התייעצות ברכישת טלפון שולחני לעסק עם משיבון הקלטות
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום רב,
אני עצמאי בעל עסק ומעוניין לרכוש טלפון שולחני/מרכזיה קטנה לעסק (עסק פרטי, לא ארגון גדול) בו אוכל להטמיע ג'ינגל פתיח ושיהיה בו גם אופציה במידה ואין מענה להשאיר הודעה קולית אחרי ג'ינגל נוסף בו ישמעו "נא להשאיר את הודעתך"... מה למעשה אני צריך? הבנתי שאין צורך בטלפון SIP וכל הדברים המורכבים הללו (שאין לי כל כך הבנה בזה) כי זה לארגונים גדולים יותר.
אני רוצה משהו יחסית פשוט שאוכל להטמיע בו 2 ג'ינגלים, אחד לפתיח ואחד במידה ואין מענה. על מה אתם ממליצים? מה למעשה אני צריך לבדוק? אשמח להכוונה
אני עצמאי בעל עסק ומעוניין לרכוש טלפון שולחני/מרכזיה קטנה לעסק (עסק פרטי, לא ארגון גדול) בו אוכל להטמיע ג'ינגל פתיח ושיהיה בו גם אופציה במידה ואין מענה להשאיר הודעה קולית אחרי ג'ינגל נוסף בו ישמעו "נא להשאיר את הודעתך"... מה למעשה אני צריך? הבנתי שאין צורך בטלפון SIP וכל הדברים המורכבים הללו (שאין לי כל כך הבנה בזה) כי זה לארגונים גדולים יותר.
אני רוצה משהו יחסית פשוט שאוכל להטמיע בו 2 ג'ינגלים, אחד לפתיח ואחד במידה ואין מענה. על מה אתם ממליצים? מה למעשה אני צריך לבדוק? אשמח להכוונה
- simplify
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
- יצירת קשר:
יש את המרכזייה בענן של טריפל סי הם אחלה https://www.ccc.co.il/heb/CloudService/VoIP/VoIP/
האתר שלי: www.Simplify.co.il
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

בכל זאת חשבתי על טלפון שולחני יותר פשוט שבו פשוט אגדיר את הכל מסודר לפי הצרכים שלי, שאוכל להעלות אליו את קטעי הג'ינגלים ושאשמע בלחיצת כפתור את ההודעות ללא תשלום חודשי. יש דבר כזה?
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@yuval2d
·יש מרכזיות אנלוגיות פשוטות ולא יקרות שמאפשרות להקליט פתיח אבל לדעתי לא שומרות הודעות בתא קולי, ולכן אם תרצה פתרון זול תצטרך :
1. טלפון עם משיבון פנימי והקלטה
2. מרכזיה אנלוגית המאפשרת הקלטת פתיח
ואז למעשה כמישהו מתקשר הוא שומע את הפתיח של המרכזיה ולאחר מכן הוא מופנה לאחת השלוחות שאתה בוחר ע"י תיכנות ואז אם אין מענה בשלוחה שהפנית אליה שבה מחובר המשיבון, הוא ישמע את הקלטת המשיבון ויוכל להשאיר הודעה.
אתה יכול לפנות לחברת פונטייפ שעוסקת בתחום הטלפוניה והמזכירות האלקטרוניות כבר עשרות שנים - הם נמצאים באבן גבירול בתל אביב - ולשאול אותם אולי יש להם מערכת מוכנה עם כל הנתונים שאתה זקוק להם.
אתה יכול להביא מרכזיה אנלוגית פשוטה מחול בפחות מ-70 דולר וטלפון עם משיבון יעלה בארץ כמה מאות שקלים.
אני הבאתי מרכזיה כזו :
https://www.aliexpress.com/item/3CO-8Ex ... 18266.html
תסתכל בלינק הזה למטה - יש השוואה של דגמים ותכונות :
https://www.aliexpress.com/item/Easy-pr ... 29192.html
·יש מרכזיות אנלוגיות פשוטות ולא יקרות שמאפשרות להקליט פתיח אבל לדעתי לא שומרות הודעות בתא קולי, ולכן אם תרצה פתרון זול תצטרך :
ואז למעשה כמישהו מתקשר הוא שומע את הפתיח של המרכזיה ולאחר מכן הוא מופנה לאחת השלוחות שאתה בוחר ע"י תיכנות ואז אם אין מענה בשלוחה שהפנית אליה שבה מחובר המשיבון, הוא ישמע את הקלטת המשיבון ויוכל להשאיר הודעה.
אתה יכול לפנות לחברת פונטייפ שעוסקת בתחום הטלפוניה והמזכירות האלקטרוניות כבר עשרות שנים - הם נמצאים באבן גבירול בתל אביב - ולשאול אותם אולי יש להם מערכת מוכנה עם כל הנתונים שאתה זקוק להם.
אתה יכול להביא מרכזיה אנלוגית פשוטה מחול בפחות מ-70 דולר וטלפון עם משיבון יעלה בארץ כמה מאות שקלים.
אני הבאתי מרכזיה כזו :
https://www.aliexpress.com/item/Easy-pr ... 29192.html
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

למעשה אם אני מבין נכון - על מנת שאוכל להקליט שיחות/לצרף ג'ינגל אני חייב "מרכזייה", לא מספיק רק טלפון "מתקדם".Fish72 כתב:@yuval2d
אני הבאתי מרכזיה כזו :
https://www.aliexpress.com/item/Easy-pr ... 29192.html...
אם אני רוצה בלי שלוחות אלא שרק יתקשרו אחרי הג'ינגל יגידו "מיד נענה לשיחתכם" וזה ישר יחייג זה אפשרי?
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@yuval2d
·מרכזיה פשוטה לא מקליטה שיחות אבל מאפשרת ניגון פתיח ואפשרות ניתוב שיחות.
יש לי רעיון -אם הבנתי נכון אתה למעשה רוצה שזה ישמע כך :
ג'ינגל......המתנה למענה......ג'ינגל....BEEP....הקלטת הודעה
1. קח לך מכשיר טלפון עם משיבון שמאפשר לך להקליט פתיח באורך נאמר של דקה או יותר וברגע שהמשיבון עונה שתוכל לשמוע אותו בספיקרפון
2. תקליט הודעת משיבון ארוכה שתורכב מג'ינגל בפתיחת הודעת המשיבון...תמשיך בהקלטת מוזיקת המתנה...ותסיים בג'ינגל ממש לפני שהמשיבון מתחיל להקליט
ברגע שמישהו יתקשר המשיבון ישר יענה ותוכל בכל שלב להרים את השפורפרת ולענות. כך לא תצטרך להכנס להוצאה גבוהה וזה יסגור לך את הפינה.
·מרכזיה פשוטה לא מקליטה שיחות אבל מאפשרת ניגון פתיח ואפשרות ניתוב שיחות.
יש לי רעיון -אם הבנתי נכון אתה למעשה רוצה שזה ישמע כך :
ג'ינגל......המתנה למענה......ג'ינגל....BEEP....הקלטת הודעה
1. קח לך מכשיר טלפון עם משיבון שמאפשר לך להקליט פתיח באורך נאמר של דקה או יותר וברגע שהמשיבון עונה שתוכל לשמוע אותו בספיקרפון
2. תקליט הודעת משיבון ארוכה שתורכב מג'ינגל בפתיחת הודעת המשיבון...תמשיך בהקלטת מוזיקת המתנה...ותסיים בג'ינגל ממש לפני שהמשיבון מתחיל להקליט
ברגע שמישהו יתקשר המשיבון ישר יענה ותוכל בכל שלב להרים את השפורפרת ולענות. כך לא תצטרך להכנס להוצאה גבוהה וזה יסגור לך את הפינה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9040
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1351 פעמים
אתה יכול להשתמש בשירות של בזק. בגדול זה נקרא נתב שיחות ועליו אתה יכול קבצי הקלטות שלך, לערוך עץ ניתוב, לקבוע זמנים ומועדי מענה שונים (וכנגזרת של זה גם סוגי ההקלטה). מאוד פשוט לתפעול. עולה כמה עשרות שקלים בודדים לחודש.
https://netivr.bezeq.co.il/
גישה מכל מקום אגב באמצעות ממשק אינטרנטי. אין צורך בטלפון מיוחד.
גישה מכל מקום אגב באמצעות ממשק אינטרנטי. אין צורך בטלפון מיוחד.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

@Fish72
·
בכללי אתה גאון, רעיון חמוד. קודם כל הבנת באופן מושלם את מה שאני צריך... השאלה אם זה באמת כל כך מסובך לקנות ציוד יחסית פשוט (בלי שלוחות בלי כלום, ציוד הכי בסיסי) ולעשות את זה "בדרך הרגילה" במקום לעשות את הצורה שהצעת לי...?
מה למעשה אני צריך? איזה ציוד?
·
בכללי אתה גאון, רעיון חמוד. קודם כל הבנת באופן מושלם את מה שאני צריך... השאלה אם זה באמת כל כך מסובך לקנות ציוד יחסית פשוט (בלי שלוחות בלי כלום, ציוד הכי בסיסי) ולעשות את זה "בדרך הרגילה" במקום לעשות את הצורה שהצעת לי...?
מה למעשה אני צריך? איזה ציוד?
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

·כן אבל אני לא רוצה להיות מחוייב. אני מעדיף למצוא ציוד זול באתר סיני כמו שפיש ציין לי למעלה ואולי להימנע מהחיובים הקבועים לבזק. שונא התחייבויותavihuli כתב:אתה יכול להשתמש בשירות של בזק. בגדול זה נקרא נתב שיחות ועליו אתה יכול קבצי הקלטות שלך, לערוך עץ ניתוב, לקבוע זמנים ומועדי מענה שונים (וכנגזרת של זה גם סוגי ההקלטה). מאוד פשוט לתפעול. עולה כמה עשרות שקלים בודדים לחודש.
גישה מכל מקום אגב באמצעות ממשק אינטרנטי. אין צורך בטלפון מיוחד....
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

1. תראה את הסרטון בלינק שצירפתי לך.
2. לא מעביר ביקורת כי אתה מנהל את העסק שלך הכי טוב שאתה יודע, אבל זה לחשוב בקטן... לא רשמתי שיש התחייבות (ת'אמת - אני גם לא יודע). תנסה לא יתאים לך תנתק.
גם לא יודע באיזה עסק מדובר אבל לשים משיבון עם הודעה קולית כמו של פעם זה קצת משדר חובבניות.
אתה רוצה לשדר עסק ראוי ומכובד בהשקעה של עשרות שקלים בודדים בחודש.
אתן לך דוגמא:
אתה יכול להגדיר עץ ניתוב שפעיל רק בין השעות 8-16. כל שיחה שתיכנס בטווח הזמן תוכל לבחור מבין תפריט:
הקש 1 למכירות
2 לשירות לקוחות
3 מזכירות וכו'...
במידה ואין מענה, ניתן לעבור להשארת הודעה. את ההודעות אתה יכול למשוך מכל מקום בעולם (גם אם אתה בבית מה שלא ניתן לעשות במשיבון הרגיל...)
ניתן להגידר שעות פעילויות של המשרד - מעבר לשעות אלו, תושמע הודעה של המשרד סגור כעת, נשוב ל.. או השאירו הודעה או כל דבר אחר.
יש מוזיקת המתנה כמו שצריך ועוד...
בקיצור, שווה בדיקה. לדעתי זה הפתרון הראוי שאתה מחפש ולא קימבון של משיבון שיכול לתת מענה - השאלה האם עונה על הצורך ואיך זה נראה החוצה בעיני לקוחות העסק.
2. לא מעביר ביקורת כי אתה מנהל את העסק שלך הכי טוב שאתה יודע, אבל זה לחשוב בקטן... לא רשמתי שיש התחייבות (ת'אמת - אני גם לא יודע). תנסה לא יתאים לך תנתק.
גם לא יודע באיזה עסק מדובר אבל לשים משיבון עם הודעה קולית כמו של פעם זה קצת משדר חובבניות.
אתה רוצה לשדר עסק ראוי ומכובד בהשקעה של עשרות שקלים בודדים בחודש.
אתן לך דוגמא:
אתה יכול להגדיר עץ ניתוב שפעיל רק בין השעות 8-16. כל שיחה שתיכנס בטווח הזמן תוכל לבחור מבין תפריט:
הקש 1 למכירות
2 לשירות לקוחות
3 מזכירות וכו'...
במידה ואין מענה, ניתן לעבור להשארת הודעה. את ההודעות אתה יכול למשוך מכל מקום בעולם (גם אם אתה בבית מה שלא ניתן לעשות במשיבון הרגיל...)
ניתן להגידר שעות פעילויות של המשרד - מעבר לשעות אלו, תושמע הודעה של המשרד סגור כעת, נשוב ל.. או השאירו הודעה או כל דבר אחר.
יש מוזיקת המתנה כמו שצריך ועוד...
בקיצור, שווה בדיקה. לדעתי זה הפתרון הראוי שאתה מחפש ולא קימבון של משיבון שיכול לתת מענה - השאלה האם עונה על הצורך ואיך זה נראה החוצה בעיני לקוחות העסק.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

ולמרות מה שרשמתי לעיל, יכול להיות שזה לא מה שאתה צריך לעסק שלך אז לוקח את דברי בחזרה.
אנחנו משתמשים בשירות הזה למעלה משנתיים וזה מעולה. יש דוחות שניתן לראות, למדוד את הפעילות, זמני שיחה וכדומה.
לפני היה כמובן משיבון רגיל. הבדל של שמים וארץ בין 2 סוגי הפתרונות.
אנחנו משתמשים בשירות הזה למעלה משנתיים וזה מעולה. יש דוחות שניתן לראות, למדוד את הפעילות, זמני שיחה וכדומה.
לפני היה כמובן משיבון רגיל. הבדל של שמים וארץ בין 2 סוגי הפתרונות.
.
.
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

צריך לחשוב על זה, אני עצמאי בתחום שיווק נדל"ן אבל כרגע העסק קטן... אני לא חברה ואין לי שלוחות. את כל האפשרויות שציינת כאן חשבתי לעשות באמצעות מרכזיה פרטית או דרך כלשהיא עם מוצר בתוך הבית. לדעתי העלות של בזק זה 40 ש"ח בחודש. זה 500 בשנה. לא עדיף לרכוש מוצר סיני ולתכנת את זה לבד? בטוח שיש דרך לפתעל את האפשרויות האלה באופן עצמאי
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לא נכנס לך לכיס מבחינת עלויות, קח את זה כהוצאות שיווק / פרסום. וכיוון שהסברת במה אתה מתעסק אז קבל כיוון בלי יותר מדיי קופי:
שלום, הגעתם ליובל יזמות, מיד נענה לשיחתכם.
לפרויקט סביונים הקש 1
לבנה ביתך הקש 2
לפרויקט מחיר למשתכן הקש 3
וכו'...
תחשוב איזה נפח אתה נותן למתקשר ששומע שיש לך כל כך הרבה פרויקטים לשיווק.
אם יש לך עוד עמיתים לעסק אתה יכול להפנות כל בחירה למספר טלפון אחר.
שנית, מניח שאתה רוב היום בשטח מראה דירות ולא נמצא במשרד ככה שאתה יכול למשוך את ההודעות שהשאירו לך מכל מקום מבלי להגיע פיזית לאיפה שיושב המשיבון הרגיל.
אלו היתרונות על רגל אחת לדוגמא. אם זה שווה לך 500 שקל - רק אתה יודע.
שלום, הגעתם ליובל יזמות, מיד נענה לשיחתכם.
לפרויקט סביונים הקש 1
לבנה ביתך הקש 2
לפרויקט מחיר למשתכן הקש 3
וכו'...
תחשוב איזה נפח אתה נותן למתקשר ששומע שיש לך כל כך הרבה פרויקטים לשיווק.
אם יש לך עוד עמיתים לעסק אתה יכול להפנות כל בחירה למספר טלפון אחר.
שנית, מניח שאתה רוב היום בשטח מראה דירות ולא נמצא במשרד ככה שאתה יכול למשוך את ההודעות שהשאירו לך מכל מקום מבלי להגיע פיזית לאיפה שיושב המשיבון הרגיל.
אלו היתרונות על רגל אחת לדוגמא. אם זה שווה לך 500 שקל - רק אתה יודע.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

עוד משהו: אתה יכול להגדיר שבין ארבע לחמש, תמיד יענה המשיבון אוטומטית ולא יצלצל אצלך בכלל כי זה בדיוק הזמן שאתה מוציא את הילדים מהגן.
.
.