ענן גיבוי.
שלום.
ברצוני להרחיב גיבוי בענן גוגל דרייב ואני צריך 200-300 גיגה סך הכל, ושמתי לב שאין שמה כזאת אפשרות, רק 1 טרה או 100 גיגה.
יש אפשרות לעשות כמה פעימות של 100 גיגה על אותו חשבון, או לחלופין מישהו ממליץ על חשבון ענן אמין ואיכותי שעומד על 200-300 גיגה.
תודה רבה, ואם זה לא קשור לפורום, אבקש להעביר.
ברצוני להרחיב גיבוי בענן גוגל דרייב ואני צריך 200-300 גיגה סך הכל, ושמתי לב שאין שמה כזאת אפשרות, רק 1 טרה או 100 גיגה.
יש אפשרות לעשות כמה פעימות של 100 גיגה על אותו חשבון, או לחלופין מישהו ממליץ על חשבון ענן אמין ואיכותי שעומד על 200-300 גיגה.
תודה רבה, ואם זה לא קשור לפורום, אבקש להעביר.
·מסכים עם זה, גם אני עשיתי את החיבלה הזו, וזה אכן נהדר.Drazick כתב:לרוב OneDrive הרבה יותר משתלם.
יש להם חבילה של 1TB + Office ל- 5 משתמשים (כ"א מקבל 1 טרה ואופיס).
תוכל לחלוק עם חברים או כל דבר אחר ויוצא עלות נהדרת.
בכלל OneDrive טוב יותר מגוגל (הם נרדמו עם המוצר שלהם)....
אני משלם 30 שח על 1 טרה וכל חבילת אופיס למחשב ולטלפון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
@sopey
בעבר היתה לי הבעיה שיש לך.
היה לי 100GB בגוגל דרייב, אח"כ מספר חשבונות דרייב עם 100GB כל אחד, ובסוף שדרגתי לחשבון דרייב אחד של 1 טרה . עד שהבנתי שבתעריף החודשי שאני משלם לגוגל עבור 1 טרה, אני יכול לקבל 5 טרה ב-One Drive של מיקרוסופט, וזה אכן מה שיש לי כבר זמן רב. היתרון שמקבלים בנוסף לאחסון, התקנות אופיס על מחשבים וטאבלטים. עם זאת, אם אין לך צורך באופיס אלא רק באחסון, בהחלט שווה ללכת על אמזון בשל התעריף החודשי הנמוך, אבל את עניין האחסון "ללא הגבלה" הייתי לוקח בעירבון מוגבל. אי אפשר לדעת אם ומתי אמזון תשנה את המדיניות בנושא.
בעבר היתה לי הבעיה שיש לך.
היה לי 100GB בגוגל דרייב, אח"כ מספר חשבונות דרייב עם 100GB כל אחד, ובסוף שדרגתי לחשבון דרייב אחד של 1 טרה . עד שהבנתי שבתעריף החודשי שאני משלם לגוגל עבור 1 טרה, אני יכול לקבל 5 טרה ב-One Drive של מיקרוסופט, וזה אכן מה שיש לי כבר זמן רב. היתרון שמקבלים בנוסף לאחסון, התקנות אופיס על מחשבים וטאבלטים. עם זאת, אם אין לך צורך באופיס אלא רק באחסון, בהחלט שווה ללכת על אמזון בשל התעריף החודשי הנמוך, אבל את עניין האחסון "ללא הגבלה" הייתי לוקח בעירבון מוגבל. אי אפשר לדעת אם ומתי אמזון תשנה את המדיניות בנושא.
·mayeast כתב:crashplan יותר טוב משניהם יחד.
שומר גרסאות הסטוריה,
כך שאם מוחקים בטעות את הקובץ, הוא עדיין נשמר בענן.
60$ לשנה ללא הגבלת מקום ויש תוכניות משפחתיות...
לדעתי אין מה להשוות חברות ענק כמו מיקרוסופט, אמזון וגוגל, מבחינת אמינות ויציבות לאורך שנים, לכל שאר החברות הקטנות, שעלולות ביום בהיר פשוט להיעלם.
·Lee כתב:·......
לדעתי אין מה להשוות חברות ענק כמו מיקרוסופט, אמזון וגוגל, מבחינת אמינות ויציבות לאורך שנים, לכל שאר החברות הקטנות, שעלולות ביום בהיר פשוט להיעלם....
צודק, עדיף חברות עם יציבות וגם סנכרון מושלם בין הפלטפורמות השונות.
·Lee כתב:·......
לדעתי אין מה להשוות חברות ענק כמו מיקרוסופט, אמזון וגוגל, מבחינת אמינות ויציבות לאורך שנים, לכל שאר החברות הקטנות, שעלולות ביום בהיר פשוט להיעלם....
החברה של Crashplan קיימת כבר 16 שנים, והיא מציעה תכונות שלא קיימות בהצעות של החברות הגדולות.
ומצד שני, גם חברות ענק יכולות להיעלם. זוכרים את הימים ש-Yahoo שלטה באינטרנט?...
Batnun
.
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
יש את הענן של אפל ב-200 ג׳יגה ב-11.90₪ לחודש
·sopey כתב:·......
איך הוא נחשב טוב? אף פעם לא הייתי בכיוון של מוצרים של אפל כולל האייפון....
200 ג'יגה היום זה כלום. מהר מאוד תמצא את עצמך נזקק לעוד שטח אחסון. כבר שווה לך להוסיף עוד כ-10 ש"ח לחודש ותוכל לקבל 1 טרה ב-OneDrive של מיקרוסופט, כולל התקנת אופיס במחשב ומכשיר נוסף.
סתם סקרנות :Lee כתב:·......
200 ג'יגה היום זה כלום. מהר מאוד תמצא את עצמך נזקק לעוד שטח אחסון. כבר שווה לך להוסיף עוד כ-10 ש"ח לחודש ותוכל לקבל 1 טרה ב-OneDrive של מיקרוסופט, כולל התקנת אופיס במחשב ומכשיר נוסף....
אני משתמש בענן בתור גיבוי לתמונות/ מסמכים/ גיבוי לחומר לימודי ולא הגעתי עדיין ל 100 GB.
מלבד שימוש עסקי איך מגיעים לטרה של מידע לגיבוי ? (בהנחה שלא מגבים סרטים/סדרות וכו...)
·אתה מודע לזה שהם יכולים לנעול לך את החשבון אם אתה לא נמצא באחת המדינות שהם תומכים בה?oferlaor כתב:עברתי לאמאזון דרייב. 60 דולר לשנה (5 דולר לחודש) ללא הגבלת מקום...
למרות שאפשרי להשתמש בשירות שלהם לתקופה מסוימת לפני שהם עולים על זה.
(מקורות:
חוויתי על בשרי עוד בשלב הtrial.
https://www.reddit.com/r/DataHoarder/co ... to_region/)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
·avob כתב:·אתה מודע לזה שהם יכולים לנעול לך את החשבון אם אתה לא נמצא באחת המדינות שהם תומכים בה?......
למרות שאפשרי להשתמש בשירות שלהם לתקופה מסוימת לפני שהם עולים על זה.
(מקורות:
חוויתי על בשרי עוד בשלב הtrial.
https://www.reddit.com/r/DataHoarder/co ... to_region/)...
רגע, זה לא נתמך בארץ???
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
·Batnun כתב:·......
החברה של Crashplan קיימת כבר 16 שנים, והיא מציעה תכונות שלא קיימות בהצעות של החברות הגדולות.
ומצד שני, גם חברות ענק יכולות להיעלם. זוכרים את הימים ש-Yahoo שלטה באינטרנט?...
Batnun
....
אבל אצל יאהו היו סימני אזהרה הרבה הרבה לפני שהם "נעלמו" (לא ממש, הם עדיין חלקית פה). כרגע מיקרוסופט, אמזון וגוגל רחוקות מאוד מהמצב שהיה ביאהו. גם אני הייתי מעדיף חברות גדולות ו"יציבות" (כרגע, לפחות ריוחיות וגדלות כל הזמן) על פני שירותים פחות מוכרים.