בעיות תמונה באפליקציה ספציפית בA95X
שלום לכולם,
לפני כ3 חודשים קניתי 2 סטרימרים מסוג A95X.
על שניהם התקנתי את האפליקציה של cellcom TV (אני לקוח שלהם ויש לי אופציה להתקין את האפליקציה בעוד 3 מכשירים מלבד הממיר הראשי).
הכל עבד מצוין, עד שלאחרונה אחד מהם הפסיק להראות לי תמונה כשאני צופה בערוצים / סדרות וכו'.
יש סאונד, אך אין תמונה. ניסיתי להיכנס לאפליקציה של יוטיוב - ואין שום בעיה. רואים את הסרטונים מצוין, וכמובן שגם שומעים טוב. אני מנסה למצוא לדבר פתרון כבר כמה שבועות, אך ללא הועיל לצערי (התקשרתי גם לסלקום שאמרו לי שהם לא נותנים תמיכה למכשיר מסוג זה). לעזרתכם אודה.
לפני כ3 חודשים קניתי 2 סטרימרים מסוג A95X.
על שניהם התקנתי את האפליקציה של cellcom TV (אני לקוח שלהם ויש לי אופציה להתקין את האפליקציה בעוד 3 מכשירים מלבד הממיר הראשי).
הכל עבד מצוין, עד שלאחרונה אחד מהם הפסיק להראות לי תמונה כשאני צופה בערוצים / סדרות וכו'.
יש סאונד, אך אין תמונה. ניסיתי להיכנס לאפליקציה של יוטיוב - ואין שום בעיה. רואים את הסרטונים מצוין, וכמובן שגם שומעים טוב. אני מנסה למצוא לדבר פתרון כבר כמה שבועות, אך ללא הועיל לצערי (התקשרתי גם לסלקום שאמרו לי שהם לא נותנים תמיכה למכשיר מסוג זה). לעזרתכם אודה.
כתבת בהודעה הראשונה שבהתחלה הכל עבד מצוין, אז אין קשר.בןבן22 כתב:יכול להיות שהאםליקציה הזו משתמש בתוכנה שאין לה דרייברים או משהו בסגנון?...
ייתכן שהאפליקציה עשתה עדכון, והוא זה שיצר איזה באג או חוסר תאימות למערכת.
המכשיר השני זהה לחלוטין? עליו האפליקציה עובדת היטב?
שני המכשירים עם אותה גרסת מערכת הפעלה ואותה גרסת אפליקציה?
עשית במכשיר הבעייתי איפוס מלא לגרסת יצרן?
עברת על כל הגדרות האפליקציה לוודא שאין משהו בעייתי שקשור בתצוגה?
·Lee כתב:כתבת בהודעה הראשונה שבהתחלה הכל עבד מצוין, אז אין קשר.......
ייתכן שהאפליקציה עשתה עדכון, והוא זה שיצר איזה באג או חוסר תאימות למערכת.
המכשיר השני זהה לחלוטין? עליו האפליקציה עובדת היטב?
שני המכשירים עם אותה גרסת מערכת הפעלה ואותה גרסת אפליקציה?
עשית במכשיר הבעייתי איפוס מלא לגרסת יצרן?
עברת על כל הגדרות האפליקציה לוודא שאין משהו בעייתי שקשור בתצוגה?...
המכשיר השני זהה לחלוטין,
אני אבדוק לגבי הגרסאות, אבל אני חושב שכן,
אכן עשיתי בבעייתי איפוס מלא לגרסת יצרן...
באפליקציה עצמה אין איזו גישה מיוחדת להגדרות ששייכות לתצוגה, אולי יש דרך אחרת לגשת? (ולא דרך האפליקציה?)