שלום לכולם, רכשתי מצלמת אבטחה מעלי אקספרס לשימוש חיצוני (עמידה למים ונזקי מזג אויר)
https://www.aliexpress.com/item/ABS-Pla ... 0.0.j38DkC
הבעיה היא שכשאני מחבר את המצלמה לחשמל אז היא מצלמת וניתן להתחבר אליה דרך הWIFI ולצפות בוידאו אבל אני לא מעוניין להתחבר רק דרך הWIFI אלא שהמצלמה תהיה מחוברת לWIFI ואוכל לצפות גם מהעבודה (כשהפלאפון מרוחק ומחובר לרשת הנתונים של אורנג')
האפליקציות מאוד לא ידיותיות לדעתי ואני לא מצליח להתקין אותן כך שאוכל לצפות מרחוק כמו למשל בYI HOME שעובד אצלי מושלם
קושי בחיבור מצלמת אבטחה מעלי אקספרס
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אתה צריך להגדיר למצלמה IP פנימי קבוע, להוסיף בראוטר שלך ניתוב פורט, ואז לגשת מחוץ לרשת אל ה-IP הציבורי שלך.
בגלל שה-IP הציבורי משתנה מדי פעם, מומלץ להשתמש בשירות DNS ללא תשלום כמו noip.com, שבו תוכל לגשת לרשת שלך עם כתובת DNS קבועה.
בגלל שה-IP הציבורי משתנה מדי פעם, מומלץ להשתמש בשירות DNS ללא תשלום כמו noip.com, שבו תוכל לגשת לרשת שלך עם כתובת DNS קבועה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- NoamKamary
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
אם אתה לא בקיא בכל מה ש PIXIES רשם אז אתה יכול לבדוק אם אולי יש לה אפשרות להתממשקות בקלות כלומר,היום יש כל מיני ברקודים שאתה יכול לסרוק דרך האפליקציה והמצלמה מתחברת לך אוטומטי ואתה רואה דרך האפליקציה בקלות.בנוסף האפליקציות האלו מהוות מן גישור לשרת כלשהו והדבר חוסך לך את כל ההתעסקות של פתיחת פורטים.מקווה שהבנת.בהצלחה!