שלום,
קניתי לא מזמן מיד שנייה מסך טלוויזיה sansui lct42sdft.
כשמדליקים את הטלוויזיה הכל נראה טוב (תמונה חדה, סאונד טוב וכו'). אחרי כמה שניות (נע בין כמה שניות לכמה דקות, תלוי כמה זמן הטלוויזיה היתה כבויה לפני כן) הצבע מתחיל להתבהר (ללא קשר להגדרות המסך) עד שקשה לראות בכלל מה משודר.
חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי אנשים שדיברו על חברות אחרות בהן קיימת אותה בעיה, ושם קיים מנגנון של עמעום אוטומטי ומעבר לenergy saving mode שאותו צריך לבטל. אבל לא הצלחתי למצוא מידע דומה על חברת sansui, ולא הצלחתי למצוא הגדרות כאלו שניתן לבטל.
עוד כיוון שנשלל זה שהבעיה היא בממיר או במכשירים שמחוברים אל הטלוויזיה, כי הבעיה מתרחשת גם כאשר לא מחובר כלום (המסך הכחול הופך לתכלת ואחר כך מין לבן-אפור בהיר).
מישהו מכיר? יודע מה יכולה להיות הבעיה?
כמה יעלה לי תיקון של זה?
(רציתי לצלם תמונה להמחשה, אבל לא קולטים טוב את הבעיה בצילום מהאיכות של הפלאפון. זה מצב די דומה ללינק שאתן כאן, רק קצת יותר לבן וקשה יותר לראות את התמונה - http://support-us.samsung.com/cyber/pop ... N46C750R2F)
מסך טלוויזיה sansui הופך אחרי כמה שניות לבהיר מדי.
אוטומטי
לא נראה לי שבהודעה אצליח להתייחס למבוקשך וגם לא לנקודות שציינת ויתכן שלא אקלע לפתרון למרות שתארת הרבה מידע.
- קודם כל החיבורים צריכים להיות מהודקים היטב ולא רופפים.
- תבדוק אילומההגדרות הן על אוטומטי, כל הגדרה אפשרית, בהירות, חדות, צבעים וכו'
- תעשה REST למכשיר שלך, לרוב דרך התפריט בהגדרות הראשיות (הכי בסוף)
- תנסה להכנס לכל ההגדרות של קביעת הבהירות ולנסות לקבוע אותן בעצמך איך שנוח לך (אולי תוכל לסדר זאת כך)
לא נראה לי שבהודעה אצליח להתייחס למבוקשך וגם לא לנקודות שציינת ויתכן שלא אקלע לפתרון למרות שתארת הרבה מידע.
- קודם כל החיבורים צריכים להיות מהודקים היטב ולא רופפים.
- תבדוק אילומההגדרות הן על אוטומטי, כל הגדרה אפשרית, בהירות, חדות, צבעים וכו'
- תעשה REST למכשיר שלך, לרוב דרך התפריט בהגדרות הראשיות (הכי בסוף)
- תנסה להכנס לכל ההגדרות של קביעת הבהירות ולנסות לקבוע אותן בעצמך איך שנוח לך (אולי תוכל לסדר זאת כך)