שידורי עידן + באינטרנט דרך קודי
שלום ליודעים,
ראיתי שסלקום TV וגם השרות החדש של טריפל סי Smart , משדרים את ערוצי עידן פלוס דרך האינטרנט. האם יש מישהו שיכול ליצור תוסף לקודי שיתחבר לשידורים האלו באופן ישיר, כי IsraelLive מעביר את השידור מהאתרים של החברות וזה בעייתי.
ראיתי שסלקום TV וגם השרות החדש של טריפל סי Smart , משדרים את ערוצי עידן פלוס דרך האינטרנט. האם יש מישהו שיכול ליצור תוסף לקודי שיתחבר לשידורים האלו באופן ישיר, כי IsraelLive מעביר את השידור מהאתרים של החברות וזה בעייתי.
·ShmuelR כתב:שלום ליודעים,
ראיתי שסלקום TV וגם השרות החדש של טריפל סי Smart , משדרים את ערוצי עידן פלוס דרך האינטרנט. האם יש מישהו שיכול ליצור תוסף לקודי שיתחבר לשידורים האלו באופן ישיר, כי IsraelLive מעביר את השידור מהאתרים של החברות וזה בעייתי....
אתה יודע שאלו שירותים בתשלום? נכון?
אתה בעצם רוצה שמישהו יפרוץ לשרתים שלהם...וייתן את זה חופשי חופשי...
השידור הזה כנראה מבוסס טוקן והגנה של ip
שמספר משתמשים באותו לינק בו זמנית ישרוף אותו.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
·חוקי בוודאי שזה לא.Idpo כתב:מישהו יודע לגבי החוקיות של להעלות שידור כזה לרשת?...
מצד שני יהיה קשה להוכיח שזה מגיע מסלקום.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
·למה הגנה?b2k כתב:
·......
אתה יודע שאלו שירותים בתשלום? נכון?
אתה בעצם רוצה שמישהו יפרוץ לשרתים שלהם...וייתן את זה חופשי חופשי...
השידור הזה כנראה מבוסס טוקן והגנה של ip
שמספר משתמשים באותו לינק בו זמנית ישרוף אותו....
האם אסור לתושבי מדינת ישראל גם באינטרנט לצפות בחינם בשידורי עידן פלוס שהם בחינם בשידור קרקעי בישראל?
האם עידן פלוס זאת חברה מסחרית שאוסרת לצפות בשידורים שלה בחינם דרך האינטרנט?
מה הבעיה שכל מי שפונה אל גורם במשרד התקשורת במדינת ישראל ולהוכיח שהוא תושב מדינת ישראל אולי זיהוי ביומטרי ? שהוא יוכל לקבל קוד לצפות בחינם גם באינטרנט בשידורים של עידן פלוס שמותר בחינם לצפות בהם בישראל?
זה באמת מוזר הם הבטיחו שיהיה עידן פלוס דרך האינטרנט
http://www.idanplus.tv/השינויים-הצפויים-במערך-עידן/
כנראה שמונופולים ניצחו
http://www.idanplus.tv/השינויים-הצפויים-במערך-עידן/
כנראה שמונופולים ניצחו
Stay in the shadows...... :-=
אם יש בעיה של זכויות יוצרים של עידן פלוס מחוץ למדינה
ובמדינה אין בעיה, אז לא חסרים אמצעי זיהוי כדי שמי שבמדינה יוכל דרך האינטרנט לקבל זיהוי מיוחד ולצפות בזה
תירוצים לא חסר.
אתה צודק לצערי הממשלה הזאת מושחתת.
ועד חברי הכנסת בוכים למה יש בג"ץ
טוב שיש בג"ץ כדי להקטין עד כמה שאפשר את השחיתות שיש במדינה הזאת.
ובמדינה אין בעיה, אז לא חסרים אמצעי זיהוי כדי שמי שבמדינה יוכל דרך האינטרנט לקבל זיהוי מיוחד ולצפות בזה
תירוצים לא חסר.
אתה צודק לצערי הממשלה הזאת מושחתת.
ועד חברי הכנסת בוכים למה יש בג"ץ
טוב שיש בג"ץ כדי להקטין עד כמה שאפשר את השחיתות שיש במדינה הזאת.
חחח הסיכוי שהם יענו על דבר כזה הוא קלוש במקרה הטוב.
אולי באמת אבל אנסה להתקשר..
בכל מקרה אין לי את הידע הטכני איך לבצע העיניין בכלל אבל אני בטוח שיש חברים מהפורום שידעו לעשות זאת בקלות..
מישהו מוכן להרים פרויקט שכזה?
אני בטוח שישמחו לתרום לעיניין(כסף וזמן)
אולי באמת אבל אנסה להתקשר..
בכל מקרה אין לי את הידע הטכני איך לבצע העיניין בכלל אבל אני בטוח שיש חברים מהפורום שידעו לעשות זאת בקלות..
מישהו מוכן להרים פרויקט שכזה?
אני בטוח שישמחו לתרום לעיניין(כסף וזמן)
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
עשו את זה פעם וזה ירד יחסית מהר.
יכול לתייג את הבן אדם שעשה, לדעתי הופסק בגלל זכויות יוצרים באמת.
אגב,
סלקום טיוי משתמשים באנטנה כדי לקלוט ערוצי 2/10, האם זה השתנה וכעת זה דרך האינטרנט באמת?
יכול לתייג את הבן אדם שעשה, לדעתי הופסק בגלל זכויות יוצרים באמת.
אגב,
סלקום טיוי משתמשים באנטנה כדי לקלוט ערוצי 2/10, האם זה השתנה וכעת זה דרך האינטרנט באמת?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
דודזמיר,
תודה על הרפרנס... הוא אכן אומר שם ללא עוררין שזה על-גבי האינטרנט.
מעניין אם זה רק ב APPLE TV
תודה!
תודה על הרפרנס... הוא אכן אומר שם ללא עוררין שזה על-גבי האינטרנט.
מעניין אם זה רק ב APPLE TV
תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אנסה לעשות סדר בבלאגן. אתחיל מהשורה התחתונה דווקא.
1. מה שביקש פותח השירשור לא חוקי בעליל.
2. נכון, היתה הצעת חוק שעברה קריאה ראשונה, לפני הבחירות האחרונות, שאמרה שכל מי שרוצה (גוף שידור) יוכל לשדר את עידן+ על גבי האינטרנט ובתנאי ש:
א. ייתן את זה בחינם.
ב. אסור לו לגעת בשידור, כלומר, לא להוסיף או להוריד מהשידורים ולא להלביש על זה פרסומות.
3. החוק הזה הוקפא כשיצאו לבחירות ואמרו שאחרי הבחירות ימשיכו. בפועל לא המשיכו ולכן, למרות שקליטת הערוצים דרך מערך עידן+ הוא חינם, שידור באינטרנט דורש הסכמי תוכן, לא עם הרשות השניה אלא ישירות עם הערוצים עצמם.
לכן, גם סלקום וגם smart, חתמו ומשלמים לא מעט, על הזכות לשדר ללקוחותיהם את הערוצים הללו.
זהו הסכם מסחרי לכל דבר ולא קשור לזה שהמדינה מסבסדת את מערך עידן+ וכו'
4. שידור באינטרנט, למי שלא יודע, עולה כסף. אני מדבר על השידור עצמו. בסופו של דבר, כל ביט שעובר על התמסורת, מישהו משלם עליו.
אז גם אם אתם חושבים ש"גם ככה זה חינם דרך האנטנה אז מה אני לא ממש "גונב" משהו כשאני לוקח את זה מסלקום או smart" לא פוגע במישהו, אז בהחלט כן. כל ג'יגה של מידע שמוזרם עולה כ-5 סנט של הדולר. עכשיו תעשו את החישובים שלכם....
ב-smart, מעבר לזכויות שידור הערוצים, התשלום הוא גם על היכולת לתת Catchup על הערוצים הללו (זו עלות נוספת) וגם לשדר ב-VOD תכנים של הערוצים (שכבר לא משודרים, כמו עונה ראשונה של רמזור, לצורך הדוגמא), שאלו גם זכויות נוספות.
1. מה שביקש פותח השירשור לא חוקי בעליל.
2. נכון, היתה הצעת חוק שעברה קריאה ראשונה, לפני הבחירות האחרונות, שאמרה שכל מי שרוצה (גוף שידור) יוכל לשדר את עידן+ על גבי האינטרנט ובתנאי ש:
א. ייתן את זה בחינם.
ב. אסור לו לגעת בשידור, כלומר, לא להוסיף או להוריד מהשידורים ולא להלביש על זה פרסומות.
3. החוק הזה הוקפא כשיצאו לבחירות ואמרו שאחרי הבחירות ימשיכו. בפועל לא המשיכו ולכן, למרות שקליטת הערוצים דרך מערך עידן+ הוא חינם, שידור באינטרנט דורש הסכמי תוכן, לא עם הרשות השניה אלא ישירות עם הערוצים עצמם.
לכן, גם סלקום וגם smart, חתמו ומשלמים לא מעט, על הזכות לשדר ללקוחותיהם את הערוצים הללו.
זהו הסכם מסחרי לכל דבר ולא קשור לזה שהמדינה מסבסדת את מערך עידן+ וכו'
4. שידור באינטרנט, למי שלא יודע, עולה כסף. אני מדבר על השידור עצמו. בסופו של דבר, כל ביט שעובר על התמסורת, מישהו משלם עליו.
אז גם אם אתם חושבים ש"גם ככה זה חינם דרך האנטנה אז מה אני לא ממש "גונב" משהו כשאני לוקח את זה מסלקום או smart" לא פוגע במישהו, אז בהחלט כן. כל ג'יגה של מידע שמוזרם עולה כ-5 סנט של הדולר. עכשיו תעשו את החישובים שלכם....
ב-smart, מעבר לזכויות שידור הערוצים, התשלום הוא גם על היכולת לתת Catchup על הערוצים הללו (זו עלות נוספת) וגם לשדר ב-VOD תכנים של הערוצים (שכבר לא משודרים, כמו עונה ראשונה של רמזור, לצורך הדוגמא), שאלו גם זכויות נוספות.