חיבור טלוויזיה תומכת 4K לרסיבר שלא תומך 4K
היי.
מתנצל אם שאלה דומה כבר נשאלה.
כרגע, עם טלוויזיה ישנה, אני מחבר את המקורות לרסיבר ב HDMI וממנו לטלוויזיה ב HDMI.
כאשר אקבל את הטלוויזיה החדשה (HISENSE M7000) וארצה ליהנות מ 4K, אני מניח שלא אוכל לחבר דרך הרסיבר?
מדובר ב PIONEER VSX-1018AH-K.
האופציה שברשותי זה בעצם לחבר למסך וממנו להוציא את האודיו עם כבל אופטי?
תודה!
אסף
מתנצל אם שאלה דומה כבר נשאלה.
כרגע, עם טלוויזיה ישנה, אני מחבר את המקורות לרסיבר ב HDMI וממנו לטלוויזיה ב HDMI.
כאשר אקבל את הטלוויזיה החדשה (HISENSE M7000) וארצה ליהנות מ 4K, אני מניח שלא אוכל לחבר דרך הרסיבר?
מדובר ב PIONEER VSX-1018AH-K.
האופציה שברשותי זה בעצם לחבר למסך וממנו להוציא את האודיו עם כבל אופטי?
תודה!
אסף
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מקורות שלא מוציאים 4K אתה יכול להמשיך לחבר דרך הרסיבר, אבל מקורות כמו סטרימר, ממיר 4K, מחשב וכו', אתה לא תוכל לחבר דרך הרסיבר.
שים לב שלהייסנס יש רק 2 כניסות שתומכות ב-4K@60HZ.
כן, כבל אופטי, או לחבר את הרסיבר ב-ARC לטלויזיה.
שים לב שלהייסנס יש רק 2 כניסות שתומכות ב-4K@60HZ.
כן, כבל אופטי, או לחבר את הרסיבר ב-ARC לטלויזיה.
מצטרף לשאלה.
יש לי רסיבר בן כמה שנים (Yamaha RX-V571 שלהבנתי תומך ב-ARC אבל לא ב-4K), סטרימר NVIDIA shield ואני מתכנן לרכוש את ה-M7000.
איך עליי לחבר את השלושה כדי לצפות ב-4K ולשמוע דרך הרסיבר? האם ניתן לחבר אותם כך שאני אוכל לשלוט בכולם דרך HDMI CEC מאותו שלט?
יש לי רסיבר בן כמה שנים (Yamaha RX-V571 שלהבנתי תומך ב-ARC אבל לא ב-4K), סטרימר NVIDIA shield ואני מתכנן לרכוש את ה-M7000.
איך עליי לחבר את השלושה כדי לצפות ב-4K ולשמוע דרך הרסיבר? האם ניתן לחבר אותם כך שאני אוכל לשלוט בכולם דרך HDMI CEC מאותו שלט?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שה-ARC בטלויזיה הוא על אחד מחיבורי ה-HDMI 1.4 בהייסנס. מה שאומר שתוכל לחבר את הרסיבר דרך ARC, ולחבר אליו את כל הציוד שלא תומך ב-4K.
ציוד שתומך ב-4K תחבר ישירות לטלויזיה.
CEC אמור להתמך על כל כניסות ה-HDMI.
ציוד שתומך ב-4K תחבר ישירות לטלויזיה.
CEC אמור להתמך על כל כניסות ה-HDMI.