המלצה על מגבר והתאמה לרמקולים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
ZEBRA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 213
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

freerider כתב:לגביי השאלה שלך האם יש הבדל בין המגברים שציינת? או האם יהיה "הבדל מהותי בסאונד"? לדעתי ומניסיוני הבדל יהיה, האם הוא יהיה "מהותי" או משמעותי עבורך? או שכן, או שלא, תצטרך להאזין ולהחליט בעצמך.
...
כרגע אני לא אוכל להגיע לחנות להאזין, ואני מסתסמך על קריאת REVIEWS ועל המלצות מנסיון מקצועי של אחרים
(עם כל החסרונות שיש בזה).
ולגבי בקשתי לסאונד "אמיתי וטבעי כמו באולפן" ברור לי שאני לא אגיע לזה בתקציב שלי.....אבל בכל זאת איזה מגבר הכיי קרוב לזה ?
למשל ל MARANTZ 6006 ו ONKYO A9010 יש המלצות וזכיות ב WHAT HIFI בקטגוריות שלהם.
לדעתכם הם שווים או אם שם אשלם טיפה יותר למשל על 9030 או 9050 או CAMBRIDGE 550A אקבל סאונד טוב יותר ?

אני מקבל הרבה מאוד תגובות והסברים על זה שאני צריך להשמע ולהחליט (ואני מסכים שזו הדרך האידיאלית), ועל זה שתלוי בזה ובזהץ.. ועוד מאה סיפורים אבל אף אחד לא ממליץ על דגם ספציפי !!!
אני חוזר ואומר שכרגע אני מסתמך רק על המלצות באתרי סטריאו והמלצות של בעלי נסיון בפורום
כל מה שאני רוצה לעשות זה לתת קפיצת מדרגה מעל הימההץ
אם הדגמים הזולים יחסית יעשו את העבודה - סבבה
אם עדיף ללכת על היקרים יותר ולתת עוד קפיצה משמעותית גם סבבה - רק תגיבו בעניין הזה.
תודה מראש.

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #42 

@ZEBRA
·

אם כך או כך לא תוכל להאזין ולבחור מגבר לפי טעמך בשילוב עם הרמקולים שלך אז לכל מה שיומלץ לך פה או בכלל אין שום משמעות, קנה את מה שהכי ניראה לך/מתאים לך תקציבית/ יש בו את כל הפיצ'רים שאתה צריך.

כל המלצה שתקבל אתה צריך לקחת בעירבון מאוד מוגבל שכן כל המלצה או review מבוססת על ניסיון/טעם/אוזן/וכדומה שונים משלך.
לצורך העניין כל המגברים שציינת טובים, אך ה"איזה מהם יתאים עבורך" רק אתה יכול להחליט וזה הדבר שאתה לא רוצה/לא מפנים/לא מקבל/לא מנסה להבין.

"אמיתי וטבעי כמו באולפן" יש רק באולפן.
You pay peanuts, you get monkeys

ZEBRA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #43 

@freerider
·
בכל תחום ואפילו בכל חברה יש מוצרים/דגמים שנחשבים מוצלחים ויעילים יותר מאחרים. זה שזו לא בחירה שלי - אני מבין.
לכאורה לפי מה שאתה אומר גם דגמים שמקבלים פרסים , אין לזה משמעות כי הבחירה היא לא שלי.
בא נגיד, שאני אלך על דגם שהרבה מאוד אנשים חשבו שהוא טוב עבורם, קנו וממליצים - לא אידיאלי אבל זה הכיוון.
ברור שאני אנסה לראות שהממליץ מבין דבר או שתיים בתחום ולא סתם איזה ילד מתלהב שקנה מגבר ב 1000 ש"ח אחרי ששמע במערכת משולבת.

לא אידיאלי, אבל אם אני הייתי מכיר את הדגמים האלה מנסיון, אני חושב שהייתי יכול לתת חוות דעתי ולהמליץ....לחבר לדוגמא.
אני מניח שכל הריבוי שיח בשרשור נובע מזה שכולם רוצים לעזור ואני מאוד מעריך את זה אבל כנראה שהמגיבים לא מספיק מכירים את הדגמים שציינתי ולכן מאוד מסייגים את עצמם ולא ממליצים על דגם ספציפי.

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #44 

אני מבין מה אתה אומר אך לצורך העניין גם ל-Marantz 6006 וגם ל-Onkyo 9010 יש ביקורות משבחות בין אם ע"י מגזינים ובין אם משתמשים, על סמך מה תיבחר אחד משניהם?
אגב את ההצעה/המלצה ממני כבר קיבלת באחת מן התגובות שלי :wink:

ZEBRA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #45 

freerider כתב:אני מבין מה אתה אומר אך לצורך העניין גם ל-Marantz 6006 וגם ל-Onkyo 9010 יש ביקורות משבחות בין אם ע"י מגזינים ובין אם משתמשים, על סמך מה תיבחר אחד משניהם?
אגב את ההצעה/המלצה ממני כבר קיבלת באחת מן התגובות שלי :wink:
...
אני לא חושב שהם באותה קטגוריה ואותו תקציב. ה 6006 יקר יותר.
דרך אגב, אתה המלצת עליו, לא ?
בקיצור אם שניהם טובים פחות או יותר באותה מידה ואין הבדל משמעותי באיכות סאונד - אלך על הזול יותר ולהיפך...

המליצו לי גם על אונקיו 9050 ויש גם את ה9030 ואני מנסה להבין מה יתן לי כל שינוי בדגם, אפילו באותה חברה והאם שווה להוסיף כסף.
כי לכאורה הביקורות על ה9030 ועל 9050 פחות טובות מה9010 מצד שני הם לא באותו רמת מחיר !!!

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #46 

@ZEBRA
·
אני המלצתי לך לשנות כיוון מחשבה ולשקול את ה-CAMBRIDGE AUDIO 640R מיד שניה.
ביקורות של משתמשים ושל מגזינים כוללות גם שיקול של יחס עלות תועלת, שזה דבר מאוד סובייקטיבי כשלעצמו.
ה-6006 וה-9010 באותה קטגוריה, זה שה-MARANTZ קצת יותר יקר מהשני לא מקפיץ אותו לליגה אחרת,

ZEBRA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #47 

freerider כתב:@ZEBRA
·
אני המלצתי לך לשנות כיוון מחשבה ולשקול את ה-CAMBRIDGE AUDIO 640R מיד שניה.
ביקורות של משתמשים ושל מגזינים כוללות גם שיקול של יחס עלות תועלת, שזה דבר מאוד סובייקטיבי כשלעצמו.
ה-6006 וה-9010 באותה קטגוריה, זה שה-MARANTZ קצת יותר יקר מהשני לא מקפיץ אותו לליגה אחרת,
...
אתה מתכוון למודעה הזאת ?
https://www.hometheater.co.il/vt274363.html

זה קולנוע ביתי ?

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

אכן זהו רסיבר ק"ב אבל שכח לרגע שזה רסיבר ק"ב, כמגבר סטריאו הוא יותר ממעולה, חזק עם יכולת דחיפה מטורפת (שנאי טורואיד "פסיכי" של אם אני לא טועה 1200VA) , עם DAC מובנה לא רע, ועולה ביכולות שלו על כל מגבר סטריאו שבטווח מחיר של 6000 ש"ח (אני נזהר בלומר שגם יותר).
בגלל היותו יד שניה ולא מהסדרות החדשות ביותר בדוק אותו טוב לפניי רכישה, אם הוא תקין הוא שווה, בכמה תוכל לקנותו זה תלוי ביכולת המיקוח שלך.

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #49 

אגב יש בלוח גם מגבר NAD C370 שהוא גם מגבר מצויין...גם פה יכולת המיקוח שלך תשחק תפקיד.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”