שרשור תגובות: רצנו עם האוזניות של JayBird. מבטיחות ומקיימות

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
rave פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

talmarsh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

תודה על הסקירה.

יש אינסוף מוצרים גנריים שמבחינת אמינות החיבור, הנוחות/אביזירים, זמן בטריה - ברמה מאד טובה. ומחירם בד"כ 1/5 מה-jaybird.
יצא לך להשוות את איכות השמע דווקא לאוזניות זולות יותר?

rave פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

לא יצא לי לנסות אוזניות זולות, או noname, אבל בהחלט ניסיתי מספר לא קטן של אוזניות ממותגים מוכרים כגון AKG, JBL ו-BEATS.
חלקם זולות יותר וחלקן יקרות יותר. שמע הוא הרבה עניין של טעם וכך גם נוחות. אני יכול להגיד לך שהאוזניות עומדות במקום גבוה מבחינת איכות השמע ויותר מזה ברמת הקוסטומיזציה (התאמה אישית) ואיטומות לרעש.
אני חושב, בתלות במבנה האוזן שלך ובדרישות, אתה יכול למצוא גם אוזניות זולות וראויות אחרות. מקווה שהועלתי (אני יודע שזה נושא לא קל ומכיוון שאי אפשר למדוד ולהחזיר, התהליך הופך לניסוי וטעייה דיי יקר).

matanh123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 122
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

לדעתי הכי טוב היום זה לחבר אוזניות עם כבל למגבר אוזניות כמו sound blaster e3 וכדומה ואז לחבר לסמארטפון אולי פחות נוח אבל שומעים איכות לא מהעולם הזה.

יש לי אוזניות בלוטוס של audio tachica וההבדל בין הבלוטוס שהוא טוב אבל לא מדהים כמו הסאונד בקווי שמחובר למגבר טוב כמו שציינתי.

ברור שמבחינת נוחות ולפעילות ספורט רק בצורה אלחוטית. אבל אם לא עושים ספורט וסתם שומעים בעבודה או באוטובוס או בבית עדיף כמו שאמרתי

barduck
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

עוד לא יצא לי לנסות את ה X3 (וכנראה שגם לא אקנה אותן). אבל היו לי מספר זוגות של ה X2 וה X המקורי.

איכות השמע של ה Jaybird מצויינת, זמן סוללה לא רע, אטימות לרעש טובה מאוד (עם המתאם ספוג), נוחות טובה (אחרי התאמות, כיוונונים וזמן הסתגלות).

הספוגים מתפרקים מהר מדי לטעמי וגם אחרי זמן שימוש לא יושבים טוב על האוזנייה, נתקעים בתוך האוזן לפעמים או סתם נאבדים באופן קבוע.

הבעיה העיקרית של כל הליין הזה היא אמינות. במיוחד למי שקונה אותן לשימוש לו נועדו, פעילות ספורטיבית, בשימוש יומיומי. כל זוגות האוזניות שהיו לי סבלו מבעיות דומות והפסיקו לתפקד אחרי מספר חודשים. החלפתי כמה פעמים באחריות אבל הבעיות חוזרות. בד״כ הבעיה היא שאחד הצדדים מתחיל להשמיע בעוצמה חלשה מהשני משמעותית. קרה לי בשלושה סטים של אוזניות.

אז נכון ש Jaybird מבטיחים בכל דגם חדש שהוא ״הרבה יותר אמין ועמיד לזיעה״ אבל אני סקפטי. לשימוש מסיבי בספורט שגורם להזעה מרובה, האוזניות פשוט לא יתמודדו לאורך זמן, גם אם תשמרו עליהן היטב.

השינוי במנגנון הטעינה נעשה כי הוא מאפשר לגוף האוזניה להיות קטן יותר, נכון שזה פחות נוח אבל יש פה פשרה שהרבה אנשים מוכנים לקבל. לא הייתי פוסל את זה על הסף.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”