מסך מגע לבית חכם

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
bahurnehmad פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני מחפש מסך מגע מולטי טאץ שישמש כפאנל לבית חכם, משהו בגודל 12-15 אינץ ויחובר קווית למחשב נייח ע"י USB ו- HDMI.
חיפשתי ברשת אבל כל מה שמצאתי זה מסכים גדולים (19 אינץ ומעלה) ויקרים. מישהו מכיר משהו פשוט וזול (עד 1000 ש"ח) שיכול לעשות את העבודה?

yakovst3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 296
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

למה לא להשתמש פשוט בטאבלט אנדרואיד סיני?

bahurnehmad פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

חשבתי על זה אבל עד כמה שידוע לי אני לא יכול להשתמש בטאבלט כמסך מגע למחשב נייח, לפחות לא בצורה ישירה (אפשר עם תוכנות לשליטה מרחוק אבל אני רוצה משהו עם חיבור יציב וקווי)...

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2567
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 390 פעמים

שליחה #4 

@bahurnehmad
·
אני עובד עם iPed כבר יותר משנה כולל אפליקצית שליטה, החיבור האלחוטי עובד מעולה וללא בעיות של אמינות.
האפליקציה בה אני משתמש (יש גירסה גם לוינדוס וגם לאנדרואיד):
http://thehomeremote.com/

bahurnehmad פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הכוונה שלי היא לפאנל קבוע שקוע בקיר ושימוש בטאבלט יצריך טיפול בעיניין הטעינה (אפשר לפתור אבל זה סתם עוד התעסקות). בנוסף אני לא מתכוון להפעיל את ה WIFI באופן קבוע (יש לי רשת ביתית קווית) לכן אני רוצה פיתרון קווי. לפנאלים אחרים בבית (לא הראשי) יכול להיות שאשתמש בטאבלט המחובר לרשת בצורה קווית (עם מתאם USB או משהו כזה) השאלה היא אם התוצאה הסופית תהיה ברמה כזו שאני לא ארגיש בהבדל...

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”