התייעצות לגבי שדרוג כרטיס קול
שלום,
חמי חובב מוזיקה מושבע, שומע אפל מיוזיק דרך המחשב הנייח בתצורה הבאה:
אפל מיוזיק (אייטיונז) --> כרטיס קול בסיסי --> חיבור אנלוגי 3.5 מ"מ --> רסיבר אונקיו איכותי (ללא HDMI אך עם כניסה קואקסיאלית ואופטית) --> רמקולים מדפיים של MISSION
איכות השמע הינו פרמטר חשוב ביותר עבורו, האם באמצעות שדרוג כרטיס הקול ניתן יהיה לשדרג את איכות הסאונד בתצורה זו?
אם כן, המלצות לכרטיס קול?
תודה מראש!
חמי חובב מוזיקה מושבע, שומע אפל מיוזיק דרך המחשב הנייח בתצורה הבאה:
אפל מיוזיק (אייטיונז) --> כרטיס קול בסיסי --> חיבור אנלוגי 3.5 מ"מ --> רסיבר אונקיו איכותי (ללא HDMI אך עם כניסה קואקסיאלית ואופטית) --> רמקולים מדפיים של MISSION
איכות השמע הינו פרמטר חשוב ביותר עבורו, האם באמצעות שדרוג כרטיס הקול ניתן יהיה לשדרג את איכות הסאונד בתצורה זו?
אם כן, המלצות לכרטיס קול?
תודה מראש!
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
איזה מחשב?
בטוח שאין בו יציאה קואקסיאלית?
לפעמים היא פנימית על הלוח וצריך להוסיף חיווט לפאנל האחורי של המחשב.
אם בטוח אין, כל כרטיס קול עם יציאה קואקסיאלית יעשה את העבודה.
בטוח שאין בו יציאה קואקסיאלית?
לפעמים היא פנימית על הלוח וצריך להוסיף חיווט לפאנל האחורי של המחשב.
אם בטוח אין, כל כרטיס קול עם יציאה קואקסיאלית יעשה את העבודה.
- Amir64
-
- גורו

ברגע שאתה מעביר את האות הדיגיטאלי לרסיבר, והוא מבצע את פעולת ה- DAC, אין שום צורך בכרטיס איכותי, או DAC חיצוני.
אני יודע שזה לא כל כך אודיופילי מצידי להציע זאת, אך ניסית לשחק עם האקולייזר של ITUNES?
אני חייב להגיד לך שאחרי כל הניסויים שביצעתי אצלי, הורדת תוכן איכותי (flac וכד'), שינויי הקונפגורציה ברסיבר הפשוט שיש לי (תדרי חיתוך, עוצמות רמקולים, באס וטרבל...) השינוי הכי משמעותי לאוזניים שלי היה מעבר לפריסט של "ROCK" באקולייזר של אייטונס בשינויים קלים שלו. השינוי מבחינתי היה דרסטי. הכל נשמע פשוט יותר טוב לטעמי!
המקור שלי הוא ITUNES באמצעות HTPC עם כרטיס קול סטנדרטי לנגן אופו (103D, שרק מעביר את האות ולא מפענח אותו) ומשם לרסיבר של דנון (HDMI) ומשם ל 5.1
תנסה...
אני חייב להגיד לך שאחרי כל הניסויים שביצעתי אצלי, הורדת תוכן איכותי (flac וכד'), שינויי הקונפגורציה ברסיבר הפשוט שיש לי (תדרי חיתוך, עוצמות רמקולים, באס וטרבל...) השינוי הכי משמעותי לאוזניים שלי היה מעבר לפריסט של "ROCK" באקולייזר של אייטונס בשינויים קלים שלו. השינוי מבחינתי היה דרסטי. הכל נשמע פשוט יותר טוב לטעמי!
המקור שלי הוא ITUNES באמצעות HTPC עם כרטיס קול סטנדרטי לנגן אופו (103D, שרק מעביר את האות ולא מפענח אותו) ומשם לרסיבר של דנון (HDMI) ומשם ל 5.1
תנסה...
תודה, בהחלט ננסה! אבל עדיין מעוניין לשפר מה שניתן בשרשרת, קרי, כרטיס קול.
ראיתי את זה- http://ksp.co.il/?uin=18283&select=.1082..34.
ישפר (המידה ואשתמש ביציאה האופטית)?
ראיתי את זה- http://ksp.co.il/?uin=18283&select=.1082..34.
ישפר (המידה ואשתמש ביציאה האופטית)?
- Amir64
-
- גורו

שוב,
במידה ואתה משתמש ביציאה דיגיטאלית של כרטיס הקול, אין משמעות לאיכות הכרטיס.
הכרטיס לא נוגע באות העובר דרכו, ולא משפר או מקלקל אותו.
האות עובר מהקובץ המנוגן, כפי שהוא, אל הרסיבר.
ברסיבר מתבצעת ההמרה לאות אנאלוגי,
בנוסף, לדעתי כמובן, שימוש באקולייזר של הרסיבר עדיף על האקולייזר של תוכנת הנגן.
במידה ואתה משתמש ביציאה דיגיטאלית של כרטיס הקול, אין משמעות לאיכות הכרטיס.
הכרטיס לא נוגע באות העובר דרכו, ולא משפר או מקלקל אותו.
האות עובר מהקובץ המנוגן, כפי שהוא, אל הרסיבר.
ברסיבר מתבצעת ההמרה לאות אנאלוגי,
בנוסף, לדעתי כמובן, שימוש באקולייזר של הרסיבר עדיף על האקולייזר של תוכנת הנגן.
- Amir64
-
- גורו

@freerider
צריך לקנות DAC יקר, כדי שאולי יהיה טוב יותר מזה המובנה ברסיבר.
וגם אז, צריך רמקולים איכותיים ויקרים כדי לשמוע את ההבדל.
בסה"כ יש לו רמקולים של Mission.
לא צריך להגזים עם DAC.
צריך לקנות DAC יקר, כדי שאולי יהיה טוב יותר מזה המובנה ברסיבר.
וגם אז, צריך רמקולים איכותיים ויקרים כדי לשמוע את ההבדל.
בסה"כ יש לו רמקולים של Mission.
לא צריך להגזים עם DAC.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
@Amir64
·
מחיר של DAC USB לא חייב להיות יקר מאוד, היום ניתן לקנות DACים סיניים(עם כל כמה שאני לא אוהב את הרעיון) שהם טובים מאוד במחיר סביר מאוד.
הרעיון של "להוציא" את ה-DAC מהמחשב הנייח הוא להרחיק את ה-DAC כמה שיותר מה"חשמל המלוכלך" של מחשבים נייחים (בהנחה שאין לו במחשב ספק כח סופר שקט) ועוד מספר סיבות.
לחיבור יציאת SPDIF קואקסיאלית מהמחשב לרסיבר יש לא מעט חסרונות.
מעבר לזאת לא אני ולא אתה יודעים כמה טוב או לא טוב ה-DAC ברסיבר.
צורם לי לשמוע אימרה בסיגנון "בסה"כ יש לו רמקולים של Mission", במיוחד שאנחנו לא יודעים איזה דגם הם, האמן לי של-Mission יש מקום של הרבה כבוד בדפיי ההיסטוריה של האודיו, לדוגמא, בלוח יש Mission מדגם 782 שהיה ועדיין רמקול מעולה למחירו ויותר.
·
מחיר של DAC USB לא חייב להיות יקר מאוד, היום ניתן לקנות DACים סיניים(עם כל כמה שאני לא אוהב את הרעיון) שהם טובים מאוד במחיר סביר מאוד.
הרעיון של "להוציא" את ה-DAC מהמחשב הנייח הוא להרחיק את ה-DAC כמה שיותר מה"חשמל המלוכלך" של מחשבים נייחים (בהנחה שאין לו במחשב ספק כח סופר שקט) ועוד מספר סיבות.
לחיבור יציאת SPDIF קואקסיאלית מהמחשב לרסיבר יש לא מעט חסרונות.
מעבר לזאת לא אני ולא אתה יודעים כמה טוב או לא טוב ה-DAC ברסיבר.
צורם לי לשמוע אימרה בסיגנון "בסה"כ יש לו רמקולים של Mission", במיוחד שאנחנו לא יודעים איזה דגם הם, האמן לי של-Mission יש מקום של הרבה כבוד בדפיי ההיסטוריה של האודיו, לדוגמא, בלוח יש Mission מדגם 782 שהיה ועדיין רמקול מעולה למחירו ויותר.
You pay peanuts, you get monkeys
- Amir64
-
- גורו

@freerider
נענה לפי הסדר:
1. הוא אמר שיש לו רסיבר איכותי.
לא אמר דגם, אבל אני מאמין לו.
סביר שה- DAC ברסיבר, מספיק טוב. לפחות כמו של DAC "סיני" שאתה מדבר עליו.
סביר גם שזה הפתרון העדיף הוא שימוש ב- DAC של הרסיבר, כי אז אין כל העברה של אודיו אנאלוגי בחיווט חיצוני לרסיבר.
2. אם מוציאים אודיו דיגיטאלי מהמחשב, בכל צורה שהיא, כמובן שאין שימוש ב- DAC שבמחשב.
(אחת הסיבות לאמירתי שלא משנה איזה כרטיס, ממילא לא משתמשים ב- DAC שלו)
איזה חסרונות יש לחיבור SPDIF בהעברת סטריאו?
3. לא מזלזל ברמקולים של Mission, לא רעים, אבל צריך לעלות ברמה כדי לשמוע הבדלים בין DAC-ים שונים.
זה שרמקולים נשמעים טוב למחירם, לא אומר שהם יכולים לרדת לרמת הפירוט הדרושה, כדי להבחין בהבדלים בין DAC אחד לאחר.
נענה לפי הסדר:
1. הוא אמר שיש לו רסיבר איכותי.
לא אמר דגם, אבל אני מאמין לו.
סביר שה- DAC ברסיבר, מספיק טוב. לפחות כמו של DAC "סיני" שאתה מדבר עליו.
סביר גם שזה הפתרון העדיף הוא שימוש ב- DAC של הרסיבר, כי אז אין כל העברה של אודיו אנאלוגי בחיווט חיצוני לרסיבר.
2. אם מוציאים אודיו דיגיטאלי מהמחשב, בכל צורה שהיא, כמובן שאין שימוש ב- DAC שבמחשב.
(אחת הסיבות לאמירתי שלא משנה איזה כרטיס, ממילא לא משתמשים ב- DAC שלו)
איזה חסרונות יש לחיבור SPDIF בהעברת סטריאו?
3. לא מזלזל ברמקולים של Mission, לא רעים, אבל צריך לעלות ברמה כדי לשמוע הבדלים בין DAC-ים שונים.
זה שרמקולים נשמעים טוב למחירם, לא אומר שהם יכולים לרדת לרמת הפירוט הדרושה, כדי להבחין בהבדלים בין DAC אחד לאחר.
- freerider
- חבר ותיק

@Amir64
·
1."סביר שה- DAC ברסיבר, מספיק טוב. לפחות כמו של DAC "סיני" שאתה מדבר עליו."
ממש לא סביר להניח את שאתה טוען, הסינים היום מייצרים DACים זולים ברמה טובה מאוד וגם בהשוואה לרסיברים ממותגים (אל תשכח שברסיבר שלו אין HDMI מה שאומר שהרסיבר בן כ-10 שנים ויותר והקפיצה באיכות ה-DACים בשנים האחרונות גדולה בהשוואה ל-DACים לפני 10 שנים...מלבד DACים מסוג R2R ישנים
).
2. דוגמא אחת לחיסרון ה-SPDIF היא רגישות ל-RFI, נכון לומר שגם חיבור USB רגיש ל-RFI, אך בחיבור USB יש את הדרכים הדי פשוטות לנטרל זאת כגון רכיב ADUM4160 שמספק galvanic isolation.
מעבר לזאת, חיבור SPDIF אמיתי של 75אום משקע או כבל RCA לא קיים...בשום מכשיר ובאף רמת מחיר, חיבור SPDIF 75אום יכול להתקבל אך ורק ע"י מחברים מסוג BNC וגם הם חייבים לעמוד בסטנדרטים של 75אום וכבל COAX כגון RG59.
ההבדל בין "חיבור" של 50אום של ה-RCA לבין 75אום אמיתי הוא עניין הניחות בסיגנל העובר.
3. מעבר לזאת גם אם אתה לא משתמש ב-DAC שבכרטיס הקול שבמחשב המחשב עדיין עושה המרה מסיגנל I2S ל-SPDIF(בדיוק מה ש-DAC USB עושה) תלוי כמובן בכרטיס הקול שבמחשב.
אתה יכול לבוא ולטעון שהלכתי רחוק עם כל ה"בבל"ת" שכתבתי למעלה אבל זו דעתי לגביי למה עדיף USB DAC חיצוני.
לגבי הרמקולים Mission שלו, מעניין אותי לדעת מהיא "רמת" הרמקולים שלדעתך כן יכולים להשמיע הבדלים בין DACים שונים?
·
1."סביר שה- DAC ברסיבר, מספיק טוב. לפחות כמו של DAC "סיני" שאתה מדבר עליו."
ממש לא סביר להניח את שאתה טוען, הסינים היום מייצרים DACים זולים ברמה טובה מאוד וגם בהשוואה לרסיברים ממותגים (אל תשכח שברסיבר שלו אין HDMI מה שאומר שהרסיבר בן כ-10 שנים ויותר והקפיצה באיכות ה-DACים בשנים האחרונות גדולה בהשוואה ל-DACים לפני 10 שנים...מלבד DACים מסוג R2R ישנים
2. דוגמא אחת לחיסרון ה-SPDIF היא רגישות ל-RFI, נכון לומר שגם חיבור USB רגיש ל-RFI, אך בחיבור USB יש את הדרכים הדי פשוטות לנטרל זאת כגון רכיב ADUM4160 שמספק galvanic isolation.
מעבר לזאת, חיבור SPDIF אמיתי של 75אום משקע או כבל RCA לא קיים...בשום מכשיר ובאף רמת מחיר, חיבור SPDIF 75אום יכול להתקבל אך ורק ע"י מחברים מסוג BNC וגם הם חייבים לעמוד בסטנדרטים של 75אום וכבל COAX כגון RG59.
ההבדל בין "חיבור" של 50אום של ה-RCA לבין 75אום אמיתי הוא עניין הניחות בסיגנל העובר.
3. מעבר לזאת גם אם אתה לא משתמש ב-DAC שבכרטיס הקול שבמחשב המחשב עדיין עושה המרה מסיגנל I2S ל-SPDIF(בדיוק מה ש-DAC USB עושה) תלוי כמובן בכרטיס הקול שבמחשב.
אתה יכול לבוא ולטעון שהלכתי רחוק עם כל ה"בבל"ת" שכתבתי למעלה אבל זו דעתי לגביי למה עדיף USB DAC חיצוני.
לגבי הרמקולים Mission שלו, מעניין אותי לדעת מהיא "רמת" הרמקולים שלדעתך כן יכולים להשמיע הבדלים בין DACים שונים?
- Amir64
-
- גורו

1.באונקיו הטובים, מעבר לסדרות הכניסה, היו DAC-ים טובים גם לפני 10 שנים.
אל תשכח שלא מדובר פה באודיופיליה.
מדובר באדם שמבקש לשמוע מוזיקה מאייטיונס.
סביר שרוב, אם לא כל, המוזיקה שהוא שומע היא מקבצים דחוסים.
אז שוב, לדעתי, לא ייתן לו כלום להשקיע ב- DAC יותר איכותי מזה שיש לו ברסיבר.
אם הוא יכול להשוות לניסיון DAC חיצוני טוב ל- DAC של הרסיבר, ולבדוק אם הוא שומע הבדל, אז אולי יהיה כדאי לו לחפש DAC.
2. לא רלוונטי להעברת אודיו על כבל של 1.5 מטר לרסיבר.
מתי נתקלת בהפרעות ל- DATA העובר דרך SPDIF?
אם היו הפרעות, הן היו מתבטאות ברעשים חריגים או קיטועים תוך כדי ניגון.
אם אין תופעות כאלו, הכל תקין.
3. I2S ל- SPDIF זו המרה ב- digital domain, ואין כל בעיה עם זה.
4. ניסיתי לשמוע הבדל בשימוש ב- DAC של הרסיבר ל- DAC חיצוני לא זול, לא יכול להגיד שהיה הבדל שמצדיק את ההשקעה.
עם רמקולים שונים ויקרים.
ממגבר סטריאו איכותי, שמעתי עם הרמקול שלי במובהק יותר טוב מאשר עם הרסיבר, עם או בלי DAC חיצוני.
בוודאי שיש הבדל שמיע בין מגברים שונים.
גם זה בולט יותר, ככל שאתה עולה ברמה של הרמקולים.
אל תשכח שלא מדובר פה באודיופיליה.
מדובר באדם שמבקש לשמוע מוזיקה מאייטיונס.
סביר שרוב, אם לא כל, המוזיקה שהוא שומע היא מקבצים דחוסים.
אז שוב, לדעתי, לא ייתן לו כלום להשקיע ב- DAC יותר איכותי מזה שיש לו ברסיבר.
אם הוא יכול להשוות לניסיון DAC חיצוני טוב ל- DAC של הרסיבר, ולבדוק אם הוא שומע הבדל, אז אולי יהיה כדאי לו לחפש DAC.
2. לא רלוונטי להעברת אודיו על כבל של 1.5 מטר לרסיבר.
מתי נתקלת בהפרעות ל- DATA העובר דרך SPDIF?
אם היו הפרעות, הן היו מתבטאות ברעשים חריגים או קיטועים תוך כדי ניגון.
אם אין תופעות כאלו, הכל תקין.
3. I2S ל- SPDIF זו המרה ב- digital domain, ואין כל בעיה עם זה.
4. ניסיתי לשמוע הבדל בשימוש ב- DAC של הרסיבר ל- DAC חיצוני לא זול, לא יכול להגיד שהיה הבדל שמצדיק את ההשקעה.
עם רמקולים שונים ויקרים.
ממגבר סטריאו איכותי, שמעתי עם הרמקול שלי במובהק יותר טוב מאשר עם הרסיבר, עם או בלי DAC חיצוני.
בוודאי שיש הבדל שמיע בין מגברים שונים.
גם זה בולט יותר, ככל שאתה עולה ברמה של הרמקולים.
- freerider
- חבר ותיק

@Amir64
·
1. אין שום קשר לאודיופיליה או לא, כמו שקיימים הבדלים בצליל של מגברים קיימים הבדלים גם בין DACים, כל DAC מבוסס על צ'יפ שונה אבל עיקר ההשפעה על הצליל היא דווקא מכיוון מעגליי היציאה האנלוגיים.
אין גם קשר לסוג הקבצים שהוא מאזין להם, לצורך העניין מבחינתו הקובץ הדחוס הוא הרפרנס להשוואה.
מעבר לזאת אתה שוכח שגם DAC USB חיצוני הוא "כרטיס קול", "כרטיס קול" שקל לחבר למחשב נייד,נייח או TV BOX שתומך OTG.
מניסיון שלי גם DAC חיצוני סיני מבוסס AK4490 עם ספק כח חיצוני שעולה באזור ה-25 דולר יכול להישמע טוב יותר מ-DACים שנמצאים ברסיברים של 4000 ש"ח.
2. הפרעות RFI או הפרעות בתדר גבוה יותר יכולות "להתלבש" גם על כבל באורך 30 ס"מ(במיוחד בסביבה "מלוכלכת" כמו מחשב נייח) ולאו דווקא להשפיע על ה-DATA עצמו אלא על המעגלים האנלוגיים שברכיב העוקב בשרשרת ולייצר סוג של הפרעה כזו או אחרת.
3. יכולה להיות בעיה של תוספת JITTER, תלוי כמה ה-TRANSCIEVER שלך איכותי.
4. אני לא יודע אם הבדיקה שלך מול DAC אחד ורסיבר אחד או מול כמה ויתכן ועבורך ההבדל בין DAC חיצוני ו-DAC מובנה ברסיבר זניח ולא כדאי וזה לגיטימי ובסדר.
ברשותי 6 DACים חיצוניים שונים מסוגים שונים ו"רמות" שונות וחלק גדול מהמיקרים שהשוואתי אותם לרסיברים שונים גם ה-DAC החיצוני שעולה 25$ (ועבר מודיפיקציה בשווי 10$) נשמע לי טוב יותר, לפעמים משמעותית טוב יותר ולפעמים פחות.
5. ולמרות שאין אנו יודעים אילו רמקולים יש לו אתה עדיין טוען שאין לו טעם להשקיע כי יש לו "רק" רמקולים של MISSION, אני לא יודע איזה ניסיון יש לך עם רמקולים של MISSION, לי היו כמה זוגות מסדרות שונות בעבר ואני חולק דיעה שונה משלך בעניין.
מעניין אותי לדעת באיזו "רמה" הרמקולים שאתה בוחן איתם ציוד?
·
1. אין שום קשר לאודיופיליה או לא, כמו שקיימים הבדלים בצליל של מגברים קיימים הבדלים גם בין DACים, כל DAC מבוסס על צ'יפ שונה אבל עיקר ההשפעה על הצליל היא דווקא מכיוון מעגליי היציאה האנלוגיים.
אין גם קשר לסוג הקבצים שהוא מאזין להם, לצורך העניין מבחינתו הקובץ הדחוס הוא הרפרנס להשוואה.
מעבר לזאת אתה שוכח שגם DAC USB חיצוני הוא "כרטיס קול", "כרטיס קול" שקל לחבר למחשב נייד,נייח או TV BOX שתומך OTG.
מניסיון שלי גם DAC חיצוני סיני מבוסס AK4490 עם ספק כח חיצוני שעולה באזור ה-25 דולר יכול להישמע טוב יותר מ-DACים שנמצאים ברסיברים של 4000 ש"ח.
2. הפרעות RFI או הפרעות בתדר גבוה יותר יכולות "להתלבש" גם על כבל באורך 30 ס"מ(במיוחד בסביבה "מלוכלכת" כמו מחשב נייח) ולאו דווקא להשפיע על ה-DATA עצמו אלא על המעגלים האנלוגיים שברכיב העוקב בשרשרת ולייצר סוג של הפרעה כזו או אחרת.
3. יכולה להיות בעיה של תוספת JITTER, תלוי כמה ה-TRANSCIEVER שלך איכותי.
4. אני לא יודע אם הבדיקה שלך מול DAC אחד ורסיבר אחד או מול כמה ויתכן ועבורך ההבדל בין DAC חיצוני ו-DAC מובנה ברסיבר זניח ולא כדאי וזה לגיטימי ובסדר.
ברשותי 6 DACים חיצוניים שונים מסוגים שונים ו"רמות" שונות וחלק גדול מהמיקרים שהשוואתי אותם לרסיברים שונים גם ה-DAC החיצוני שעולה 25$ (ועבר מודיפיקציה בשווי 10$) נשמע לי טוב יותר, לפעמים משמעותית טוב יותר ולפעמים פחות.
5. ולמרות שאין אנו יודעים אילו רמקולים יש לו אתה עדיין טוען שאין לו טעם להשקיע כי יש לו "רק" רמקולים של MISSION, אני לא יודע איזה ניסיון יש לך עם רמקולים של MISSION, לי היו כמה זוגות מסדרות שונות בעבר ואני חולק דיעה שונה משלך בעניין.
מעניין אותי לדעת באיזו "רמה" הרמקולים שאתה בוחן איתם ציוד?
- Amir64
-
- גורו

עזוב, זה נהיה ארוך מידי לענות, ואין לי כח לזה.
אתה יכול לראות בפרופיל שלי מה יש לי.
בבדיקה שאני עשיתי (זה כבר לפני 4 שנים), הרמקולים הכי יקרים של Mission (מדפיים) היו פחות טובים, לטעמי, מהרמקולים שקניתי בסוף.
אם כל כך מעניין אותך לדעת, אני מבקש לשמוע את הכי טובים שיש, בתחום מחיר של עד 30 אלף לזוג ואז בודק מה נותן לי את התוצאה הקרובה ביותר במחיר שאני מוכן להשקיע.
לא שיטה הכי טובה, כי היא גרמה לי להכפיל את התקציב למערכת...
אתה יכול לראות בפרופיל שלי מה יש לי.
בבדיקה שאני עשיתי (זה כבר לפני 4 שנים), הרמקולים הכי יקרים של Mission (מדפיים) היו פחות טובים, לטעמי, מהרמקולים שקניתי בסוף.
אם כל כך מעניין אותך לדעת, אני מבקש לשמוע את הכי טובים שיש, בתחום מחיר של עד 30 אלף לזוג ואז בודק מה נותן לי את התוצאה הקרובה ביותר במחיר שאני מוכן להשקיע.
לא שיטה הכי טובה, כי היא גרמה לי להכפיל את התקציב למערכת...
- freerider
- חבר ותיק

@Amir64
·
הבנתי, אם "אין לך כח לזה" אתה לא חייב להגיב להודעה הזו
הניסיון שלי עם MISSION הסתיים לפני יותר מ-10 שנים ובדבריי התייחסתי לגבי רמקולים שלהם מהתקופה ההיא שאגב גם כיום הרמקולים שלהם מהעבר יכולים להתמודד בכבוד מול רמקולים חדשים.
אני מסכים איתך ש"שיטת הבדיקה" שלך עקומה.
·
הבנתי, אם "אין לך כח לזה" אתה לא חייב להגיב להודעה הזו

הניסיון שלי עם MISSION הסתיים לפני יותר מ-10 שנים ובדבריי התייחסתי לגבי רמקולים שלהם מהתקופה ההיא שאגב גם כיום הרמקולים שלהם מהעבר יכולים להתמודד בכבוד מול רמקולים חדשים.
אני מסכים איתך ש"שיטת הבדיקה" שלך עקומה.