סדרת נטפליקס חדשה - OZARK - טיזר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@scsa
·
לאחר חיפוש קצרצר ב WIKI:
Ozark היא סדרת דרמה אמריקנית חדשה בכיכובו של ג'ייסון בייטמן שגם יביים חצי מהפרקים.
בייטמן יגלם יועץ פיננסי בשם מרטי בירד, אשר עובר רילוקיישן מפתיע מפרבר בשיקגו לאתר נופש קייצי במיזורי ועליו לשלם חוב לברון סמים מקסיקני. את אשתו תשחק לורה ליני. העונה הראשונה תהיה מורכבת מעשרה פרקים, והיא אמורה להשתחרר ב- נטפליקס ב -21 ביולי 2017.
·
לאחר חיפוש קצרצר ב WIKI:
Ozark היא סדרת דרמה אמריקנית חדשה בכיכובו של ג'ייסון בייטמן שגם יביים חצי מהפרקים.
בייטמן יגלם יועץ פיננסי בשם מרטי בירד, אשר עובר רילוקיישן מפתיע מפרבר בשיקגו לאתר נופש קייצי במיזורי ועליו לשלם חוב לברון סמים מקסיקני. את אשתו תשחק לורה ליני. העונה הראשונה תהיה מורכבת מעשרה פרקים, והיא אמורה להשתחרר ב- נטפליקס ב -21 ביולי 2017.
מעולה! אתה מוזמן גם לפתוח פוסטים עם טריילרים. לי אישית כבר אין כל כך זמן להשקיע בפורומים(וכן פעם הייתי משקיע) היום רק מדי פעם אני מוסיף משהו, יותר בקטע אם ראיתי משהו מעניין אז אני פשוט משתף פה בפורום. למשל טריילר הזה, ברגע שראיתי שלורה ליני משחקת אז כבר אמרתי שגרוע מדי זה לא יכול להיות כי היא שחקנית נהדרת שבדרך כלל משחקת בדברים טובים. גם ג'ייסון בייטמן אני תמיד אראה בכיף, גדלתי עליו עוד ממשפחת הוגאן של שנות ה80Itsik_G כתב:@scsa
·
לאחר חיפוש קצרצר ב WIKI:
בייטמן יגלם יועץ פיננסי בשם מרטי בירד, אשר עובר רילוקיישן מפתיע מפרבר בשיקגו לאתר נופש קייצי במיזורי ועליו לשלם חוב לברון סמים מקסיקני. את אשתו תשחק לורה ליני. העונה הראשונה תהיה מורכבת מעשרה פרקים, והיא אמורה להשתחרר ב- נטפליקס ב -21 ביולי 2017....
[img2=445x307]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... iecast.jpg[/img2]