HD ב- usenet
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אפשר לדעת בדיוק - 11042 חלקי 10= 1104.
לקחתי את מספר המנויים לאתר, חילקתי בעשר, הוספתי עןד 4 אנשים שעדיין לא שמעו על האתר והורדתי את עופר, ליאור, מרטין ועדילב..
הם ממילא מורידים כבר את הדבר הבא - 3D-HD 
לקחתי את מספר המנויים לאתר, חילקתי בעשר, הוספתי עןד 4 אנשים שעדיין לא שמעו על האתר והורדתי את עופר, ליאור, מרטין ועדילב..
תמיד תשאר טירון בדברים שאתה מתמחה בהם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לדעתי כן.
מרטין,
זה חוקי לחלוטין. שירותי USENET בתשלום כבר כיום קיימים בכל אחד ואחד מספקי האינטרנט.
לדעתי אבל זה לא כדאי כלכלית.
בשביל להקים שרת כזה צריך המוני TERA של מקום בשביל RETENTION חזק, וצריך חיבור רשת מאוד מהיר (חיבור ל-BACKBONE + רוחב סרט בשביל כל המורידים).
חשבון קל מניב שבשביל 50 איש אשר מהם פעילים לפחות 25 = 25X5M = יוצא שצריך 125M רק ב-UPSTREAM!
דיסק לפחות של 10TERA. עלות שרת כזו עצומה. בשביל להחזיר את העלות הזו צריך הרבה מאוד משתמשים.
בקיצור, או שהמחיר פר אדם יהיה יקר מאוד, או שה-RETENTION יהיה נמוך, או שרוחב הסרט יהיה נמוך. בכל אופן, עדיין לא יהיה שווה לאף אחד לעבור מהספקים הגדולים לספק קטן כזה...
יתרון אחד בלבד יכול להיות לספק כזה הוא אם הוא כבר מפענח את כל החומר ומאנדקס אותו להורדה פשוטה יותר. זה כבר לא חוקי...
בקיצור, אני בעד, רק חבל לי שמישהו יפסיד על רעיון כזה את התחתונים שלו...
מרטין,
זה חוקי לחלוטין. שירותי USENET בתשלום כבר כיום קיימים בכל אחד ואחד מספקי האינטרנט.
לדעתי אבל זה לא כדאי כלכלית.
בשביל להקים שרת כזה צריך המוני TERA של מקום בשביל RETENTION חזק, וצריך חיבור רשת מאוד מהיר (חיבור ל-BACKBONE + רוחב סרט בשביל כל המורידים).
חשבון קל מניב שבשביל 50 איש אשר מהם פעילים לפחות 25 = 25X5M = יוצא שצריך 125M רק ב-UPSTREAM!
דיסק לפחות של 10TERA. עלות שרת כזו עצומה. בשביל להחזיר את העלות הזו צריך הרבה מאוד משתמשים.
בקיצור, או שהמחיר פר אדם יהיה יקר מאוד, או שה-RETENTION יהיה נמוך, או שרוחב הסרט יהיה נמוך. בכל אופן, עדיין לא יהיה שווה לאף אחד לעבור מהספקים הגדולים לספק קטן כזה...
יתרון אחד בלבד יכול להיות לספק כזה הוא אם הוא כבר מפענח את כל החומר ומאנדקס אותו להורדה פשוטה יותר. זה כבר לא חוקי...
בקיצור, אני בעד, רק חבל לי שמישהו יפסיד על רעיון כזה את התחתונים שלו...
-
aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
עופר, הרעיון הזה מעניין אבל לצערי זה לא הכיוון (נראה לי בלאגן).
הקונספט ממש לא נוגע בתכנים, אני אתייעץ איתך ברגע שאתגבש עוד קצת. מה שכן הוא לא יכול לעבוד בלי משהו כמו 20 חברים שנותנים קצת (עבודה, לא כסף, ומשהו שהם עושים בכל מקרה) ומקבלים הרבה...
הקונספט ממש לא נוגע בתכנים, אני אתייעץ איתך ברגע שאתגבש עוד קצת. מה שכן הוא לא יכול לעבוד בלי משהו כמו 20 חברים שנותנים קצת (עבודה, לא כסף, ומשהו שהם עושים בכל מקרה) ומקבלים הרבה...
HiFiMusic IL
USENET כבר כ"כ עבר מן העולם שאני לא מבין למה עדיין להשתמש בו
בוא נתחיל בכך, שאם רוצים ליהיות מעט יותר 'מתוחכמים' מהורדה באימיול, אפשר להוריד ב IRC, ששם התכנים יוצאים ממש אחרי PFTP למינהם
צריך בס"כ להכיר כמה ערוצים טובים, פקודות בסיסיות ואפשר להוריד כל מה שחושקים
אבל בשביל מה ? גם זה מסובך מידי
כיום יש אתרי TORRENTS מאוד מתקדמים עם קהילה מפותחת מאוד (כמובן שאלה הם אתרים בודדים ואיכותיים)
כאשר קצבי ההורדה מטורפים בעידכונים על בסיס יומי
כל סדרה\סרט\משחק חדש שיוצא, גם בעלי חבילת ה 5 מגה יגיעו למהירות ההורדה המקסימלית
בכל מקרה, אני ממליץ להתחיל לקרוא קצת ברשת על אתרי טורנטס טובים
או אפילו ערוץ IRC עם בוטים מהירים ולהתקדם מה USENET
בוא נתחיל בכך, שאם רוצים ליהיות מעט יותר 'מתוחכמים' מהורדה באימיול, אפשר להוריד ב IRC, ששם התכנים יוצאים ממש אחרי PFTP למינהם
צריך בס"כ להכיר כמה ערוצים טובים, פקודות בסיסיות ואפשר להוריד כל מה שחושקים
אבל בשביל מה ? גם זה מסובך מידי
כיום יש אתרי TORRENTS מאוד מתקדמים עם קהילה מפותחת מאוד (כמובן שאלה הם אתרים בודדים ואיכותיים)
כאשר קצבי ההורדה מטורפים בעידכונים על בסיס יומי
כל סדרה\סרט\משחק חדש שיוצא, גם בעלי חבילת ה 5 מגה יגיעו למהירות ההורדה המקסימלית
בכל מקרה, אני ממליץ להתחיל לקרוא קצת ברשת על אתרי טורנטס טובים
או אפילו ערוץ IRC עם בוטים מהירים ולהתקדם מה USENET
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
Jhonta,
הייתי ממליץ לך לתת קצת יותר קרדיט לחברי האתר הזה, שבענייני טכנולוגיה, כמעט תמיד מאופסים על הדבר הטוב ביותר. אם כאן לא, אז איפה?
תאמין לי שאת הסיבוב שלי ב-IRC עשיתי לפני 5 שנים, ויש לי קרדיט מכובד באתרי טורנט פרטיים. את אימיול אני בכלל לא מחשיב כאופציה.
ביוזנט יש כל כך הרבה יתרונות, המהירות, חוסר הצורך לשתף, היכולת להוריד קובץ גדול בלי שייקרוס לך ה-ratio, ובעיקר הפשטות וחוסר המחויבות.
1. חפש
2. הורד והרץ nzb
3. צפה בפרק של lost מלפני חמש שעות ב-HD.
הייתי ממליץ לך לתת קצת יותר קרדיט לחברי האתר הזה, שבענייני טכנולוגיה, כמעט תמיד מאופסים על הדבר הטוב ביותר. אם כאן לא, אז איפה?
תאמין לי שאת הסיבוב שלי ב-IRC עשיתי לפני 5 שנים, ויש לי קרדיט מכובד באתרי טורנט פרטיים. את אימיול אני בכלל לא מחשיב כאופציה.
ביוזנט יש כל כך הרבה יתרונות, המהירות, חוסר הצורך לשתף, היכולת להוריד קובץ גדול בלי שייקרוס לך ה-ratio, ובעיקר הפשטות וחוסר המחויבות.
1. חפש
2. הורד והרץ nzb
3. צפה בפרק של lost מלפני חמש שעות ב-HD.
אני דוקא התרשמתי לטובה מהקהילה באתר הזה
אבל אני לא חושב שזה דוקא 'האתר' לשיתוף קבצים
כלומר, לא בהכרח יודעים פה הכל על הפצת תכנים באינטרנט
ב USENET השתמשתי לפני 10 שנים בערך, במודם האנלוגי שלי להורדה של משחקי DOS
ועם הזמן עברתי ל IRC, שם , כמו ב USENET אין RATIO ואין הגבלת הורדות, ואין ניתוקים
אומנם לא הייתי הרבה זמן בערוצי הורדה, אבל אני מאמין שזה עוד עובד טוב
היום אני משתמש הכי הרבה באתרי טורנטס פרטיים פשוט כי.. זה הכי קל וזמין
כמו שאתה אומר על צפייה בפרק LOST אחרי 5 שעות, כך זה גם באתרי טורנטס
רק ששם, הבעיה היא באמת במגבלת ה RATIO
בכל אופן, נראה לי שאני אבדוק קצת את עיניין ה USENET שוב פעם ואולי נתרשם לטובה..

אבל אני לא חושב שזה דוקא 'האתר' לשיתוף קבצים
כלומר, לא בהכרח יודעים פה הכל על הפצת תכנים באינטרנט
ב USENET השתמשתי לפני 10 שנים בערך, במודם האנלוגי שלי להורדה של משחקי DOS
ועם הזמן עברתי ל IRC, שם , כמו ב USENET אין RATIO ואין הגבלת הורדות, ואין ניתוקים
אומנם לא הייתי הרבה זמן בערוצי הורדה, אבל אני מאמין שזה עוד עובד טוב
היום אני משתמש הכי הרבה באתרי טורנטס פרטיים פשוט כי.. זה הכי קל וזמין
כמו שאתה אומר על צפייה בפרק LOST אחרי 5 שעות, כך זה גם באתרי טורנטס
רק ששם, הבעיה היא באמת במגבלת ה RATIO
בכל אופן, נראה לי שאני אבדוק קצת את עיניין ה USENET שוב פעם ואולי נתרשם לטובה..
-
aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני עדיין לא סגור על זה, נראה לי שאתה מבלף ולא היית...guyezra כתב:אתה מכיר אותי...aloni כתב:טוב, לפחות גיליתי עוד מישהו שמשתמש ביוזנט![]()
יוצא שאני מכיר משהו כמו 4-5 מהאתר הזה....![]()
(טוב בערךכמעט נפגשנו באניגמה...)
...
HiFiMusic IL