סתם משוויץ בסט
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
@NOAM_sho
·
ניראה פשוט, אסתטי, וטוב...אני בטוח שגם נשמע טוב, תהנה.
אין לי מושג מה מרחק הישיבה שלך מהרמקולים אך מהנקודה שצילמת ניראה כי הם רחוקים מדי האחד מן השני...וממש קרובים לקיר האחורי, מניסיון שלי עם Morel הרחקה מהקיר האחורי משפרת פלאים את במת הצליל.
·
ניראה פשוט, אסתטי, וטוב...אני בטוח שגם נשמע טוב, תהנה.
אין לי מושג מה מרחק הישיבה שלך מהרמקולים אך מהנקודה שצילמת ניראה כי הם רחוקים מדי האחד מן השני...וממש קרובים לקיר האחורי, מניסיון שלי עם Morel הרחקה מהקיר האחורי משפרת פלאים את במת הצליל.
You pay peanuts, you get monkeys
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אז תחליף את הספיקים החדים לגומיות או תשים טבעות מתחת לספיקים או כל פתרון אחר אשר מתאים לפרקט. אתה לא חייב לחיות עם הקוצים הללו.NOAM_sho כתב:@itay123
·לא לאהם לא על פלטת עץ, אלא על פיסת פרקט כדי שלא ישרטו את הפרקט שמתחת...
...
·באופן עקרוני, קיבלתי מעין מטבעות יעודיים,כפי שאתה מתאר...אבל אני נוהג להזיז את הרמקולים הרבה, עד שאמצא את המיקום האידיאלי..מאוד נוח להזיז עם הפרקט מתחת.BUGY כתב:·אז תחליף את הספיקים החדים לגומיות או תשים טבעות מתחת לספיקים או כל פתרון אחר אשר מתאים לפרקט. אתה לא חייב לחיות עם הקוצים הללו..........
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·חחחח....עכשיו הבנתי, אתה מזיז את הרמקול יחד עם החתיחת פרקט... אז תעשה את זה קבוע, תחתוך לך חתיבה יפה, בגודל המתאים, עם גימור בפינות ותוכל להמשיך להזיז את הרמקולים לפי התוכן/מצב-הרוח/עוצמה, כל עוד המשטח התחתון לא מזמזם ולא מגביר את הבאסים.NOAM_sho כתב:·באופן עקרוני, קיבלתי מעין מטבעות יעודיים,כפי שאתה מתאר...אבל אני נוהג להזיז את הרמקולים הרבה, עד שאמצא את המיקום האידיאלי..מאוד נוח להזיז עם הפרקט מתחת..........