עזרה דחופה| Xiaomi MI BOX נעצר בכמס לאישור משרד התקשורת
אוקי אז הזמנתי את הסטרימר החמוד הזה
חיכיתי לו חודשיים
ועכשיו מסתבר שהוא מחכה במכס מעל 20 ימים
ולאחר עשרים ימים דורשים דמי אכסנה
קודם מחכים שיעבור עשרים ימים ואז שולחים את הדואר
ממש נבלות
עכשיו שלחו לי מעטפה שכתוב לשיחרור המוצר צריך הוכחה שקניתי אותו בפחות מב75 דולר
ועוד כמה שטיות שהם לא בעיה לתת להם
הבעיה שהם מבקשים לשם שחרור החבילה להמציא "אישור ממשרד התקשורת"
מאיפה לעזאזאל אני מביא להם מסמך כזה?
ולמה צריך על פאקינג סטרימר ב 60 דולר אישור?
על השלט יכול להיות שהוא בלוטוס?
חיכיתי לו חודשיים
ועכשיו מסתבר שהוא מחכה במכס מעל 20 ימים
ולאחר עשרים ימים דורשים דמי אכסנה
קודם מחכים שיעבור עשרים ימים ואז שולחים את הדואר
ממש נבלות
עכשיו שלחו לי מעטפה שכתוב לשיחרור המוצר צריך הוכחה שקניתי אותו בפחות מב75 דולר
ועוד כמה שטיות שהם לא בעיה לתת להם
הבעיה שהם מבקשים לשם שחרור החבילה להמציא "אישור ממשרד התקשורת"
מאיפה לעזאזאל אני מביא להם מסמך כזה?
ולמה צריך על פאקינג סטרימר ב 60 דולר אישור?
על השלט יכול להיות שהוא בלוטוס?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אוי, זה אומר שהמקום החדש הולך לתפוס הכל סיוט,
יש כמה אפשרות.
1.להסביר להם שזה מוצר שנמכר בארץ על ידי סלקום ועולה פחות מ75$ אין סיבה שתשלם שקל.
להתעקש!
2.להגיד שאתה לא רוצה את המוצר, ולבקש להחזיר אותו למוכר שהם לא עושים לך טובה.
יש כמה אפשרות.
1.להסביר להם שזה מוצר שנמכר בארץ על ידי סלקום ועולה פחות מ75$ אין סיבה שתשלם שקל.
להתעקש!
2.להגיד שאתה לא רוצה את המוצר, ולבקש להחזיר אותו למוכר שהם לא עושים לך טובה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
בעיה
הבעיה של משרד התקשורת הוא עם תדר 5GHZ שהוא מוגבל בישראל ואתה צריך להמציא אישור שהמוצר לא משדר באופן פעיל בערוצים האסורים בישראל....הייתי שולח את טופס ד למשרד התקשורת (פקס כמובן) ורושם בהערות שהמוצר משווק כבר על ידי המילטון באופן פעיל.
גם אני נתקלתי באותה בעיה, ופתרתי אותה השבוע
היי,
גם לי הוא נתקע עם אישור משרד התקשורת.
שלחתי למשרד התקשורת עשרים פעם את הטפסים הרלוונטים והאישור מעולם לא הגיע.
ביום שני האחרון הייתי צריך להיות במקרה בתל אביב אז הגעתי בבוקר למשרדים בכולבו שלום, הם מקבלים קהל בין 9-12.
הייתי שני, הבחור שמטפל באישורים יוסף לקח את המסמכים שלי וחזר אחרי שתי דקות, אמר לי שזה מאושר ותוך שעה ישלח לי מייל עם האישור. ביקשתי שוב את האישור ביד והוא אמר שאין צורך, זה ממש מיד אצלי במייל, אמרתי שאני סומך עליו ושאני ממשיך למכס.
האישור מעולם לא הגיע, והם לא ענו בטלפון או במייל.
בשתיים בצהריים שלחתי מייל תלונה ללשכת השר, הדוברות של המשרד ופתחתי תלונה אצל נציב תלונות הציבור במבקר המדינה.
בשבע בערב!!! אותו יוסי התקשר לטלפון שלי לבקש סליחה ולשאול איך אני רוצה את האישור בפקס או במייל.
למחרת ניגשתי למכס, החבילה שוחררה תוך שתי דקות, ניתן לשלוח בפקס את האישורים והחבילה תועבר לסניף הדואר.
היום התקשרו ממבקר המדינה לוודא שקיבלתי את האישורים שבקשתי.
זו הדרך היחידה לקבל את האישור המזדרגג הזה, סתם חיכיתי חודש, תפתחו תלונה.
גם לי הוא נתקע עם אישור משרד התקשורת.
שלחתי למשרד התקשורת עשרים פעם את הטפסים הרלוונטים והאישור מעולם לא הגיע.
ביום שני האחרון הייתי צריך להיות במקרה בתל אביב אז הגעתי בבוקר למשרדים בכולבו שלום, הם מקבלים קהל בין 9-12.
הייתי שני, הבחור שמטפל באישורים יוסף לקח את המסמכים שלי וחזר אחרי שתי דקות, אמר לי שזה מאושר ותוך שעה ישלח לי מייל עם האישור. ביקשתי שוב את האישור ביד והוא אמר שאין צורך, זה ממש מיד אצלי במייל, אמרתי שאני סומך עליו ושאני ממשיך למכס.
האישור מעולם לא הגיע, והם לא ענו בטלפון או במייל.
בשתיים בצהריים שלחתי מייל תלונה ללשכת השר, הדוברות של המשרד ופתחתי תלונה אצל נציב תלונות הציבור במבקר המדינה.
בשבע בערב!!! אותו יוסי התקשר לטלפון שלי לבקש סליחה ולשאול איך אני רוצה את האישור בפקס או במייל.
למחרת ניגשתי למכס, החבילה שוחררה תוך שתי דקות, ניתן לשלוח בפקס את האישורים והחבילה תועבר לסניף הדואר.
היום התקשרו ממבקר המדינה לוודא שקיבלתי את האישורים שבקשתי.
זו הדרך היחידה לקבל את האישור המזדרגג הזה, סתם חיכיתי חודש, תפתחו תלונה.
דבר נוסף
נציג המכס אמר לי ש98 אחוזים מהאנשים מתייאשים ומוותרים.
הוא אמר לי שמשרד התקשורת מקשה עליו, שבניגוד למשרדים אחרים שנותנים צו אוטומטי לדגמים של מוצרים שכבר אישרו בעבר, משרד התקשורת מבקש אישור פרטני.
הוא נתן את הMIBOX כדוגמא למכשיר שמיובא בצורה סדירה על ידי יותר משלושה גופים, ועדיין כל סטרימר שנשלח בצורה פרטית צריך אישור פרטני.
הוא אמר לי שמשרד התקשורת מקשה עליו, שבניגוד למשרדים אחרים שנותנים צו אוטומטי לדגמים של מוצרים שכבר אישרו בעבר, משרד התקשורת מבקש אישור פרטני.
הוא נתן את הMIBOX כדוגמא למכשיר שמיובא בצורה סדירה על ידי יותר משלושה גופים, ועדיין כל סטרימר שנשלח בצורה פרטית צריך אישור פרטני.
הי,
אני באותו מצב, לפני 3 שבועות העברתי בקשה לאישור...
פתחתי קריאה במשרד התקשורת - תלונות הציבור ושלחתי למבקר המדינה.
אם לא יעזור אני הולך להגיש תביעה משפטית. (תביעות קטנות)
לדעתי צריך להגיש תביעה ייצוגית לגבי זה שמבקשים מאיתנו אישור על פריטים שנמכרים כבר בארץ !
ד"א- פעם קודמת בקשו אישור על מצלמת אינטרנט בזמן חופשת פסח, וורתי עליה והפסדתי 120 ש"ח, לא עוד !
מחכה לתוצאות...
אני באותו מצב, לפני 3 שבועות העברתי בקשה לאישור...
פתחתי קריאה במשרד התקשורת - תלונות הציבור ושלחתי למבקר המדינה.
אם לא יעזור אני הולך להגיש תביעה משפטית. (תביעות קטנות)
לדעתי צריך להגיש תביעה ייצוגית לגבי זה שמבקשים מאיתנו אישור על פריטים שנמכרים כבר בארץ !
ד"א- פעם קודמת בקשו אישור על מצלמת אינטרנט בזמן חופשת פסח, וורתי עליה והפסדתי 120 ש"ח, לא עוד !
מחכה לתוצאות...
נסו לפעול לפי הקישורים האלו:
http://*******.com/madrich-ishor-misrad-tikshoret/
http://geekbuy.co.il/%D7%9E%D7%93%D7%A8 ... %9B%D7%A1/
http://service.gcx.co.il/support/soluti ... 7%A4%D7%A1
לגבי משך הזמן לקבלת האישור, זה כבר רולטה רוסית. כדאי לנסות לפנות טלפונית כדי לקדם את התהליך, כמוכן כדאי לצרף פרוספקא/צילום מסך שמוכיח שהסטרימר הזה כבר נמכר בארץ.
http://*******.com/madrich-ishor-misrad-tikshoret/
http://geekbuy.co.il/%D7%9E%D7%93%D7%A8 ... %9B%D7%A1/
http://service.gcx.co.il/support/soluti ... 7%A4%D7%A1
לגבי משך הזמן לקבלת האישור, זה כבר רולטה רוסית. כדאי לנסות לפנות טלפונית כדי לקדם את התהליך, כמוכן כדאי לצרף פרוספקא/צילום מסך שמוכיח שהסטרימר הזה כבר נמכר בארץ.
הי,
מעדכן...
לאחר שעבר חודש מאז ששלחתי את הבקשה לאישור למשרד התקשורת, הגעתי פיזית למשרד בכל בו שלום.
חיכיתי יותר משעה בחוץ עם חבורה של אנשים כמוני, לבסוף דיברתי עם הנציגה והתברר שזה כבר אושר מזמן אבל השליחה לפקס לא הצליחה כנראה. בקיצור, נתנו לי עותק של האישור, נסעתי למכס, שחררתי את החבילה ובזה נגמר הסיפור.
שימו לב, מי שמגיע למשרד שישלח שבועיים לפני את הבקשה, הם לא נותנים אישורים במקום.
בהצלחה לכולם.
מעדכן...
לאחר שעבר חודש מאז ששלחתי את הבקשה לאישור למשרד התקשורת, הגעתי פיזית למשרד בכל בו שלום.
חיכיתי יותר משעה בחוץ עם חבורה של אנשים כמוני, לבסוף דיברתי עם הנציגה והתברר שזה כבר אושר מזמן אבל השליחה לפקס לא הצליחה כנראה. בקיצור, נתנו לי עותק של האישור, נסעתי למכס, שחררתי את החבילה ובזה נגמר הסיפור.
שימו לב, מי שמגיע למשרד שישלח שבועיים לפני את הבקשה, הם לא נותנים אישורים במקום.
בהצלחה לכולם.