Samsung ua78ks9800
קניתי טלוויזיה מסוג Samsung Ua78ks9800 מסין בעיר גוואנזו, הבאתי את הטלוויזיה לארץ והסמארט נחסם (smart hub is geo-blocked for this particular product).
דיברתי עם החנות שרכשתי ממנה את הטלוויזיה בסין והם אמרו שאני אמור לקבל תמיכה מלאה בישראל אבל כשניסיתי להגיע לסמסונג ישראל הבנתי שאין להם תמיכה לטלויזיות בארץ והפנו אותי לדבר עם סמליין שהם היבואנים הרשמיים, דיברתי עם סמליין והם לא נותנים שירות בארץ על מסך שנרכש בחול ואפילו לא רצו להעביר אותי לתמיכה הטכנית לבדוק אם אפשר בכלל לסדר את הבעיה...
חיפשתי פתרונות באינטרנט באתרים בחול ובארץ וכל מה שניסיתי לא עבד... (Volume up, channel up, mute).
מישהוא מכיר את הבעיה ויכול לעזור??
תודה מראש!
עריכה:
סוף סוף הצלחתי לפתוח את הסמארט עובד מעולה רק האפליקציה של הדפדפן web לא עובדת לי כשאני מנסה להיכנס אליה לא מראה כלום אפילו לא הודעת שגיאה יש דרך לסדר את זה?
דיברתי עם החנות שרכשתי ממנה את הטלוויזיה בסין והם אמרו שאני אמור לקבל תמיכה מלאה בישראל אבל כשניסיתי להגיע לסמסונג ישראל הבנתי שאין להם תמיכה לטלויזיות בארץ והפנו אותי לדבר עם סמליין שהם היבואנים הרשמיים, דיברתי עם סמליין והם לא נותנים שירות בארץ על מסך שנרכש בחול ואפילו לא רצו להעביר אותי לתמיכה הטכנית לבדוק אם אפשר בכלל לסדר את הבעיה...
חיפשתי פתרונות באינטרנט באתרים בחול ובארץ וכל מה שניסיתי לא עבד... (Volume up, channel up, mute).
מישהוא מכיר את הבעיה ויכול לעזור??
תודה מראש!
עריכה:
סוף סוף הצלחתי לפתוח את הסמארט עובד מעולה רק האפליקציה של הדפדפן web לא עובדת לי כשאני מנסה להיכנס אליה לא מראה כלום אפילו לא הודעת שגיאה יש דרך לסדר את זה?
נערך לאחרונה על ידי Dor5060 ב 29/05/2017 9:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
·כן נכנסתי אבל הוא לא מסביר בדיוק אך הוא פתח הוא רק הביא אתרים של תוכנות ואני בכלל לא מכין בזה.Alon_Solo כתב:וואו תתחדש! חתיכת מפלצת...
קראת את השרשור כאן מהשבוע-שבועיים האחרונים של החבר שהצליח להוריד את החסימה?
נ.ב: תוכל לשתף אותנו כמה הפרוצדורה של הבאה מסין חסכה מול הרכישה בארץ?...
הטלוויזיה עלתה 6500$ וכשהיא הגיעה לארץ הבנו שהמכס יקר על טלוויזיות גדולות 14,000 שקל .
ניסיתי לחפש כמה הטלוויזיה עולה בארץ אבל לא מצאתי תמחור של הדגם הספציפי הזה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@Dor5060
·אני חושב שהמחירון הוא 60,000 אבל נדמה לי שמישהו פה כתב שקנה אותה בפחות מ40,000. אבל אולי אני מתבלבל. וכן, מע״מ ו30% מס קניה זה בהחלט לא נעים!
נסה לכתוב לבחור בשרשור ע״י כפתור ״הגב״ ואולי הוא יוכל לעזור לך בצורה יותר אישית. בגלל שאתה חדש לא תוכל לשלוח לו הודעה פרטית.
·אני חושב שהמחירון הוא 60,000 אבל נדמה לי שמישהו פה כתב שקנה אותה בפחות מ40,000. אבל אולי אני מתבלבל. וכן, מע״מ ו30% מס קניה זה בהחלט לא נעים!
נסה לכתוב לבחור בשרשור ע״י כפתור ״הגב״ ואולי הוא יוכל לעזור לך בצורה יותר אישית. בגלל שאתה חדש לא תוכל לשלוח לו הודעה פרטית.
עשיתי לפי המדריך אבל בתוכנה שמשנה ip אין שם את סין וגם זה משנה רק את הip של המחשב שאני מתחבר מהפלאפון לאותה רשת ובודק ip זה עדיין הip של הארץ.Alon_Solo כתב:@Dor5060
נסה לכתוב לבחור בשרשור ע״י כפתור ״הגב״ ואולי הוא יוכל לעזור לך בצורה יותר אישית. בגלל שאתה חדש לא תוכל לשלוח לו הודעה פרטית....
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

ממש לא. 9500 של הארץ לא FALD בעוד שה9800 בוודאות כן. ואם כבר המצב יכול להיות הפוך - שהגדם בארץ מקביל לדגם נמוך יותר.
אגב, יש איזו פריצת דרך? ניסית לבדוק אולי אם יש יבואנים מקבילים שיודעים איך לפרוץ את הסמארט?
אגב, יש איזו פריצת דרך? ניסית לבדוק אולי אם יש יבואנים מקבילים שיודעים איך לפרוץ את הסמארט?
@Alon_Solo
·
אני לא בטוח שזה נכון
https://www.avforums.com/product/samsun ... s9500.9911
http://www.flatpanelshd.com/article.php ... 1460114926
·
אני לא בטוח שזה נכון
https://www.avforums.com/product/samsun ... s9500.9911
http://www.flatpanelshd.com/article.php ... 1460114926
·זה לא המקביל, פשוט בארץ לא מביאים את הדגם הזה ב78 אינטץ רק ב88 אינטץ.dilbert78 כתב:אני חושב ש 78KS9800 מקביל ל 78KS9500 שנמכר בארץ, מחירון כ 50K אבל אפשר להשיג ב 46K אחרי הנחה
לדעתי השקעת עשרות אלפי שקלים בטלויזיה תשקיע עוד כמה מאות שקלים ותזמין טכנאי מומחה שיסדר את זה...
דיברתי עם סמליין היא אומרת שאני צריך להחליף כרטיס רשת לשל הארץ וזה עלות של סביבות ה2000 שקל, לא יותר עדיף אם כבר להשקיע 1000 שקל על סטרימר איכותי שיש בו הכל? גם ככה מרפרוף ראיתי שהסמארט לא משהוא
בדרך ככל אני מוריד סרטים במחשב 1080p בלוריי ומעביר לכונן קשיח ומפעיל מהטלוויזיה אפילו שזה 1080 ולא 4K האיכות ברמה גבוהה מאוד אבל לא מצליח למצוא סרטים באיכות 4KAlon_Solo כתב:@Dor5060
·בהחלט יכול להיות עדיף. 2000 שקל כבר הייתי שוקל את הoppo 203 במיוחד עם אתה בקטע של בלו ריי uhd ועם מסך כמו שלך כדאי מאוד שתהיה!...
עדיף באמת סטרימר אתה יכול להמליץ לי על סטרימר טוב שיתמוך ב4K ומאיפה לקנות?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
למה מוזר? מה נראה לך שעשו עם ה-KU7000?
זה יכול להיות אותו מסך כמו אחד מהסדרה הנמוכה יותר רק עם שם דגם שונה.
דרך אגב, פותח השרשור הביא את דגם ה-UA, זה לא אירופאי ולא אמריקאי, אלא האסייתי.
זה יכול להיות אותו מסך כמו אחד מהסדרה הנמוכה יותר רק עם שם דגם שונה.
דרך אגב, פותח השרשור הביא את דגם ה-UA, זה לא אירופאי ולא אמריקאי, אלא האסייתי.
@TheCoolest
·
אני לא מכיר את שוק הטלויזיות טוב כמוכם
אתה כותב "יכול להיות" ואני מסכים הכל יכול להיות
אבל בשביל לכתוב "בוודאות זה לא אותו מסך" אני חושב שצריכה להיות מגובה באיזהשהו מידע מוסמך או לפחות אתרים וביקורות מקצועיות. מכיוון שאתם אומרים שכבר עשיתם את הבדיקה וודיאתם וזה נטחן בפורום אני מאמין לכם למרות שאני לא הצלחתי למצוא אף אזכור לסמסונג 78 קעורה מסדרה KS שאינה FALD ולכן כתבתי "אני לא בטוח שזה נכון"
·
אני לא מכיר את שוק הטלויזיות טוב כמוכם
אתה כותב "יכול להיות" ואני מסכים הכל יכול להיות
אבל בשביל לכתוב "בוודאות זה לא אותו מסך" אני חושב שצריכה להיות מגובה באיזהשהו מידע מוסמך או לפחות אתרים וביקורות מקצועיות. מכיוון שאתם אומרים שכבר עשיתם את הבדיקה וודיאתם וזה נטחן בפורום אני מאמין לכם למרות שאני לא הצלחתי למצוא אף אזכור לסמסונג 78 קעורה מסדרה KS שאינה FALD ולכן כתבתי "אני לא בטוח שזה נכון"
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@dilbert78
אישית לא בדקתי את העניין ולכן כתבתי יכול להיות, פשוט נתתי את ה-KU7000 כדוגמה שהרוב כאן מכירים.
2016 עם סמסונג היתה כאב ראש גדול מאד למי שניסה להבין איזה דגם כולל אילו מאפיינים.
אישית לא בדקתי את העניין ולכן כתבתי יכול להיות, פשוט נתתי את ה-KU7000 כדוגמה שהרוב כאן מכירים.
2016 עם סמסונג היתה כאב ראש גדול מאד למי שניסה להבין איזה דגם כולל אילו מאפיינים.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

@dilbert78
·זה אפילו יותר פשוט - בהשקה נאמר לנו שרק ה9800 היא FALD. אחר כך גם חקרנו כדי להבין מה מקביל למה. אתן לך שיטה פשוטה שמצאתי - השוואה לפי PQI. זה ציון איכות תמונה שרירותי שסמסונג נותנת לעצמה. ככה תוכל לדעת מה ה״חומרה״ האמיתית של כל מסך בכל מדינה בלי שהדגם יבלבל אותך
·זה אפילו יותר פשוט - בהשקה נאמר לנו שרק ה9800 היא FALD. אחר כך גם חקרנו כדי להבין מה מקביל למה. אתן לך שיטה פשוטה שמצאתי - השוואה לפי PQI. זה ציון איכות תמונה שרירותי שסמסונג נותנת לעצמה. ככה תוכל לדעת מה ה״חומרה״ האמיתית של כל מסך בכל מדינה בלי שהדגם יבלבל אותך