עוד שאלה על USENET - הפעם בקשר לחיפוש
שלום לכולם,
אני יודע שכבר פורסמו כמה וכמה ת'רדים מקיפים על USENET וקראתי את כולם, אבל דבר אחד אני עדיין לא מצליח להבין: האם ניתן לעשות חיפוש ב-USENET? לדוגמה: אני מחפש שיר מסויים - האם יש מקום שבו אני יכול לרשום את שם השיר ואני אקבל רשימה של כל קבוצות הדיון שבהן השיר מופיע? או שאני צריך להירשם כל פעם לקבוצת דיון מסויימת, להוריד את כל ההדרים ולחפש בהם?
תודה מראש.
אני יודע שכבר פורסמו כמה וכמה ת'רדים מקיפים על USENET וקראתי את כולם, אבל דבר אחד אני עדיין לא מצליח להבין: האם ניתן לעשות חיפוש ב-USENET? לדוגמה: אני מחפש שיר מסויים - האם יש מקום שבו אני יכול לרשום את שם השיר ואני אקבל רשימה של כל קבוצות הדיון שבהן השיר מופיע? או שאני צריך להירשם כל פעם לקבוצת דיון מסויימת, להוריד את כל ההדרים ולחפש בהם?
תודה מראש.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שאלה לגבי חיפוש...
ראיתי שיש ב-NEWZBIN וב-MULE את 4400 פרק 5 (עונה שנייה).
ב-USENEXT לא מוצא אותו, ובדקתי שיש את הקבוצות הרשומות ב-NEWZBIN ועשיתי REFRESH לקבוצה...
יש רעיונות?
ראיתי שיש ב-NEWZBIN וב-MULE את 4400 פרק 5 (עונה שנייה).
ב-USENEXT לא מוצא אותו, ובדקתי שיש את הקבוצות הרשומות ב-NEWZBIN ועשיתי REFRESH לקבוצה...
יש רעיונות?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
דורון
דבר ראשון תבדוק בתוכנת ה News שאתה משתמשת בה כמה ימים היא מורידה, יכול מאוד להיות שהקובץ קיים בל התוכנה מסננת אותו בגלל שהוא ישן יותר ממה שרשום בהגדרות ההורדה, עוד אופציה אם הקובץ שאתה מחפש נמצא ב alt.binaries
כנס לפה http://alt.binaries.nl/ ותוריד את ה NZB
kovals בתוכנת newsleecher יש "supersearch" שמבצע חיפוש בכל הקבוצות גם בלי להיום רשום
שחר
דבר ראשון תבדוק בתוכנת ה News שאתה משתמשת בה כמה ימים היא מורידה, יכול מאוד להיות שהקובץ קיים בל התוכנה מסננת אותו בגלל שהוא ישן יותר ממה שרשום בהגדרות ההורדה, עוד אופציה אם הקובץ שאתה מחפש נמצא ב alt.binaries
כנס לפה http://alt.binaries.nl/ ותוריד את ה NZB
kovals בתוכנת newsleecher יש "supersearch" שמבצע חיפוש בכל הקבוצות גם בלי להיום רשום
שחר
שחר
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תודה שחר, לא ידעתי...
כל יום לומדים משהו חדש
כל יום לומדים משהו חדש
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך