שלום,
השתמשתי קצת בהזרמת מוסיקה מהמחשב למערכת סטראו ע"ג BT, איכות הסאונד ממש יורדת פלאים (די הגיוני), האם הזרמה דרך wifi הרבה יותר איכותית או שגם היא אינה משהו?
האם יש משדר ומקלט ל wifi שמומלצים כגון ה w3 של האדיו אנג׳ין?
תודה
הזרמת מוסיקה ע"ג wifi
-
Adamross46
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
@Adamross46
·
ל BT יש מספר גרסאות כשהאחרונה מבינהן יכולה להעביר כמעט כל פרוטוקול מוסיקה אפשרי באיכות הגבוהה ביותר בלי איבוד מידע. אם האיכות לא הייתה טובה יכול להיות שהיה שימוש בגרסאות BT ישנות יותר בציוד בו השתמשת.
·
ל BT יש מספר גרסאות כשהאחרונה מבינהן יכולה להעביר כמעט כל פרוטוקול מוסיקה אפשרי באיכות הגבוהה ביותר בלי איבוד מידע. אם האיכות לא הייתה טובה יכול להיות שהיה שימוש בגרסאות BT ישנות יותר בציוד בו השתמשת.
-
Adamross46
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
@offerbk1
·איזו גרסא נחשבת מתקדמת?
כמה עולה מקלט סביר בגרסא כזאת?
והאם בהנחה שהוא יעלה קרוב לציוד wifi כמו של אודיו אנג׳ין, מה יותר איכותי מבחינת רוחב פס?
·איזו גרסא נחשבת מתקדמת?
כמה עולה מקלט סביר בגרסא כזאת?
והאם בהנחה שהוא יעלה קרוב לציוד wifi כמו של אודיו אנג׳ין, מה יותר איכותי מבחינת רוחב פס?
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
@Adamross46
·
אין לי מושג. אני משתמש ברמקולים שיש להם WIFI מובנה אבל רוב החברים פה משתמשים ב chromecast audio בשביל שיתוף אודיו בבית בצורה של מולטירום (חיבור הרבה רמקולים בבית כדי להשמיע באותו זמן את אותה מוסיקה.) אולי כדאי לך לבדוק את האופציה הזו.
·
אין לי מושג. אני משתמש ברמקולים שיש להם WIFI מובנה אבל רוב החברים פה משתמשים ב chromecast audio בשביל שיתוף אודיו בבית בצורה של מולטירום (חיבור הרבה רמקולים בבית כדי להשמיע באותו זמן את אותה מוסיקה.) אולי כדאי לך לבדוק את האופציה הזו.