אין סיקור לדרמה ב KODI ישראל
מדהים שהאתר שכל כך מדבר על חדשנות ועל סקירות
מתעלם בצורה מפתיעה ממה שקרה בקהילת מפתחי ההרחבות ל KODI
הייתי מצפה לראות סיקור כל שהוא ראיונות עם המפתחים
וחוות דעת עורך דין
היום רודפים מפתחים מחר משתמשים
מה דעתכם בנושא הנהלת האתר .
אני יודע שאתם לא מעודדים הפצה פירטית אבל בכל זאת חלק נכבד מהאתר עוסק בנושאים הללו.
מתעלם בצורה מפתיעה ממה שקרה בקהילת מפתחי ההרחבות ל KODI
הייתי מצפה לראות סיקור כל שהוא ראיונות עם המפתחים
וחוות דעת עורך דין
היום רודפים מפתחים מחר משתמשים
מה דעתכם בנושא הנהלת האתר .
אני יודע שאתם לא מעודדים הפצה פירטית אבל בכל זאת חלק נכבד מהאתר עוסק בנושאים הללו.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
לא דרמה ולא נעליים.
יש קודי ויש תוספים. זירה כולה רדפו אחרי יוצרי הבילדים. שמי שמבין קצת יודע שאין לזה שום משמעות.
יש קודי ויש תוספים. זירה כולה רדפו אחרי יוצרי הבילדים. שמי שמבין קצת יודע שאין לזה שום משמעות.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
הדרמה היא שלראשונה רדפו אחרי יוצרי הבילדים .
מי אומר שמחר לא יוציאו את ה KODI מחוץ לחוק וכל משתמש קונה יהיה חשוף לתביעה
החופש לאט לאט נעלם
אני מבין קצת ויודע שאין משמעות כי הכול נמצא ברשת אבל הרוב לא .
מה שהפתיע אותי שאנשים האתר לא כותבים דבר או מסקרים את זה בכל זאת לא יודע אם דבר כזה נעשה כבר בעולם האם אנחנו הראשונים
שתובעים בוני בילדים
מי אומר שמחר לא יוציאו את ה KODI מחוץ לחוק וכל משתמש קונה יהיה חשוף לתביעה
החופש לאט לאט נעלם
אני מבין קצת ויודע שאין משמעות כי הכול נמצא ברשת אבל הרוב לא .
מה שהפתיע אותי שאנשים האתר לא כותבים דבר או מסקרים את זה בכל זאת לא יודע אם דבר כזה נעשה כבר בעולם האם אנחנו הראשונים
שתובעים בוני בילדים
- of1978
-
- חבר ותיק

אנחנו עדיין לא צפון קוראה.RONY255 כתב: מי אומר שמחר לא יוציאו את ה KODI מחוץ לחוק וכל משתמש קונה יהיה חשוף לתביעה
...
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- of1978
-
- חבר ותיק

·איזה ערוצים הורידו ?Zizou כתב:ומה עם העובדה שישראלייב הורידו את הערוצים הישראלים?
אגב, יש דרך אחרת לראות את הערוצים הללו?...
John Patrick Mason
John Patrick Mason
סביר להניח שמנהלי האתר כאן גם חוששים ומעדיפים לשמור על פרופיל נמוך. הם גם מחקו את שירשורי התוספים הישראליים העיקריים... הבנתי שמפתחים כמו אבקסיס וסניור ועוד בחור נאלצו לשלם קנס של כמה עשרות אלפי שקלים ועוד הוצאות בית משפט (כ 30 אלף שח לכל נתבע) וחתמו על הסכם להפסיק כל פעילות הקשורה לקודי, אחרת יאלצו לשלם קנס של 100 אלף כל אחד. עבור קודי ישראל, מה שצריך זה שמפתח חדש שממוקם מחוץ לגבולות המדינה שכל התוספים שלו מאוכסנים על שרתים מחול. אז הוא יהיה מוגן מתביעות של זירה... במקביל היה נכון אם צרכני טלויזיה ישראלים היו מתאחדים ועושים חרם על חברות כמו הוט ויס ומתנתקים מהם... אבל זה כנראה לא יקרה.
- of1978
-
- חבר ותיק

·אצלי עובד.Zizou כתב:·את כל הערוצים הישראלים. בנוסף שינו את שם ההרחבה ל GlobeLive.........
אני מניח שהיה עדכון כלשהו, תנסה להסיר ולהתקין גירסה קודמת כי הקישורים נשארו אותו דבר.
John Patrick Mason
John Patrick Mason
·of1978 כתב:·אצלי עובד.......
אני מניח שהיה עדכון כלשהו, תנסה להסיר ולהתקין גירסה קודמת כי הקישורים נשארו אותו דבר....
כי אתה משתמש בקאש של התוסף מאתמול...
הקטגוריה ישראל הוסרה מהתוסף isralive. וכל מי שיתקין או ימחוק את הקאש לא יראה אותה.
בעידכון הבא של הקאש גם לך ייעלם...
זה הסיבה שיוקר המחייה בארצינוJizzMo כתב:מקביל היה נכון אם צרכני טלויזיה ישראלים היו מתאחדים ועושים חרם על חברות כמו הוט ויס ומתנתקים מהם... אבל זה כנראה לא יקרה....
שותים לו את כל הדם מכל הכיוונים והוא חושב שהוא לא פראייר
עד כדיי כך אתם פסיכים שהורדתם את ישראל? הריי זה סופר חוקי, מה אתם פחדנים כל כך ?, ממה ?Zizou כתב:ומה עם העובדה שישראלייב הורידו את הערוצים הישראלים?
אגב, יש דרך אחרת לראות את הערוצים הללו?...
ערוציי עידן פלוס זה חוקי דרך האינטרנט, אם אתם מורידים את ערוציי ישראל אז כבר אין לכם מה לחפש במדינה הזו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
או בחיי הכל שטויות YES, HOT מפחדים ורואים איך תוכנית ההכנסות שלהם נעלמת להם בין הידיים.
העתיד היום הוא הפצה ב OTT, סלקום כבר הבינו את זה, פרטנר הבינו את זה ו YES למרות שהבינו זאת כבר מזמן וטכנולוגית ערוכים ל OTT כבר כמה שנים (מישהו אמר VOD ואפליקציה) מה שהחברים היקרים מהאתר עשו לדעתי
בטעות זה לעשות יותר מידי רעש, לפתוח אתרים ולצעוק כאן בפורום. כבר שמעתי על מוכרי "קופסאות קודי" למינהם
שמכרו קופסא ונתנו ללקוח את ה Abeksis Wizard. החברים עשו עבודה רבה ללא רווח אמיתי ויצאו נפסדים כאן.
כואב לי הלב עליהם
יחד עם זאת התוספים הלא חוקיים מחו"ל עדיין כאן וצריכת התוכן הפיראטי עדיין כאן ובגדול, החברות החברות ב זיר"ה חייביות לעשות "חישוב מסלול מחדש" לעבור לשיטה של תשלום לפי צריכה, ולעבור לתמיכה ברמת אפליקצייה בקופסאות קודי או ב APPLE TV.
כל האופרציה העצומה של ממירים בבעלות YES ו HOT, מתקינים, וחלק משרות הלקוחות תעלם מן העולם לפחות ב YES ו HOT, העם רוצה צריכת תכנים במחיר לכל נפש. בדיוק כמו שתעשיית המוזיקה לא קרסה כך גם תעשיית הטלביזיה לא תקרוס אלא תעבור מטמורפוזה להתאים עצמה לדרישת הקהל. בדיוק כמו שבתי הקולנוע עדיין עומדים בכל העולם. הטלביזיה והאינטרנט לא הרגו את תעשיית הקולנוע שעדיין מגלגלת מיליאדים בכל שנה.
הנה כתבה ב YNET על הנושא:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4968940,00.html
העתיד היום הוא הפצה ב OTT, סלקום כבר הבינו את זה, פרטנר הבינו את זה ו YES למרות שהבינו זאת כבר מזמן וטכנולוגית ערוכים ל OTT כבר כמה שנים (מישהו אמר VOD ואפליקציה) מה שהחברים היקרים מהאתר עשו לדעתי
בטעות זה לעשות יותר מידי רעש, לפתוח אתרים ולצעוק כאן בפורום. כבר שמעתי על מוכרי "קופסאות קודי" למינהם
שמכרו קופסא ונתנו ללקוח את ה Abeksis Wizard. החברים עשו עבודה רבה ללא רווח אמיתי ויצאו נפסדים כאן.
כואב לי הלב עליהם
יחד עם זאת התוספים הלא חוקיים מחו"ל עדיין כאן וצריכת התוכן הפיראטי עדיין כאן ובגדול, החברות החברות ב זיר"ה חייביות לעשות "חישוב מסלול מחדש" לעבור לשיטה של תשלום לפי צריכה, ולעבור לתמיכה ברמת אפליקצייה בקופסאות קודי או ב APPLE TV.
כל האופרציה העצומה של ממירים בבעלות YES ו HOT, מתקינים, וחלק משרות הלקוחות תעלם מן העולם לפחות ב YES ו HOT, העם רוצה צריכת תכנים במחיר לכל נפש. בדיוק כמו שתעשיית המוזיקה לא קרסה כך גם תעשיית הטלביזיה לא תקרוס אלא תעבור מטמורפוזה להתאים עצמה לדרישת הקהל. בדיוק כמו שבתי הקולנוע עדיין עומדים בכל העולם. הטלביזיה והאינטרנט לא הרגו את תעשיית הקולנוע שעדיין מגלגלת מיליאדים בכל שנה.
הנה כתבה ב YNET על הנושא:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4968940,00.html