תיקון סאב וופר
רציתי לשאול יש לי סאב וופר שמשמיע רעשים מוזרים גם בלי כבל אודיו שמחובר לרסיבר אלא רק
חשמל , ניסיתי להעביר לשקעים אחרים אותה הבעיה , מצאתי באינטרנט סרטון שמסביר
שהתקלה היא בקבלים הגדולים וברגע שמחליפים אותם התלה מסתדרת , יש לציין שיש לי רקע טכני
עם יכולת הלחמת רכיבים , רציתי להתייעץ אם למשהו היתה תקלה כזו והאם הקבלים פתרו את הבעיה ?
תודה
חשמל , ניסיתי להעביר לשקעים אחרים אותה הבעיה , מצאתי באינטרנט סרטון שמסביר
שהתקלה היא בקבלים הגדולים וברגע שמחליפים אותם התלה מסתדרת , יש לציין שיש לי רקע טכני
עם יכולת הלחמת רכיבים , רציתי להתייעץ אם למשהו היתה תקלה כזו והאם הקבלים פתרו את הבעיה ?
תודה
@BUGY
·
השאלה שלי היא שאלה כללית מכיוון שגם בסרטון הסבירו בכלל על סאבוופרים , ברגע שיש רעשים
מוזרים מהסאב וופר זה אומר שהקבלים לא מסננים את הרעשים לכן צריך להחליף את הקבלים
הגדולים בספק כוח של הסאב , הסאב שלי הוא סאב פשוט של pure accoustic SUB200/
·
השאלה שלי היא שאלה כללית מכיוון שגם בסרטון הסבירו בכלל על סאבוופרים , ברגע שיש רעשים
הגדולים בספק כוח של הסאב , הסאב שלי הוא סאב פשוט של pure accoustic SUB200/
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אז כתשובה כללית, זה ממש לא נכון. יכולים להיות כמה סיבות ל"רעשים" מהסאב. לא כולן בכלל מגורמים פנימיים. כבלים לא טובים, מקור בעייתי, בעיות במערכת החשמל המקומית יכולה לגרום להרבה הפרעות וזמזום.motihak כתב:@BUGY
·
הגדולים בספק כוח של הסאב , הסאב שלי הוא סאב פשוט של pure accoustic SUB200/...
קח אופציות.
מגבר תקול בדרך כלל עןשה את אחרי שעבד קשה.
הכבל RCA גם עושה את זה.
עכשיו ככה עם לא מחובר לו כלום ויש רעש אז המגבר לא הקשר לחשמל בכלל.
חשמל מפריע בעוצמות גבוהות עם עכשיו אני מגביר את הרסיבר על פול ולא שם מוזיקה צליל משו אז יהיה רעש סטטי מציק כזה פתרון בדרך כלל זה כמו מגנטים על הכבל חשמל עצמו.
אבל אני חושב שהבעייה אצלך היא במגבר של הסאב עצמו מה שיחליפו לך זה את הממיר מתח נראה לי הנחושת הכבד .
אני זוכר שזה עולה סביב 200 300 שקל חלק כזה יש בנאדם שיעשה לך את זה גם ב150 בנתניה. קצת לצעוק (: להנחה.
מגבר תקול בדרך כלל עןשה את אחרי שעבד קשה.
הכבל RCA גם עושה את זה.
עכשיו ככה עם לא מחובר לו כלום ויש רעש אז המגבר לא הקשר לחשמל בכלל.
חשמל מפריע בעוצמות גבוהות עם עכשיו אני מגביר את הרסיבר על פול ולא שם מוזיקה צליל משו אז יהיה רעש סטטי מציק כזה פתרון בדרך כלל זה כמו מגנטים על הכבל חשמל עצמו.
אבל אני חושב שהבעייה אצלך היא במגבר של הסאב עצמו מה שיחליפו לך זה את הממיר מתח נראה לי הנחושת הכבד .
אני זוכר שזה עולה סביב 200 300 שקל חלק כזה יש בנאדם שיעשה לך את זה גם ב150 בנתניה. קצת לצעוק (: להנחה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
כל אלקטרונאי יוכל לבדוק עם סקופ איפה הבעיה ולהחליף את הרכיב התקול.
פנה למעבדת אלקטרוניקה.
פנה למעבדת אלקטרוניקה.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי