השטח התחתון בטלוויזיה נעשה כהה פתאום - Toshiba 50l2546D
היי,
באמצע צפייה בטלויזיה פתאום השטח התחתון בצד ימין נעשה כהה יותר משאר המסך. התקנתי עדכון תוכנה שהורדתי מהאתר של טושיבה אבל זה לא עזר. כשאני מכבה ומדליק בחזרה המסך חוזר לתצוגה נורמלית אבל יכול לחזור לתקלה תוך כמה דקות או כמה שעות, אין חוקיות מסויימת. כמובן שבדקתי וזה לא עניין של INPUT אחד של הממיר אלא בעיה כללית ללא קשר למה מחובר.
צירפתי תמונה שמראה את הבעיה על מסך כחול, מישהו יודע מה התקלה? כמה אמור לעלות לתקן את זה?
תודה רבה!
באמצע צפייה בטלויזיה פתאום השטח התחתון בצד ימין נעשה כהה יותר משאר המסך. התקנתי עדכון תוכנה שהורדתי מהאתר של טושיבה אבל זה לא עזר. כשאני מכבה ומדליק בחזרה המסך חוזר לתצוגה נורמלית אבל יכול לחזור לתקלה תוך כמה דקות או כמה שעות, אין חוקיות מסויימת. כמובן שבדקתי וזה לא עניין של INPUT אחד של הממיר אלא בעיה כללית ללא קשר למה מחובר.
צירפתי תמונה שמראה את הבעיה על מסך כחול, מישהו יודע מה התקלה? כמה אמור לעלות לתקן את זה?
תודה רבה!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20180
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כשהחלק העליון הופך לכהה, כל התמונה נעלמת או שבאמצע המסך עדיין מואר?
בכל אופן, קצת קשה להגיד מה הבעיה.
אולי ספק כוח, ואולי כרטיס ראשי.
בכל אופן, קצת קשה להגיד מה הבעיה.
אולי ספק כוח, ואולי כרטיס ראשי.
איזה מצב הזוי. 
אותו הדבר קרה לטלויזית Toshiba שלי בדיוק לפני יומיים. (נקנתה במרץ 2014.)
הייתי בטוח שזה מעשה ידם של התאומים-בנים המפלצות שלי, שלפעמים נותנים צ'פחות לטלויזיה פה ושם על הדרך.
בדיוק כמו אצלך, זה התחיל בחלק התחתון ואז גם העליון; הדגם שלי הוא 50L4333DG.
אותו הדבר קרה לטלויזית Toshiba שלי בדיוק לפני יומיים. (נקנתה במרץ 2014.)
הייתי בטוח שזה מעשה ידם של התאומים-בנים המפלצות שלי, שלפעמים נותנים צ'פחות לטלויזיה פה ושם על הדרך.
בדיוק כמו אצלך, זה התחיל בחלק התחתון ואז גם העליון; הדגם שלי הוא 50L4333DG.