שרשור תגובות: להקליט שיחות באיפון. מעכשיו זה באמת אפשרי
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3319
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 846 פעמים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8127
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני חייב להגיד שזה נראה כמו בדיחה ואם התאריך היה 1 באפריל היתי בטוח שזאת בדיחה.
באותה מידה אפשר לקנות מ ebay מזכירה אוטומטית רטרו מסוף שנות ה 80 של המאה הקודמת ולחבר אותה באמצעות יציאת האזוניות.
תכלס זה יעשה אותו הדבר.
באותה מידה אפשר לקנות מ ebay מזכירה אוטומטית רטרו מסוף שנות ה 80 של המאה הקודמת ולחבר אותה באמצעות יציאת האזוניות.
תכלס זה יעשה אותו הדבר.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
·Lior_M כתב:אני חייב להגיד שזה נראה כמו בדיחה ואם התאריך היה 1 באפריל היתי בטוח שזאת בדיחה.
תכלס זה יעשה אותו הדבר....
פיתרון מביך.
עדיף את השיטה הישנה של להקליט עם טלפון אחר ליד..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אפל לא יכולים לחסום. זה נראה כמו אביזר אודיו רגיל.
רעיון חביב אבל הגודל של המכשיר הופך אותו ללא הכי פרקטי.
רעיון חביב אבל הגודל של המכשיר הופך אותו ללא הכי פרקטי.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
זה אולי ישמע הזוי אבל יכולת הקלטת השיחות זו הסיבה שעברתי מאייפון לאנדרואיד.
בשנים האחרונות הבנתי שזה הכרחי מאוד. יכולתי לא להפסיד כמה אלפי שקלים (בלי להגזים) אם רק השיחות היו מוקלטות והייתי יכול לתבוע.
אין ספק שהפתרון הזה לא יחזיר אותי לאייפון. זה לא פרקטי בעליל וצריך לחבר את זה לפני הקלטה. אני מעוניין בכיוון השני, להקליט הכל ולמחוק מה שלא צריך ולא להקליט רק מה שצריך עם פעולה מוקדמת.
בשנים האחרונות הבנתי שזה הכרחי מאוד. יכולתי לא להפסיד כמה אלפי שקלים (בלי להגזים) אם רק השיחות היו מוקלטות והייתי יכול לתבוע.
אין ספק שהפתרון הזה לא יחזיר אותי לאייפון. זה לא פרקטי בעליל וצריך לחבר את זה לפני הקלטה. אני מעוניין בכיוון השני, להקליט הכל ולמחוק מה שלא צריך ולא להקליט רק מה שצריך עם פעולה מוקדמת.
נושא נטחן.JizzMo כתב:רק עכשיו גיליתי שלא ניתן להקליט שיחות באייפון.. הזוי. החברה כובלת ומגבילה את הלקוחות שלה בכל דרך אפשרית, היא גם תומכת טרור איסלאמי, ועדיין יש לה מליוני לקוחות נאמנים בעולם... פשוט הזוי......
בגלל שהארהב קיים חוק האוסר על הקלטת שיחות, גם אם המקליט הוא צד בשיחה- שונה מהחוק אצלנו שמאפשר את זה.
·JizzMo כתב:רק עכשיו גיליתי שלא ניתן להקליט שיחות באייפון.. הזוי. החברה כובלת ומגבילה את הלקוחות שלה בכל דרך אפשרית, היא גם תומכת טרור איסלאמי, ועדיין יש לה מליוני לקוחות נאמנים בעולם... פשוט הזוי......
אפל תומכת בטרור איסלאמי? אתה על סמים כרגע?
Batnun
.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
שמעתי שעובדים עכשיו חזק על אביזר לאיפון שמאפשר לשלוח תמונות/שירים בבלוטוס ממכשיר למכשיר.

·Batnun כתב:·......
אפל תומכת בטרור איסלאמי? אתה על סמים כרגע?
Batnun
....
על הטרוריסטים המוסלמים מהפיגוע בסאן ברנרדינו שמעת? אפל סירבה לשתף פעולה עם ה FBI ולאפשר גישה לאייפון של הטרוריסט. בסופו של דבר ה FBI הסתדר לבד, יותר נכון קיבל עזרה מחברת סייבר ישראלית... הם תרצו א זה כהגנה על פרטיות הלקוחות, אבל בסוף התפרסם תקדים שהם אפשרו לפרוץ למכשיר אייפון של עבריין שנאשם ברצח בעבר.. משום מה שזה היה טרוריסט הם נקטו בגישה אחרת... החברה ידועה בדעותיה הליברליות הקיצוניות..
·JizzMo כתב:על הטרוריסטים המוסלמים מהפיגוע בסאן ברנרדינו שמעת? אפל סירבה לשתף פעולה עם ה FBI ולאפשר גישה לאייפון של הטרוריסט. בסופו של דבר ה FBI הסתדר לבד, יותר נכון קיבל עזרה מחברת סייבר ישראלית... הם תרצו א זה כהגנה על פרטיות הלקוחות, אבל בסוף התפרסם תקדים שהם אפשרו לפרוץ למכשיר אייפון של עבריין שנאשם ברצח בעבר.. משום מה שזה היה טרוריסט הם נקטו בגישה אחרת... החברה ידועה בדעותיה הליברליות הקיצוניות.....
סליחה על הבוטות, אבל כל מה שאמרת כאן הוא שטות מוחלטת. נראה שאין לך כל הבנה בהצפנה או באופן שבו האקרים מצליחים לשבור הגנות, ואתה חוזר כמו תוכי על מנטרות כמו ״אפל תומכת בטרור איסלאמי״, או ״החברה ידועה בדעותיה הליברליות הקיצוניות״.
Batnun
.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אנשים חושבים שה FBI וה NSA זה גופים קדושים, וזה שאפל אמרו להם לא זה כי הם תומכי טרור איסלמי (ובנימה אישית: באמת? באמת אשכרה אנשים כתבו את זה מהמקלדת שלהם, חשבתם על מה כתבתם לרגע?)
אלו בדיוק הגופים שה"כל מותר להם" "למען הביטחון", והפרטיות שלך נחשפת ברמה מזעזעת - ראו ערך סנודן.
ראו ערך נוסף של מתקפת הסייבר האחרונה שהתבססה על מידע רגיש שנגנב מה-NSA
ותבין שאפל נלחמה את המלחמה האישית שלי, ושלך, ושל כולנו כנגד הגופים שחושבים שכל פעם שהם יבקשו דרך לפרוץ הצפנה הם יקבלו על חשבוננו.
ממש לא.
אלו בדיוק הגופים שה"כל מותר להם" "למען הביטחון", והפרטיות שלך נחשפת ברמה מזעזעת - ראו ערך סנודן.
ראו ערך נוסף של מתקפת הסייבר האחרונה שהתבססה על מידע רגיש שנגנב מה-NSA
ותבין שאפל נלחמה את המלחמה האישית שלי, ושלך, ושל כולנו כנגד הגופים שחושבים שכל פעם שהם יבקשו דרך לפרוץ הצפנה הם יקבלו על חשבוננו.
ממש לא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים