מחשב ומוזיקה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #1 

בהתאם להתקדמותי ברוח התקופה היישר מהקסטות למחשב רוצה דעתכם בקשר למחשב עצמו...מה כדאי והאם מחשב נייד גם טוב להשמעת מוזיקה מקבצים איכותיים וכמובן מירב המידע שיש לכם להמליץ בקשר....תודה
אמן מייסר

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4149
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #2 

בשנים האחרונות קהל האודיופילים עבר למקור מחשב וטיפח אותו מאוד .

אבל עכשיו נשמעים קולות שמחשב הוא מקור פחות מ CD או טרנספורט

לגבי סטרימרים הדעה היא שהם עדיפים ממחשב וסבירים לשמיעה .

ככה זה לפי התחושות של האודיופילים

אבל לטעמי זה רק תחושות ומחשב יכול להיות מקור בסדר גמור ולא פחות מ CD או סטרימר .

direct
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 495
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

ילדיעפים כתב:בהתאם להתקדמותי ברוח התקופה היישר מהקסטות למחשב רוצה דעתכם בקשר למחשב עצמו...מה כדאי והאם מחשב נייד גם טוב להשמעת מוזיקה מקבצים איכותיים וכמובן מירב המידע שיש לכם להמליץ בקשר....תודה
...

אני משתמש בשירות tidal בחבילה האיכותית שלו ומנגן מוסיקה באמצעות אפליקציה.

חלק מהאלבומים בשירות של tidal הם ברזולוציה של 24bit בניגון מהמחשב.

אחרי נושא האיכות, הסידור הזה מנצח מבחינתי כי הוא בעיקר מאוד נח.

לשבת מול המערכת עם הטלפון הנייד ולהזרים מוסיקה מהרשת באמצעות טלפון חכם אייפד וכו'.

אפשר לעבור על כל ה"תקליטיה" בלי לקום ולהחליף דיסק\תקליט.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #4 

ילדיעפים כתב:בהתאם להתקדמותי ברוח התקופה היישר מהקסטות למחשב רוצה דעתכם בקשר למחשב עצמו...מה כדאי והאם מחשב נייד גם טוב להשמעת מוזיקה מקבצים איכותיים וכמובן מירב המידע שיש לכם להמליץ בקשר....תודה
...
·אתה צריך לדבר על דברים ספציפיים, כי להגיד "מחשב" זה כמו להגיד "מגבר". איזה בדיוק? מה הרכיבים, איזה חיבור, מה התוכן, איזה DAC? עולם בפני עצמו. אבל טכנולוגית, הרבה יותר מתקדם מכל CD, גם בעומק, בקצב דגימה ובכל שאר הפרמטרים. כמובן, הכל תלוי במקור שלך, באיכות הקובץ, בסוג החיבור וכמבון בDAC.

בעיקרון, אתה יכול להוסיף DAC חיצוני טוב שיתחבר עם USB לכל מחשב ואז זה לא משנה איזה מחשב ומה המפרט שלו. מה שישנה זה מה איכות התוכן.

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

יש לי מחשב נייח בן אולי עשר וממש מרעיש ובנוסף יש לי קומפקט של אדקום עם מגש לחמישה דיסקים שאני מאד אוהב ודאק של bel canto 2.5 אני מאד אוהב את התוצאה היוצאת מהקומפקט שמחובר לדאק גם דיגיטלית וגם אנלוגית.....ונכון שישנם גם במחשב קבצי hd או xrcd ו sacd ועוד בעלי תדר דגימה מאד גבוה שנשמעים מצוין
אמן מייסר

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #6 

ילדיעפים כתב:יש לי מחשב נייח בן אולי עשר וממש מרעיש ובנוסף יש לי קומפקט של אדקום עם מגש לחמישה דיסקים שאני מאד אוהב ודאק של bel canto 2.5 אני מאד אוהב את התוצאה היוצאת מהקומפקט שמחובר לדאק גם דיגיטלית וגם אנלוגית.....ונכון שישנם גם במחשב קבצי hd או xrcd ו sacd ועוד בעלי תדר דגימה מאד גבוה שנשמעים מצוין
...
·אז לא הבנתי את השאלה...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”