מעבר מהוט טריפל אחרי שנים לטריפל סי
-
Bensal
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 186
- שם מלא: עדן בנסל
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני נמצא בחבילת טריפל של הוט שכוללת שני ממירים (אחד רגיל ואחד מקליט HD), טלפון ללא הגבלה, תשתית 100 מגה וספק הוטנט. העלות של החבילה הינה 250 (העלות תעלה בספטמבר במאה שקל כיוון שאיימתי להתנתק אז הם הורידו לי את המחיר ל-9 חודשים).
היום ביצעתי את המעבר לסלקום טריפל שכולל טלויזיה עם ממיר אחד, קו טלפון ללא הגבלה ואינטרנט 100 מגה. לצערי גיליתי שבאזור שלי התשתית של בזק היא עד 40 מגה ולכן ויתרתי על האופציה הזאת. חשוב לציין שאני באינטרנט של הוט והכול עובד מצוין ללא תקלות ומהירות מעולה.
האופציה שנשארה על השולחן זה טריפל סי ב-50 ש"ח ותוספת של שני ממירים רגילים (לסלון ולחדר שינה) בעלות של 10 שקל לכל ממיר. יש לי אפל טיוי 4 אבל אין להם אפליקציה עדיין. מה שתוקע אותי זה הקו טלפון. אנחנו משתמשים בו הרבה בבית ואי אפשר לוותר עליו. פניתי לשירות לקוחות של הוט בפייסבוק ושאלתי כמה יעלה לי תשתית 100 מגה וטלפון נייח ללא הגבלה ואני ממתין לתשובה. ראיתי גם מבצע של נטויזן של טלפון קווי ב-35 שקל אבל התקנה עולה 99 שקל וזה כולל איזשהו נתב או מודם (נראה לי סתם בלגן).
חשוב לציין שרוב השימוש בבית מבוסס על אינטרנט והשימוש בטלויזיה הוא בסיסי מאוד.
היום ביצעתי את המעבר לסלקום טריפל שכולל טלויזיה עם ממיר אחד, קו טלפון ללא הגבלה ואינטרנט 100 מגה. לצערי גיליתי שבאזור שלי התשתית של בזק היא עד 40 מגה ולכן ויתרתי על האופציה הזאת. חשוב לציין שאני באינטרנט של הוט והכול עובד מצוין ללא תקלות ומהירות מעולה.
האופציה שנשארה על השולחן זה טריפל סי ב-50 ש"ח ותוספת של שני ממירים רגילים (לסלון ולחדר שינה) בעלות של 10 שקל לכל ממיר. יש לי אפל טיוי 4 אבל אין להם אפליקציה עדיין. מה שתוקע אותי זה הקו טלפון. אנחנו משתמשים בו הרבה בבית ואי אפשר לוותר עליו. פניתי לשירות לקוחות של הוט בפייסבוק ושאלתי כמה יעלה לי תשתית 100 מגה וטלפון נייח ללא הגבלה ואני ממתין לתשובה. ראיתי גם מבצע של נטויזן של טלפון קווי ב-35 שקל אבל התקנה עולה 99 שקל וזה כולל איזשהו נתב או מודם (נראה לי סתם בלגן).
חשוב לציין שרוב השימוש בבית מבוסס על אינטרנט והשימוש בטלויזיה הוא בסיסי מאוד.
-
Bensal
- חבר פעיל מאוד

·liorp כתב:לגבי טלפון קווי, מה עם לקנות עוד מכשיר סלולרי בסיסי ולהוסיף עוד קו סלולרי ב-30 ש"ח ומטה לחודש? ולהשתמש בו כטלפון קווי.
לגבי 40 או 100: זה באמת משנה? קצב ההורדה ברוב הזמן אצלך הוא יותר מ-40 מגה ביט?...
אנחנו מדברים הרבה בטלפון הקווי ולכן טלפון סלולרי לא בא בחשבון בגלל הקרינה. מדובר בטלפון עם חוט.
קצב ההורדה אכן משנה - יש לי המון מכשירים שמחוברים בו זמנית לאינטרנט. אני מבצע לעיתים קרובות בדיקת מהירות וברוב הפעמים זה עובר את ה-70/80 מגה.
עדכון נכון להרגע
[img2=300x135]http://www.speedtest.net/result/6343834716.png[/img2]
אני חושב שיש מתאמים או טלפונים קווים שאפשר לחבר אליהם סים, אבל זה כבר דורש היערכות נוספת.
אם עשית בדיקת מהירות מהמחשב (באמצעות אחד מאתרי הבדיקה) והתוצאה הייתה 70/80 זה דווקא מראה שרק 20-30 מגה ביט בשימוש ע"י הרשת הביתית, ולכן הוא הגיע רק לתוצאה הזאת מתוך 100.
תשובה לעדכון: זה בדיוק מראה מה שחשבתי. אתה מגיע רק ל-58 מגה מתוך 100. מה שאומר או שיש עומס על הרשת האיזורית של הוט (נסה לנתק את כל המכשירים מלבד המכשיר שאיתו אתה מבצע את הבדיקה) או שהרשת הביתית מנצלת 41 מגה.
41 מגה זה לא מעט. אם אכן זו הצריכה של הרשת הביתית ואין לך הרבה צריכה של וידאו או הורדות כבדות, כדאי שתבדוק מה הולך שם. האם לא מחוברים אליך שכנים במקרה וכו'.
אם עשית בדיקת מהירות מהמחשב (באמצעות אחד מאתרי הבדיקה) והתוצאה הייתה 70/80 זה דווקא מראה שרק 20-30 מגה ביט בשימוש ע"י הרשת הביתית, ולכן הוא הגיע רק לתוצאה הזאת מתוך 100.
תשובה לעדכון: זה בדיוק מראה מה שחשבתי. אתה מגיע רק ל-58 מגה מתוך 100. מה שאומר או שיש עומס על הרשת האיזורית של הוט (נסה לנתק את כל המכשירים מלבד המכשיר שאיתו אתה מבצע את הבדיקה) או שהרשת הביתית מנצלת 41 מגה.
41 מגה זה לא מעט. אם אכן זו הצריכה של הרשת הביתית ואין לך הרבה צריכה של וידאו או הורדות כבדות, כדאי שתבדוק מה הולך שם. האם לא מחוברים אליך שכנים במקרה וכו'.
ד"א, סלקוםTV מציעים את הטריפל שלהם גם עם 100מגה (בתוספת 20 ש"ח), כך שהשאל היא... האם יש תשתית תומכת של "בזק".
מה שכן, במידה ותתחבר לטריפל שלהם (אחרי בדיקת המהירות), ממליץ קודם להתחבר ישירות ל"בזק" ורק אז לנייד לטריפל... כדי להימנע מהחבלה (השמועתית) ההיא בשוק הסיטונאי.
מה שכן, במידה ותתחבר לטריפל שלהם (אחרי בדיקת המהירות), ממליץ קודם להתחבר ישירות ל"בזק" ורק אז לנייד לטריפל... כדי להימנע מהחבלה (השמועתית) ההיא בשוק הסיטונאי.
פשוט וקל
תתחיל בהליך ניתוק מהוט ותן להם לשמר אותך באינטרנט והטלפון
תמנע מהאינטרנט של סלקום ותעמיד אותו במבחן אצל ספקיות כמו 018 טריפל סי או 019
בזמן שאתה מחכה לשימור מהוט תבדוק מה מוצע בשוק הטלפון (תשתדל לא להישאב לשיחת אינטרנט+טלפון) כי ישנן עוד אלטרנטיבות כמו נטויזיון (זה סלקום) 012 עם טלפוניה ע"ג הרשת
הטיפ הכי חשוב זה אל תיתקע על עלויות או 'מה יהיה אחרי המבצע' כי השוק הולך להשתנות מאוד בתקופה הקרובה כמו הTV של פרטנר פתיחת תשתית הוט לסיטונאות וכו'
תתחיל בהליך ניתוק מהוט ותן להם לשמר אותך באינטרנט והטלפון
תמנע מהאינטרנט של סלקום ותעמיד אותו במבחן אצל ספקיות כמו 018 טריפל סי או 019
בזמן שאתה מחכה לשימור מהוט תבדוק מה מוצע בשוק הטלפון (תשתדל לא להישאב לשיחת אינטרנט+טלפון) כי ישנן עוד אלטרנטיבות כמו נטויזיון (זה סלקום) 012 עם טלפוניה ע"ג הרשת
הטיפ הכי חשוב זה אל תיתקע על עלויות או 'מה יהיה אחרי המבצע' כי השוק הולך להשתנות מאוד בתקופה הקרובה כמו הTV של פרטנר פתיחת תשתית הוט לסיטונאות וכו'
כאילו אני כתבתי את הפוסט הזה. באותו מצב מבחינת הטלפון והאינטרנט
עוד לא ניתקתי אותם
גם אני אכתוב לך כמה הם הציעו לי אבל אם יהיה לך תשובה לפני, תעדכן אותי פה
אינטרנט + טלפון
מאמין שדרך השימור שלהם אפשר לצאת בנזק של גג 100 שקל לדעתי
תשתית 100MB + טלפון
עוד לא ניתקתי אותם
גם אני אכתוב לך כמה הם הציעו לי אבל אם יהיה לך תשובה לפני, תעדכן אותי פה
אינטרנט + טלפון
מאמין שדרך השימור שלהם אפשר לצאת בנזק של גג 100 שקל לדעתי
תשתית 100MB + טלפון
-
Bensal
- חבר פעיל מאוד

דיברתי עם נציג של הוט בצ'ט באתר שלהם והוא הציע לי ב-129 שח תשתית של אינטרנט 100 מגה וטלפון בלי הגבלה. הוא אמר שזה המחיר שהוא יכול להציע לי בצ'ט אבל הנציג שידבר איתי יציע בטח הצעה טובה יותר. בכל מקרה זה נשמע לי מעולה אז בחרתי להישאר איתם ואני אצטרף לטריפל סי בשביל הטלויזיה.
אגב איזה ממיר יש להם?
ראיתי שזה SolidRun CuBox אבל יש לו 3 דגמים באתר היצרן
CuBox i1 | CuBox i2
CuBox i2eX | i4Pro
CuBox i4x4
אני שואל כי יש לי טלויזיה אחת בבית עם יציאה של קומפוננט ו-RCA בלבד, ועוד יציאה של VGA לחיבור מחשב. אני צריך לחבר אליה ממיר אחד.
אגב איזה ממיר יש להם?
ראיתי שזה SolidRun CuBox אבל יש לו 3 דגמים באתר היצרן
CuBox i1 | CuBox i2
CuBox i2eX | i4Pro
CuBox i4x4
אני שואל כי יש לי טלויזיה אחת בבית עם יציאה של קומפוננט ו-RCA בלבד, ועוד יציאה של VGA לחיבור מחשב. אני צריך לחבר אליה ממיר אחד.
129 זה מחיר סביר, לא ואו. אבל בסדר.
יכול לעלות לפה את הסיכום עסקה שקיבלת במיל? הPDF
אם יש פרטים מזהים אז אולי צילום מסך ומחיקה שלהם
כי גם אני במצב שלך, והייתי רוצה לעבור על הסיכום עסקה
תודה
באותה הזדמנות
רציתי לדעת כבר די הרבה זמן
יש אפשרות לערוך קבצי PDF? נגיד אני רוצה לעלות PDF
אבל רוצה למחוק את התעודת זהות איך עושים את זה בדיוק ? אני יודע לערוך רק קבצי אופיס
תודה
באותה הזדמנות
אבל רוצה למחוק את התעודת זהות איך עושים את זה בדיוק ? אני יודע לערוך רק קבצי אופיס
-
Bensal
- חבר פעיל מאוד

עדיין לא קיבלתי את הסיכום עסקה. אני אשלח לך אותו כשיהיה מוכן.NarynK כתב:129 זה מחיר סביר, לא ואו. אבל בסדר.
תודה
באותה הזדמנות
אבל רוצה למחוק את התעודת זהות איך עושים את זה בדיוק ? אני יודע לערוך רק קבצי אופיס...
אפשר לערוך קבצי PDF בצורה מסוימת דרך ה-Fill & Sign של Adobe Acrobat Reader DC.
נערך לאחרונה על ידי Bensal ב 02/06/2017 18:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
התכוונת לתוכנה הזאת, נכון?
כי לא הצלחתי להבין איתה איך אני עורך
אם תרצה להדריך אני אשמח,תודה מחכה גם לPDF כמובן אל תשכח לערוך פרטים אישיים
[img2=576x490]https://i.imgur.com/gHcUIVd.png[/img2]
[img2=576x490]https://i.imgur.com/gHcUIVd.png[/img2]
-
Bensal
- חבר פעיל מאוד

·NarynK כתב:התכוונת לתוכנה הזאת, נכון?
[img2=576x490]https://i.imgur.com/gHcUIVd.png[/img2]...
כן בדיוק.
אתה פותח קובץ PDF, ניגש ל-TOOLS ואז ל Fill & Sign.
-
Bensal
- חבר פעיל מאוד

·elada22 כתב:כמה דק' שיחה בטלפון?...
1000 דק
הצטרפתי לטריפל סי.
שמתי לב רק שהאפליקציה שלהם לאייפון לא זמינה בחנות הישראלית אלא רק באמריקאית(?!).
עריכה:
מצאתי את הלינק https://itunes.apple.com/il/app/smart/id1234074022?mt=8
נערך לאחרונה על ידי Bensal ב 04/06/2017 22:23, נערך פעם 1 בסך הכל.