גל גדות מפתיעה לטובה בתור "וונדר וומן", אבל הסרט עצמו לא אחיד ונע כמו מטוטלת בין רגעים קולחים ומהנים לבין כאלו שהם מטופשים ומעיקים.

אמנם עוד לא ראיתי את וונדרוומן, אבל אין סיכוי שהוא יהיה טוב יותר באטמן האביר האפל (השני בטרילוגיה), בעיני סרט הקומיקס הכי טוב ביי פאר מכל קומיקס אחר.wallalon כתב:@Huber
·טרילוגיית האביר האפל קשורה לDC ? אם כן מנצחת בגדול...

1. יש מעט מאוד שחקניות צעירות בהוליווד עם ציפיות שכר מוגזמות שיכלו בכלל להוות אופציה לליהוק, ואחת מהן כבר משתתפת בעולם המקביל של הנוקמים, כך שזה ממש לא היה השיקול.JizzMo כתב:הליהוק גרוע. היא אולי יפה, לפחות בפנים, אבל בזה זה מסתיים. נראה לי שהם בחרו בה בעיקר כדי לחסוף בהוצאות ענק על כובת הוליוודית עם צפיות שכר מוגזמות. מה שבטוח, זה רק יקדם את הקריירה שלה בתור שחקנית סרטי אקשן וקומדיות, עד שיגלו שחקנית חדשה (ראו מה קרה למילי אביטל שכולם ההיו בטוחים שתגיע רחוק בהוליווד אחרי STARGATE. היא חזרה על ארבע לאופרות סבון ישראליות שאתה צופה בהן רק כשאין לך ברירה בזמן ההמתנה בתור לבדיקה רקטלית בקופת חולים...)....

·oris74 כתב:@Huber
ערן זה בדיוק מה שכתבתי......

·wallalon כתב:@Huber
·טרילוגיית האביר האפל קשורה לDC ? אם כן מנצחת בגדול...

·avioren כתב:אמנם עוד לא ראיתי את וונדרוומן, אבל אין סיכוי שהוא יהיה טוב יותר באטמן האביר האפל (השני בטרילוגיה), בעיני סרט הקומיקס הכי טוב ביי פאר מכל קומיקס אחר.......
בכל מקרה בכוונתי לצפות בימים הקרובים בוונדרוומן, ולתחושתי אני לא הולך להתאכזב, בניגוד לסרטים האחרונים של DC Comics....

·(G) כתב:הסרטים של היום מבוססים על אפקטים ותסריטים די
עלובים, גל גדות היא שחקנית ביננית ומטה, לא שונה
מהרבה שחקנים ושחקניות של היום, בעיניי את לינדה קרטר
אי אפשר להחליף, היתה שחקנית טובה ויפייפיה אמיתית.
לי אין שום ציפייה משום סרט היום....