4k ב netflix לא מצליח
-
molomolomolo15
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי.
יש לי באנדל של אינטרנט + ספק ב012 דרך בזק.
בבדיקת מהירות דרך fast.com אני מקבל בסביבות ה60 במחשב שלי, וסביבות 40+ בטלויזיה החכמה.
הsony bravia smart tv שלי תומכת ב4k, אבל משום מה, אני אף פעם לא מצליח להגיע לשם. המקסימום שזה מגיע אליו זה סטרימינג ב 15mbps
דיברתי עם הנציגים של netflix והם טוענים שהבעיה באינטרנט או בראוטר, אבל לאחרונה החלפתי לראוטר חדש tp-link vr600 וזה אכן שיפר את מהירות הwifi אך עדיין אני לא מצליח להגיע ל4k.
אחד הנציגים של נטפליקס טען שזה אולי בגלל "תנודתיות" במהירות האינטרנט. האם יש משהו שאוכל לשנות בהגדרות ראוטר כדי לנסות לשפר את זה?
יש לי באנדל של אינטרנט + ספק ב012 דרך בזק.
בבדיקת מהירות דרך fast.com אני מקבל בסביבות ה60 במחשב שלי, וסביבות 40+ בטלויזיה החכמה.
הsony bravia smart tv שלי תומכת ב4k, אבל משום מה, אני אף פעם לא מצליח להגיע לשם. המקסימום שזה מגיע אליו זה סטרימינג ב 15mbps
דיברתי עם הנציגים של netflix והם טוענים שהבעיה באינטרנט או בראוטר, אבל לאחרונה החלפתי לראוטר חדש tp-link vr600 וזה אכן שיפר את מהירות הwifi אך עדיין אני לא מצליח להגיע ל4k.
אחד הנציגים של נטפליקס טען שזה אולי בגלל "תנודתיות" במהירות האינטרנט. האם יש משהו שאוכל לשנות בהגדרות ראוטר כדי לנסות לשפר את זה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
-
molomolomolo15
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אוקיי, אז חיברתי את הטלויזיה ישירות עם כבל לראוטר. זה לא שינה את המצב יותר מידי.
עדיין 15mbps זה המקסימום - וגם לפעמים (שעות עומס?) יש ירידה לאיכויות נמוכות יותר - וזה נורא מעצבן שהאיכות משתנה כל כמה דקות.
עדיין 15mbps זה המקסימום - וגם לפעמים (שעות עומס?) יש ירידה לאיכויות נמוכות יותר - וזה נורא מעצבן שהאיכות משתנה כל כמה דקות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
תבדוק אם אתה מעלה משהו לרשת (טורנטים/גיבויים/iCloud) בבזק adsl זה מאוד מוריד את הקצב של הורדת הנתונים.