RC85 של פולק הגיעו אז סוג של התחדשתי
הרמקולים הגיע באיחור קצת אבל היה שווה.
הרמקולים מנגנים בצורה טובה מאוד יחסית למחיר שלהם אני מבסוט.
הצליל חד חיברתי אותם לסראונד האחורי הפעלו לבד בלי כל הסט וממש אהבתי לא רעים במיוחד שהם הולכים להיות בתקרה
רק בשביל אטמוס אז בשביל רמקול אפקט לדעתי זה מחיר מצויין.
עומדים בלחצים פיוניר VSX 329 לבנתיים מחכה לדגמים החדשים של הרסיברים חושב שדנון על הפרק.
הגברתי ברסיבר כמעט עד הסוף ליפני שחיקת הצליל והאיכות לא ירדה נשארו כמו שהם.
הטויטר קצת קטן רגיל לפלצות חחח אבל טוב נו זה רמקול סראונד שהתכלס שלו הוא אטמוס והוא לא רמקול רצפתי אז זה סבבה.
הוופר הוא 8 אינץ הפתעתי מימנו אמרתי פולק נו פולק בטח זה ברמה של פירלס או משהו כזה לא יתנו תוצאה טובה אבל נתן עבודה.
המבנה של הרמקול סבבה לגמרי אני רק מקווה שהוא יכנס ברביץ(תיקרה של פעם כן רעפים) כמו שצריך ושאני יצטרך רק לחתוך אותו עם דיסק ולא להתחיל להתעסק בגבס ועוד החנות לבנהם. כי הסוגרי פלסטיק שלו לא ארוכים במיוחד.
עכשיו ככה כמה שאלות למה לרמקולים שקועים לא מגיעים עם איזה ספוג או פס אטם לתקרה או לקיר כי בוולים גבוהה יהיה כמו זימזומים רעידות וכו. זה דבר שאני יעשה לבד ברור שהרמקול לא מנגן בעוצמה אבל הסאב שלי כבר יעזור לו בזה.
עכשיו בשביל שהצליל לא יתפזר בגג עצמו והצליל ילך לעוד חדרים אני בונה לו קופסה אטומה למעלה מעץ מה אתם אומרים?
או שיש פיתרון אחר כי אין הפרדה בגג . עוד שבוע וחצי בערך מגיע לנו המכונה של פוליאוריאה שגם מתיזה פוליאוריתן ואני הולך לבודד איתה את הרביץ אני יודע שהחומר מבודד חום קור אז לגבי צלילים זה כבר השאלה האם זה יעצור תצליל עצמו מלברוח ?
אשמח להמלצות בנושא.
2 רמקולים של פולק דגם RC85 שקועים תיקרה וקיר.
אמזון !
אשמח להמלצות בנושא ההתקנה שלהם וכמובן מתי שיגיע רסיבר חדש שעוד לא הוזמן כי אני מחכה כמו ילד טוב ירושלים לדגמים החדשים.
אז שתהיה לנו שבת שלום ורק התחדשיות כל הזמן (:
יש תמונות הם עוד לא מותקנים גם ככה .
הרמקולים מנגנים בצורה טובה מאוד יחסית למחיר שלהם אני מבסוט.
הצליל חד חיברתי אותם לסראונד האחורי הפעלו לבד בלי כל הסט וממש אהבתי לא רעים במיוחד שהם הולכים להיות בתקרה
רק בשביל אטמוס אז בשביל רמקול אפקט לדעתי זה מחיר מצויין.
עומדים בלחצים פיוניר VSX 329 לבנתיים מחכה לדגמים החדשים של הרסיברים חושב שדנון על הפרק.
הגברתי ברסיבר כמעט עד הסוף ליפני שחיקת הצליל והאיכות לא ירדה נשארו כמו שהם.
הטויטר קצת קטן רגיל לפלצות חחח אבל טוב נו זה רמקול סראונד שהתכלס שלו הוא אטמוס והוא לא רמקול רצפתי אז זה סבבה.
הוופר הוא 8 אינץ הפתעתי מימנו אמרתי פולק נו פולק בטח זה ברמה של פירלס או משהו כזה לא יתנו תוצאה טובה אבל נתן עבודה.
המבנה של הרמקול סבבה לגמרי אני רק מקווה שהוא יכנס ברביץ(תיקרה של פעם כן רעפים) כמו שצריך ושאני יצטרך רק לחתוך אותו עם דיסק ולא להתחיל להתעסק בגבס ועוד החנות לבנהם. כי הסוגרי פלסטיק שלו לא ארוכים במיוחד.
עכשיו ככה כמה שאלות למה לרמקולים שקועים לא מגיעים עם איזה ספוג או פס אטם לתקרה או לקיר כי בוולים גבוהה יהיה כמו זימזומים רעידות וכו. זה דבר שאני יעשה לבד ברור שהרמקול לא מנגן בעוצמה אבל הסאב שלי כבר יעזור לו בזה.
עכשיו בשביל שהצליל לא יתפזר בגג עצמו והצליל ילך לעוד חדרים אני בונה לו קופסה אטומה למעלה מעץ מה אתם אומרים?
או שיש פיתרון אחר כי אין הפרדה בגג . עוד שבוע וחצי בערך מגיע לנו המכונה של פוליאוריאה שגם מתיזה פוליאוריתן ואני הולך לבודד איתה את הרביץ אני יודע שהחומר מבודד חום קור אז לגבי צלילים זה כבר השאלה האם זה יעצור תצליל עצמו מלברוח ?
אשמח להמלצות בנושא.
2 רמקולים של פולק דגם RC85 שקועים תיקרה וקיר.
אמזון !
אשמח להמלצות בנושא ההתקנה שלהם וכמובן מתי שיגיע רסיבר חדש שעוד לא הוזמן כי אני מחכה כמו ילד טוב ירושלים לדגמים החדשים.
אז שתהיה לנו שבת שלום ורק התחדשיות כל הזמן (:
יש תמונות הם עוד לא מותקנים גם ככה .
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5178
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
שבת שלום חבר
תתחדש ותהנה
אגב מה הסטאפ שלך?
תתחדש ותהנה
אגב מה הסטאפ שלך?
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 25/06/2017 11:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
·FastandFurious כתב:שבת שלום חבר
תתחדש ותהנה![]()
תתחדש ותהנה![]()
אגב מה הסטאפ שלך?...
wharfedale atlantic 400se
2 הדגמים גם ה400 בלי SE
2 הסטים רק בלי סנטרים בחוץ בפינת ישיבה יש את ה400 כולל הסראונד שלהם.
בחדר יש את ה 400SE
+JBL44X משו כזה לא זוכר דגם ישן ומוצלח 12 אינץ חושב שזה XL55 או 44 .
סנטר בחדר של mordaunt-short ms905c
וכמובן האגדה PB13U.
שוקל להחליף תסט אבל לא מצאתי סט עם וופר 12 שמנגן בצורה כזאת בהתחלה אמרתי נילך על הSAG350 שמעתי אותו אבל בוא נגיד ככה ששחורה הוא לא מנגן ואפילו מקרטע לא בשבילי לא צריך יופי צריך רמקול עם אופי (: שיראה גם כמו מדוזה מצידי חחח.
ותודה רבה
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5178
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
·GMTK כתב:·......
wharfedale atlantic 400se
2 הדגמים גם ה400 בלי SE
2 הסטים רק בלי סנטרים בחוץ בפינת ישיבה יש את ה400 כולל הסראונד שלהם.
בחדר יש את ה 400SE
+JBL44X משו כזה לא זוכר דגם ישן ומוצלח 12 אינץ חושב שזה XL55 או 44 .
סנטר בחדר של mordaunt-short ms905c
וכמובן האגדה PB13U.
שוקל להחליף תסט אבל לא מצאתי סט עם וופר 12 שמנגן בצורה כזאת בהתחלה אמרתי נילך על הSAG350 שמעתי אותו אבל בוא נגיד ככה ששחורה הוא לא מנגן ואפילו מקרטע לא בשבילי לא צריך יופי צריך רמקול עם אופי (: שיראה גם כמו מדוזה מצידי חחח.
ותודה רבה...
מצויין
מחכים לתמונות ורשמים של האטמוס
שוב פעם תתחדש ותהנה....
·עם ה 500 שהיה לי לפני כ5 שנים, נגנתי איתו כל סגנון מ heavy metal לקלאסי.GMTK כתב:·......
כן איתי אבל למוזיקה שחורה ובאס כבד הם לא נותנים בראש.
הצליל אבל משובח מאוד מאוד כמובן שדורשים גם הרבה מקום....
רמקול פשוט מעולה! מה שכן הוא חייב הגברה בריאה ואיכותית - זה must!
את ה 350 שמעתי בלא מעט הזדמנויות אצל כמה וכמה מכרים והכי נהניתי ממנו עם ציוד שפורפרות, בעיקר גז ו-ווקאל שם נצנצו, הם נהדרים כמו שרשמתי.
ואכן מצריכים לא מעט שטח רצפה.
·itay123 כתב:·עם ה 500 שהיה לי לפני כ5 שנים, נגנתי איתו כל סגנון מ heavy metal לקלאסי.......
רמקול פשוט מעולה! מה שכן הוא חייב הגברה בריאה ואיכותית - זה must!
את ה 350 שמעתי בלא מעט הזדמנויות אצל כמה וכמה מכרים והכי נהניתי ממנו עם ציוד שפורפרות, בעיקר גז ו-ווקאל שם נצנצו, הם נהדרים כמו שרשמתי.
ואכן מצריכים לא מעט שטח רצפה....
איתי השאלה היא האם הדנון יסחוב תרמקולים האלו כי לפי ההבנה שלי לא צריך הגברה מטורפת ל SAG350
·itay123 כתב:על איזה דנון מדובר
ה 350 אם איני טועה 4 אום התנגדות ונצילות יחסית נמוכה סביב ה 87 או 88 אם זכרוני אינו מטעני...
משמע רצוי הגברה "בריאה" שיודעת להתמודד עם נתונים יחסית בעייתיים לתפוקה מיטבית....
סביב מחיר של 4K 3K למשל 3300