קהילת קודי מתגייסת לעזרת חבריה בחזית! איש בעל יעדר!
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
שלום חברים!
נא להפיץ בקהילת הקודי בישראל.
בעקבות האירועים האחרונים, ברצוננו לקבל את עזרתכם לאור המצב שנוצר.
כפי שכולכם שמעתם (פורסם בכמה מקומות העוסקים בתחום), הואשמנו בהפרת זכויות (קובי, תומר ואנוכי והיה חשוב לי להזכיר את השמות האלו ולא את השאר שהואשמו ), ע״י כך שהפצנו מערכות מוכנות כדוגמת וויארד ושימחנו המון אנשים בישראל ומחוצה לה.
לצערנו, השמחה הפכה לעצב ועלינו להוציא כספים רבים מכיסנו על מנת לסגור את הפרשה ולא להמשיך לגלגל אותה וזאת במטרה לחסוך בעלויות.
בהסדר שסוכם בין שלושתינו (חשוב לומר, כל מהלך הדיון מול עורכי הדין היינו תמיד בשיחת וועידה, שלושתינו - אבי, קובי, ותומר ) הוחלט לסגור את הכל ולשלם סכום כולל של 50 אלף ש״ח הוצאות משפטיות שיחולקו שווה בשווה ביננו, משמע 16,600 לאדם.
סכום זה גבוה עבורנו, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אנו מבקשים מכם להכניס את היד לכיס במטרה לעזור לנו לשלם להם.
העזרה שלכם תעזור לנו לעבור את התקופה הקשה..
תודה רבה לכם, בשם תומר חיימוביץ, קובי סניור, ואבי אבקסיס.
https://www.giveback.co.il/project.aspx ... ctive=true
נא להפיץ בקהילת הקודי בישראל.
בעקבות האירועים האחרונים, ברצוננו לקבל את עזרתכם לאור המצב שנוצר.
כפי שכולכם שמעתם (פורסם בכמה מקומות העוסקים בתחום), הואשמנו בהפרת זכויות (קובי, תומר ואנוכי והיה חשוב לי להזכיר את השמות האלו ולא את השאר שהואשמו ), ע״י כך שהפצנו מערכות מוכנות כדוגמת וויארד ושימחנו המון אנשים בישראל ומחוצה לה.
לצערנו, השמחה הפכה לעצב ועלינו להוציא כספים רבים מכיסנו על מנת לסגור את הפרשה ולא להמשיך לגלגל אותה וזאת במטרה לחסוך בעלויות.
בהסדר שסוכם בין שלושתינו (חשוב לומר, כל מהלך הדיון מול עורכי הדין היינו תמיד בשיחת וועידה, שלושתינו - אבי, קובי, ותומר ) הוחלט לסגור את הכל ולשלם סכום כולל של 50 אלף ש״ח הוצאות משפטיות שיחולקו שווה בשווה ביננו, משמע 16,600 לאדם.
סכום זה גבוה עבורנו, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אנו מבקשים מכם להכניס את היד לכיס במטרה לעזור לנו לשלם להם.
העזרה שלכם תעזור לנו לעבור את התקופה הקשה..
תודה רבה לכם, בשם תומר חיימוביץ, קובי סניור, ואבי אבקסיס.
https://www.giveback.co.il/project.aspx ... ctive=true
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
נ.ב. הסכום הכללי הוא 50,000 אלף אפשר לתרום יותר מ-30 אלף. מעבר ל50 אלף יתרם לעמותה שיבחרו חברי החזית.
·דודזמיר כתב:מי שיכול לתרום להם שיהיה לו בהצלחה
הם תרמו לציבור הישראלי וזה מגיע להם בחזרה....
הם לא "תרמו" לציבור הישראלי. במקרה הטוב הם עזרו לישראלים לצרוך תכנים בצורה לא חוקית (שם מכובס לגניבת תוכן).
You are never fully dressed without a smile
@Shed
·אולי לך לא תרמו
אבל לאנשים בלי רקע ובלי ידע שלא יודעים לעשות כלום כמעט במחשב הם יצרו מערכת שרובם לא היו מסתדרים בלי זה .
אז להגיד שלא תרמו זה שטויות . עובדה שכמות האנשים שתומרת היא מעולה . ומראה שלהרבה אנשים הם באמת עזרו .
·אולי לך לא תרמו
אבל לאנשים בלי רקע ובלי ידע שלא יודעים לעשות כלום כמעט במחשב הם יצרו מערכת שרובם לא היו מסתדרים בלי זה .
אז להגיד שלא תרמו זה שטויות . עובדה שכמות האנשים שתומרת היא מעולה . ומראה שלהרבה אנשים הם באמת עזרו .
·Shed כתב:·......
הם לא "תרמו" לציבור הישראלי. במקרה הטוב הם עזרו לישראלים לצרוך תכנים בצורה לא חוקית (שם מכובס לגניבת תוכן)....
אז אתה טועה
אני מכיר הרבה ישראלים שהם הרגישו תרומה מהם
במיוחד במצב של כיום
שבצורה חוקית המיר יותר יקר עם פחות מבחר
באמת נראה לך שארגון זיר"ה הוא לטובת רוב הציבור במדינה?
כל ארגון והמטרות האישיות שלו.
·Dunes כתב:@Shed
·אולי לך לא תרמו
אז להגיד שלא תרמו זה שטויות . עובדה שכמות האנשים שתומרת היא מעולה . ומראה שלהרבה אנשים הם באמת עזרו ....
מה שאתה אומר זה שהם אפשרו לאנשים בלי ידע טכני לגנוב תכנים בקלות. זה כמו מי שמתנדב לפרוץ מנעולים של בתים כדי לאפשר לאנשים אחרים, שאין להם את הידע הטכני במנעולים לגנוב.
מצטער - בלקסיקון שלי זו לא תרומה לציבור הישראלי.
You are never fully dressed without a smile
20 שנה טוחנים פה מים.
אותן תגובות אותן דיעות.
שום דבר לא השתנה ולא ישתנה.
מי שרוצה ישתמש ומי שלא רוצה שלא ישתמש.
מי שזה עזר לו יגיד תודה. ומי שלא, לא יגיד.
אין מה לשכנע ואין מה להתווכח.
Shed,
אתה יודע למה אנשים צופים בתכנים פיראטיים ברשת?
כי הם יכולים.
זאת הסיבה היחידה...
אותן תגובות אותן דיעות.
שום דבר לא השתנה ולא ישתנה.
מי שרוצה ישתמש ומי שלא רוצה שלא ישתמש.
מי שזה עזר לו יגיד תודה. ומי שלא, לא יגיד.
אין מה לשכנע ואין מה להתווכח.
Shed,
כי הם יכולים.
זאת הסיבה היחידה...
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
·b2k כתב:20
כי הם יכולים.
זאת הסיבה היחידה......
לא. זו לא הסיבה היחידה (והמבין יבין)
ג'יימס
הייתי מוכן לתרום הרבה יותר למישהו שממש יהיה מוכן להתמודד מול הזיר"ה האלה בבית המשפט ולא רק לברוח ולהתפשר..
למרות שגם אני כנראה הייתי בורח חחח
בכל מקרה אתרום תרומה צנועה ואני מקווה שהסכום כולו ויותר יתרם כדי שידעו שאין מה לפחד מהביריונים האלה.
למרות שגם אני כנראה הייתי בורח חחח
בכל מקרה אתרום תרומה צנועה ואני מקווה שהסכום כולו ויותר יתרם כדי שידעו שאין מה לפחד מהביריונים האלה.
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
גם אני אינני מעוניין למסור פרטי כרטיס אשראי..
ומכיוון שהאיש עסוק ולא נכנס לתיבת הדואר שלו, אשים כאן את בקשתי/ הצעתי
ג'יימס
ג'יימס
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
גם אני מאוד חששתי מזה. בשביל מה אני חייב למסור את שמי המלא, כתובתי המדוייקת, מס' הטלפון ועוד? בשביל שהמאגר הזה יגיע לידי זיר"ה עבור השלב הבא בו הם יתבעו גם אזרחים משתמשי קודי?YosDos כתב:אני מעוניין לתרום אך איני מוכן לתת כתובת, מס׳ כרטיס אשראי וכו׳. האם אפשר לקבל כתובת פייפאל?...
בסוף התגברתי על הפרנויה ותרמתי, אבל לדעתי כדאי לאפשר תרומה ללא מתן פרטים מזהים.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
שאלת תם - אם כבר יש התארגנות ואיסוף כספים, לא שווה לשכור עו"ד שיבדוק אם בכלל יש להם קייס שיכול לעמוד בבית המשפט?
האסטרטגיה של זיר"ה היא לאיים על האנשים הקטנים מתוך תכנון שהם יתקפלו מולם ללא משפט וכך להשיג את האפקט והרעש התקשורתי.
ממה שאני זוכר, בפעמים שבהם עמדו מולם בבית המשפט, לא היתה להם הצלחה מסחררת:
1. כשהם ביקשו לחסום את popcorn-time בישראל עמדו מולם ספקיות האינטרנט ובית המשפט זרק אותם מכל המדרגות כולל דחיה של העתירה שלהם לערעור.
2. לפני מס' שנים הם ניסו להכנס באתרי הכתוביות וקבוצות המתרגמים. אני זוכר ש QSUBS לא וויתרו והתמודדו איתם בבית המשפט. לראיה - גם אתרי הכתוביות וגם קבוצות המתרגמים עדיין קיימים ופעילים.
ברור לי שהאדם הפשוט יעדיף לשלם להם ולסגור את העניין במקום להגרר למאבק משפטי שדורש השקעת זמן וכסף, אבל שווה לבדוק את זה. אם זיר"ה יבינו שאין התקפלות אוטומטית מולם, זה ישנה את התמונה.
האסטרטגיה של זיר"ה היא לאיים על האנשים הקטנים מתוך תכנון שהם יתקפלו מולם ללא משפט וכך להשיג את האפקט והרעש התקשורתי.
ממה שאני זוכר, בפעמים שבהם עמדו מולם בבית המשפט, לא היתה להם הצלחה מסחררת:
1. כשהם ביקשו לחסום את popcorn-time בישראל עמדו מולם ספקיות האינטרנט ובית המשפט זרק אותם מכל המדרגות כולל דחיה של העתירה שלהם לערעור.
2. לפני מס' שנים הם ניסו להכנס באתרי הכתוביות וקבוצות המתרגמים. אני זוכר ש QSUBS לא וויתרו והתמודדו איתם בבית המשפט. לראיה - גם אתרי הכתוביות וגם קבוצות המתרגמים עדיין קיימים ופעילים.
ברור לי שהאדם הפשוט יעדיף לשלם להם ולסגור את העניין במקום להגרר למאבק משפטי שדורש השקעת זמן וכסף, אבל שווה לבדוק את זה. אם זיר"ה יבינו שאין התקפלות אוטומטית מולם, זה ישנה את התמונה.
·PolarBear1 כתב:גם אני מאוד חששתי מזה. בשביל מה אני חייב למסור את שמי המלא, כתובתי המדוייקת, מס' הטלפון ועוד? בשביל שהמאגר הזה יגיע לידי זיר"ה עבור השלב הבא בו הם יתבעו גם אזרחים משתמשי קודי?......
בסוף התגברתי על הפרנויה ותרמתי, אבל לדעתי כדאי לאפשר תרומה ללא מתן פרטים מזהים....
תגיד זה שוק הכרמל פה?
האתרים האלה צריכים את המידע הזה בשביל הסליקה בכרטיס האשראי ואימות המידע.
לא רוצה לתת פרטים? תרומות רק ביטקויין. אבל כמה אנשים יתרמו בצורה הזאת...?
ברור שזה שוק הכרמל פה
@b2k
· אתה בארץ מאתמול? הכל פה זה שוק. וחוץ מזה מה הבעיה להוסיף עוד אופציה לתשלום בפייפאל?
· אתה בארץ מאתמול? הכל פה זה שוק. וחוץ מזה מה הבעיה להוסיף עוד אופציה לתשלום בפייפאל?