגם זה במקרה הכי טוב...
מצד שני בתור מי שחי בממלכה ויודע עד כמה הבריטים אלופים בלמרוח את הזמן ברמה כזאת שהישראלים לידם נראים כמו ספידי גונזלס אני בספק רב אם הפאב הזה ייפתח במרץ 2018 - אולי מרץ 2020 וגם זה במקרה הכי טוב...
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
מסתבר שהיזם לא הצליח לגייס את ה-$500,000 שרצה ב-KICKSTARTER והלך על אופציה אחרת שהיא POP-UP PUB ולאחרונה הוא פתח קמפיין חדש באתר GOFUNDME ומקווה לגייס $6,000 - סכום הרבה יותר הגיוני אבל למרות זאת נכון לשעה זו גוייסו רק $680.
מה אגיד לכם, זה לא נראה מבטיח...
מסתבר שיש "השקה רכה" של הפאב ב-18 בנובמבר. מה אתם אומרים? שווה להשקיע 20 פאונד וללכת לשם לאיזה דרינק מכושף ?
מה אגיד לכם, זה לא נראה מבטיח...
מסתבר שיש "השקה רכה" של הפאב ב-18 בנובמבר. מה אתם אומרים? שווה להשקיע 20 פאונד וללכת לשם לאיזה דרינק מכושף ?