הבהרה על תכונה PASS THORUGH IN STAND BY
שלום, רציתי לרכוש רסיבר חדש, ורציתי לדעת מה זאת התכונה הזאת?
לא ממש מצאתי תשובות לשאלות שלי ברשת.
הבנתי שזאת תכונה שמאפשרת לשמוע דרך הרמקולים של הטלוויזיה בזמן שהרסיבר דלוק?
זאת אומרת שאני חייב להפעיל אותו אפילו אם אני רוצה לשמוע דרך הרמקולים של הטלוויזיה רק? (במצב רסיבר כבוי לא אשמע בכלל?)
אני אמור ללחוץ על כפתור בשלט שיעביר לי את הסאונד דרך הטלוויזיה במקום למערכת רמקולים שמחוברת?
והאם הטלוויזיה גם צריכה להיות בעל תכונה שתומכת בזה? וזה מצריך כבל hdmi רגיל?
תודה לעוזרים
לא ממש מצאתי תשובות לשאלות שלי ברשת.
הבנתי שזאת תכונה שמאפשרת לשמוע דרך הרמקולים של הטלוויזיה בזמן שהרסיבר דלוק?
זאת אומרת שאני חייב להפעיל אותו אפילו אם אני רוצה לשמוע דרך הרמקולים של הטלוויזיה רק? (במצב רסיבר כבוי לא אשמע בכלל?)
אני אמור ללחוץ על כפתור בשלט שיעביר לי את הסאונד דרך הטלוויזיה במקום למערכת רמקולים שמחוברת?
והאם הטלוויזיה גם צריכה להיות בעל תכונה שתומכת בזה? וזה מצריך כבל hdmi רגיל?
תודה לעוזרים
התכונה הנ"ל מאפשרת לך לצפות בטלויזיה ולשמוע דרך הרמקולים שלה, גם כשהרסיבר כבוי (במצב סטנדביי), מבלי שתצטרך להדליק אותו. למה זה טוב? למשל אם ברצונך לצפות במשהו קצר, חדשות, או כזה שמבחינתך לא מצדיק הדלקת הרסיבר, או שמיעה דרך הרמקולים המחוברים אליו.
ברסיברים של ימאהה מהשנים האחרונות הפונקציה הזו כמובן מאפשרת צפיה בטלויזיה לפי הכניסה האחרונה שבחרת ברסיבר כשהיה דלוק, למשך HDMI 2, ויותר מזה, גם במצב כבוי אם תלחץ על השלט על כניסת HDMI אחרת, הרסיבר יעביר ליציאה שבחרת(בעודו כבוי).
הקיצר, הסוויצר HDMI שלו עובד במצב סטנדבי
הקיצר, הסוויצר HDMI שלו עובד במצב סטנדבי
תודה לכםLee כתב:התכונה הנ"ל מאפשרת לך לצפות בטלויזיה ולשמוע דרך הרמקולים שלה, גם כשהרסיבר כבוי (במצב סטנדביי), מבלי שתצטרך להדליק אותו. למה זה טוב? למשל אם ברצונך לצפות במשהו קצר, חדשות, או כזה שמבחינתך לא מצדיק הדלקת הרסיבר, או שמיעה דרך הרמקולים המחוברים אליו....
שמעתי שזה לא תמיד עובד, אבל בכל זאת, אנסה לקנות אחד כזה.
זה יעבוד בכל טלוויזיה?
או שאני צריך לוודא שיש לי איזה תכונה מסויימת בטלוויזיה?
·אוקיי.grahav כתב:זה תלוי רסיבר
אצלי זה עובד כבר 4 שנים ללא שום תקלה.
YAMAHA 775
YAMAH 781...
ואם אני מחליט לחבר את כל ההתקנים ישירות לטלוויזיה עד HDMI,
ומהטלוויזיה למגבר עם חיבור אופטי בלבד?
אני אוכל לשמוע גם מהרמקולים של הטלוויזיה וגם מהמערכת הביתית במקביל?
אתה יכול לחבר הכל ישירות לטלויזיה ואת הטלויזיה ב-HDMI ARC
חזרה לרסיבר....לא צריך יותר שימוש באופטי. מה גם שאופטי לא יעביר לך פורמטי סאונד מתקדמים כמו אטמוס ועד כמה שאני זוכר את פורמטי DOLBY TRUE HD ו-DTS MASTER AUDIO.
חזרה לרסיבר....לא צריך יותר שימוש באופטי. מה גם שאופטי לא יעביר לך פורמטי סאונד מתקדמים כמו אטמוס ועד כמה שאני זוכר את פורמטי DOLBY TRUE HD ו-DTS MASTER AUDIO.
·grahav כתב:אתה יכול לחבר הכל ישירות לטלויזיה ואת הטלויזיה ב-HDMI ARC
חזרה לרסיבר....לא צריך יותר שימוש באופטי. מה גם שאופטי לא יעביר לך פורמטי סאונד מתקדמים כמו אטמוס ועד כמה שאני זוכר את פורמטי DOLBY TRUE HD ו-DTS MASTER AUDIO....
אני לא בטוח שגם ARC יעביר פורמטי אודיו HD ממכשירים חיצוניים שמחוברים ישירות למסך. נראה לי שהמסך יעשה Downmix במקרה כזה.