נוסע להונגריה פולין וסלובקיה לקוח פרטנר - האם זה הזמן לעבור לגולן לשבוע?
שלום חברים
אני לקוח פרטנר די מרוצה עם חבילות במחירים מצוינים.
בעוד כשבוע אני טס לטיול של כ8 ימים.
נוחת בהונגריה בודפשט ונוסע עצמאית לסלובקיה לביצוע טארק של מספר ימים שם על גבול סלובקיה פולין ואז חוזר חזרה לסופ״ש בבודפשט.
בעבר טסתי ללונדון לסופ״ש ארוך ועברתי רק לסופ״ש לגולן לחבילת ה99₪ הכל כלול ואני חייב לציין שהכל עבד חלק , חבילת גלישה של 6 ג'יגה שנותנת מענה לכלל הצרכים כולל ניווט בוויז וגלישה חופשית כאילו אני בארץ ומעבר לזה שיחות יוצאות והודעות יוצאות ממש כמו להיות בארץ והייתי מאד מרוצה.
אשמח לשמוע את דעתכם , האם יש היום משהו אחר או שבאמת שווה לי לחזור אליהם.
משום מה אמרה לי הנציגה שאני יכול להשתמש בסים הקודם אסל אני צריך לשלם 30₪ דמי חיבור.
אני בכל מקרה לא מתכוון להישאר אצלם לאחר הטיול וממש מצער אותי שאין חבילות דומות בפרטנר.
עניין נוסף הוא סלובקיה , היא לא נמצאת בחבילה שלהם ואני כנראה אזדקק לקנות סים מקומי ל3 ימים או להסתמך על רשתות wifi.
בפרטנר יש חבילת גלישה של 3 ג'יגה בלי שיחות והודעות אשר עולה 179₪ או 5 ג'יגה ב249₪ , יקר משמעותית מגולן אבל מצד שני עובד גם בסלובקיה.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ולעזור לי לקבל החלטה
אני לקוח פרטנר די מרוצה עם חבילות במחירים מצוינים.
בעוד כשבוע אני טס לטיול של כ8 ימים.
נוחת בהונגריה בודפשט ונוסע עצמאית לסלובקיה לביצוע טארק של מספר ימים שם על גבול סלובקיה פולין ואז חוזר חזרה לסופ״ש בבודפשט.
בעבר טסתי ללונדון לסופ״ש ארוך ועברתי רק לסופ״ש לגולן לחבילת ה99₪ הכל כלול ואני חייב לציין שהכל עבד חלק , חבילת גלישה של 6 ג'יגה שנותנת מענה לכלל הצרכים כולל ניווט בוויז וגלישה חופשית כאילו אני בארץ ומעבר לזה שיחות יוצאות והודעות יוצאות ממש כמו להיות בארץ והייתי מאד מרוצה.
אשמח לשמוע את דעתכם , האם יש היום משהו אחר או שבאמת שווה לי לחזור אליהם.
משום מה אמרה לי הנציגה שאני יכול להשתמש בסים הקודם אסל אני צריך לשלם 30₪ דמי חיבור.
אני בכל מקרה לא מתכוון להישאר אצלם לאחר הטיול וממש מצער אותי שאין חבילות דומות בפרטנר.
עניין נוסף הוא סלובקיה , היא לא נמצאת בחבילה שלהם ואני כנראה אזדקק לקנות סים מקומי ל3 ימים או להסתמך על רשתות wifi.
בפרטנר יש חבילת גלישה של 3 ג'יגה בלי שיחות והודעות אשר עולה 179₪ או 5 ג'יגה ב249₪ , יקר משמעותית מגולן אבל מצד שני עובד גם בסלובקיה.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ולעזור לי לקבל החלטה
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אני הייתי מציע חיסון נגד חצבת, אבל זה אני (-:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
רק לידיעתך: סים של וואללה מובייל עולה 6 שקל בקופיקס, לעומת סים של גולן שעולה 50 שקל.
ההמלצה שלי היא לא לנייד את המספר הקבוע שלך אלא לאקחת מספר חדש ולעשות אליו עקוב אחרי, כפי שמוסבר בין השאר במדריך הזה:
https://www.htmobile.co.il/vp2546811#2546811
צריך גם להיזהר כשנמצאים בסלובקיה או על גבול סלובקיה (גם בגולן וגם בוואללה מובייל), כי אז עלולים להיגבות ממך סכומים גבוהים של נדידה (כי מאפשרים גלישה בנדידה בסמארטפון). ייתכן גם ששווה להתקשר לפלאפון (שוואללה מובייל שייכים אליה) ולבקש שיחסמו לך גלישה בסלובקיה ליתר בטחון (לא יודע אם זה אפשרי).
אפשר כמובן ללכת על סים מקומי בסלובקיה, או פשוט לוותר על גלישה שם.
כמו כן, שים לב שיש חוקים חדשים לטובת הצרכן עבור נדידה בתוך אירופה (תוריד n מסוף הלינק, יש באג בפורום):
http://prepaid-data-sim-card.wikia.com/ ... ean_unionn
שווה לבדוק אם כדאי ללכת על סים מקומי בפולין (שהיא המדינה הכי זולה) ואיתו לגלוש במדינות השכנות.
ההמלצה שלי היא לא לנייד את המספר הקבוע שלך אלא לאקחת מספר חדש ולעשות אליו עקוב אחרי, כפי שמוסבר בין השאר במדריך הזה:
https://www.htmobile.co.il/vp2546811#2546811
צריך גם להיזהר כשנמצאים בסלובקיה או על גבול סלובקיה (גם בגולן וגם בוואללה מובייל), כי אז עלולים להיגבות ממך סכומים גבוהים של נדידה (כי מאפשרים גלישה בנדידה בסמארטפון). ייתכן גם ששווה להתקשר לפלאפון (שוואללה מובייל שייכים אליה) ולבקש שיחסמו לך גלישה בסלובקיה ליתר בטחון (לא יודע אם זה אפשרי).
אפשר כמובן ללכת על סים מקומי בסלובקיה, או פשוט לוותר על גלישה שם.
כמו כן, שים לב שיש חוקים חדשים לטובת הצרכן עבור נדידה בתוך אירופה (תוריד n מסוף הלינק, יש באג בפורום):
http://prepaid-data-sim-card.wikia.com/ ... ean_unionn
שווה לבדוק אם כדאי ללכת על סים מקומי בפולין (שהיא המדינה הכי זולה) ואיתו לגלוש במדינות השכנות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה רבה , אני חושב שאני לא אקח סיכונים ואשלם על החבילה של ה250₪ בפרטנר בלי כל הכאבי ראש של לעבור חברות וכו׳ הפעלה פשוטה דרך האפליקציה שלהם. לא בא לי להסתבך והחבילה שלהם עובדת בכל הארצות.
שיחות אני אעשה רק עם אשתי וזה דרך FaceTime באייפון. דרך אגב , שיחה בFaceTime נחשבת על גלישה או שיחה סלולארית ...סוגיה מעניינת
שיחות אני אעשה רק עם אשתי וזה דרך FaceTime באייפון. דרך אגב , שיחה בFaceTime נחשבת על גלישה או שיחה סלולארית ...סוגיה מעניינת
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
דברו דרך וואטס אפ (כולל שיחת Voice). הכי פשוט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"