האם ה-Yamaha YSP-2500 יתאים לסלון? (יש תמונות)
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
היי.. אני שואל עבור חבר
הוא מעוניין במקרן קול איכותי בעיקר לסרטים והמלצתי לו על המקרן קול של ימאה אבל שראיתי את הסלון שלו חשבתי שאולי מקרן קול בכלל לא יתאים לו
לדתעכם המערכת כיול של הימאה תיגבור על המבנה המסובך הזה? או שעדיף לרדת ברמה וללכת על משהו זול יותר?
ואם לדעתכם יש מקרן קול או סאונד בר אחר עד 3,500 ש"ח דרך אמזון אני אשמח לשמוע
מהסלון לקיר האחורי הפנימי יש כ-7 מטר!!
[img2=800x450]http://www.interload.co.il/upload/1377345.jpg[/img2]
[img2=800x450]http://www.interload.co.il/upload/4489619.jpg[/img2]
[img2=800x450]http://www.interload.co.il/upload/9561812.jpg[/img2]
הוא מעוניין במקרן קול איכותי בעיקר לסרטים והמלצתי לו על המקרן קול של ימאה אבל שראיתי את הסלון שלו חשבתי שאולי מקרן קול בכלל לא יתאים לו
לדתעכם המערכת כיול של הימאה תיגבור על המבנה המסובך הזה? או שעדיף לרדת ברמה וללכת על משהו זול יותר?
ואם לדעתכם יש מקרן קול או סאונד בר אחר עד 3,500 ש"ח דרך אמזון אני אשמח לשמוע
מהסלון לקיר האחורי הפנימי יש כ-7 מטר!!
[img2=800x450]http://www.interload.co.il/upload/1377345.jpg[/img2]
[img2=800x450]http://www.interload.co.il/upload/4489619.jpg[/img2]
[img2=800x450]http://www.interload.co.il/upload/9561812.jpg[/img2]
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
רסביר סביר, וזוג רמקולים, מדפיים על סטנדים, יתנו לו במה יפה וצלילה טוב. יש פה סלון בול לסטריאו. במה קדמית רחבה, ספה לא צמודה לקיר וקרובה לבמה הקדמית. כל הזווית בפרופורציות הנכונות...הזדמנות טובה להנות קצת ממוזיקה וסרטים...
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

זאת אומרת שכל העניין של המקרן קול לא ישתלם בכלל? אפילו לא בתור במה קדמית? כי לפי מה שהבנתי מאוד חשוב לו כל הפיצ'רים שיש במקרן קול (במיוחד התמיכה ב-aprx) וגם מבחיה אסטית המקרן קול ישב לו ממש טוב שם בגלל זה הוא קצת נעול על המקרן הזה..BUGY כתב:רסביר סביר, וזוג רמקולים, מדפיים על סטנדים, יתנו לו במה יפה וצלילה טוב. יש פה סלון בול לסטריאו. במה קדמית רחבה, ספה לא צמודה לקיר וקרובה לבמה הקדמית. כל הזווית בפרופורציות הנכונות...הזדמנות טובה להנות קצת ממוזיקה וסרטים......
והאופציה השנייה שהתכוונת זה ללכת על סט של 3.1?
אם כן על איזה רסיבר אתה ממליץ שכן יענה על הדירשות שלו מבחינת הפיצ'רים?
אני חשבתי על הימאה rxv381 שעולה 1,240 ובשילוב של רמקולים 3.1 מיד שנייה בסביבות ה-2,000 ש"ח
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·שווה או לא, זאת שאלה אישית, אבל לדעתי יש לו מקום טוב ו3.1 יבוא לו ממש טוב שם. אין להרבה אנשים במה טובה כזאת, חבל לבזבז אותה על איזה מקרן קול שלא יעשה הרבה בחלל הזה.yakir_dayan כתב:זאת אומרת שכל העניין של המקרן קול לא ישתלם בכלל? אפילו לא בתור במה קדמית? כי לפי מה שהבנתי מאוד חשוב לו כל הפיצ'רים שיש במקרן קול (במיוחד התמיכה ב-aprx) וגם מבחיה אסטית המקרן קול ישב לו ממש טוב שם בגלל זה הוא קצת נעול על המקרן הזה........
והאופציה השנייה שהתכוונת זה ללכת על סט של 3.1?
אם כן על איזה רסיבר אתה ממליץ שכן יענה על הדירשות שלו מבחינת הפיצ'רים?
אני חשבתי על הימאה rxv381 שעולה 1,240 ובשילוב של רמקולים 3.1 מיד שנייה בסביבות ה-2,000 ש"ח...
לא הבנתי אילו פיצ'רים ממש חשוב לו ומה זה aprx? בעיקרון כל רסביר חדש יתן לו יותר פיצ'רים מכל מקרן קול, שלא לדבר על יכול לגדול, לחבר דברים רבים ולשנות רמקולים בלי להחליף את כל המערכת. זאת לפחות דעתי.
יש לך את דנון 1300 ב1800 מאמזון, מה שחצי מהפורום כבק קנה, מלא פיצ'רים. ואני היתי מתחיל מזוג רמקולים ולא שלישיה וסאב כי הם יתנו לך את התורה הגדולה יותר וגם במקרה שלו, אפשר להתחיל בלי סנטר כל עוד הקדמיים סבירים. ופשוט להמשיך ולהוסיף את הסנטר והסאב בהמשך. לא חייבים לקנות ישר הכל.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
לדעתי
מקרן קול הוא גאג'ט שמדבר לאנשים שלא חשובה להם האיכות אלא חשוב להם המראה והפוזה
אז בעצם אין אפשרות להגיע לסוג של הבנה מה יותר טוב כי אנחנו מדברים על שני דברים שונים.
אז ראשית שיחליט מה חשוב לו ולפי זה נוכל (אולי) לייעץ
שוב הכול רק לדעתי!
מקרן קול הוא גאג'ט שמדבר לאנשים שלא חשובה להם האיכות אלא חשוב להם המראה והפוזה
אז בעצם אין אפשרות להגיע לסוג של הבנה מה יותר טוב כי אנחנו מדברים על שני דברים שונים.
אז ראשית שיחליט מה חשוב לו ולפי זה נוכל (אולי) לייעץ
שוב הכול רק לדעתי!
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
@molvy
·משה, אין פה עניין של מה יותר טוב לו ובמה הוא בוחר,
החבר גם יכול להמשיך להיות נעול, וחבל זאת נעילה מיותרת
מהסיבה הפשוטה, מקרן קול לא מתאים לחלל שלו, מקרן קול צריך חדר שיש בו 4 קירות, המקרן זורק לקירות ומה שמגיע לאוזן זה ההחזרים מהקירות בצדדים ומאחורה....
אני גם חושב שרסיבר טוב וזוג קידמיים "בריאים", ככול שניתן יתנו מענה מצויין
בחלל שלו, לאט לאט אפשר להוסיף סב, סנטר, ואחוריים.
מקרן קול בסך הכל נותן מענה מצויין וטוב למי שאין לו אפשרות למקם 5.1 בצורה סבירה..
·משה, אין פה עניין של מה יותר טוב לו ובמה הוא בוחר,
החבר גם יכול להמשיך להיות נעול, וחבל זאת נעילה מיותרת
מהסיבה הפשוטה, מקרן קול לא מתאים לחלל שלו, מקרן קול צריך חדר שיש בו 4 קירות, המקרן זורק לקירות ומה שמגיע לאוזן זה ההחזרים מהקירות בצדדים ומאחורה....
אני גם חושב שרסיבר טוב וזוג קידמיים "בריאים", ככול שניתן יתנו מענה מצויין
בחלל שלו, לאט לאט אפשר להוסיף סב, סנטר, ואחוריים.
מקרן קול בסך הכל נותן מענה מצויין וטוב למי שאין לו אפשרות למקם 5.1 בצורה סבירה..
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
·FastandFurious כתב:
מקרן קול בסך הכל נותן מענה מצויין וטוב למי שאין לו אפשרות למקם 5.1 בצורה סבירה.....
בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים בנושא הזה
לדעתי המענה הוא כלל לא מצוין וטוב
הכול ברוח טובה
חג שמח
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
@molvy
·אוקיי, ברור שברוח טובה,
המקרה לגופו לא בהשוואה ל5.1...
כלומר יש אנשים שמעדיפים בגלל טסטטיקה וכל מיני סיבות אישיות(ההנהלה)
אני בכול אופן כולם יודעים מה אני מעדיף..
·אוקיי, ברור שברוח טובה,
המקרה לגופו לא בהשוואה ל5.1...
כלומר יש אנשים שמעדיפים בגלל טסטטיקה וכל מיני סיבות אישיות(ההנהלה)
אני בכול אופן כולם יודעים מה אני מעדיף..
-
yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה לכולם על העזרה
אחרי שהסברתי לו מה שנאמר פה הוא כמעט והשתכנע ללכת על רסיבר בשילוב של 2.1 אבל בסוף ההנלה התערבה והתעקשה שבכל זאת ללכת על סאונד בר או מקרן קול\סאונד בר..
עכשיו שורה תחתונה לדעתכם על איזה דגם מומלץ ללכת למרות המקום הבעייתי שיש לו?
ולגבי הפיצ'רים מה שהתכוונתי לגבי ה-aptX זה משהו שקשור לבלוטוס יש לו תמיכה כזאת בפלאפון והבנתי שזה מעביר באיכות גובהה הרבה יותר מבלוטוס רגיל
אני חשבתי להציע לו את הסאונד בר של Denon HEOS HomeCinema שיש אותו באמזון במחיר של 1920 ש"ח עד הבית
אבל הוא התבאס שאין תמיכה ב-4K וב-aptX.. זה באמת קריטי שני הדברים האלה?
כי הוא דיי נעול על המקרן קול של ימאה
אחרי שהסברתי לו מה שנאמר פה הוא כמעט והשתכנע ללכת על רסיבר בשילוב של 2.1 אבל בסוף ההנלה התערבה והתעקשה שבכל זאת ללכת על סאונד בר או מקרן קול\סאונד בר..
עכשיו שורה תחתונה לדעתכם על איזה דגם מומלץ ללכת למרות המקום הבעייתי שיש לו?
ולגבי הפיצ'רים מה שהתכוונתי לגבי ה-aptX זה משהו שקשור לבלוטוס יש לו תמיכה כזאת בפלאפון והבנתי שזה מעביר באיכות גובהה הרבה יותר מבלוטוס רגיל
אני חשבתי להציע לו את הסאונד בר של Denon HEOS HomeCinema שיש אותו באמזון במחיר של 1920 ש"ח עד הבית
אבל הוא התבאס שאין תמיכה ב-4K וב-aptX.. זה באמת קריטי שני הדברים האלה?
כי הוא דיי נעול על המקרן קול של ימאה