שלום, יש לי מודם ראוטר של בזק דגם: bezeq Vtech IAD604
ועוד ראוטר של Edimax BR-6478Gn
המודם ראוטר של בזק מחובר ישירות ל-3 מחשבים.
עכשיו יש חדר שלא מגיע הקליטה של ה wifi (מהמודם ראוטר של בזק) אבל יש כבל שמחובר למודם ראוטר ומגיע עד אותו חדר.
איך אני מחבר את הראוטר של edimax לכבל הזה כדי שיהיה wifi באותו חדר?
בנוסף (אם זה משנה) באותו חדר יש גם מחשב שלא קולט wifi אז אני אחבר גם את המחשב לראוטר של edimax...
תודה רבה:D
חיבור מודם ראוטר של בזק לראוטר edimax
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@dupy
·מה שעליך לעשות :
1. תאפס את הנתב אדימקס ליתר בטחון (לחיצה של 30 שניות על כפתור ה RESET)
2. חבר את הנתב בכבל לאחד המחשבים והכנס לממשק שלו (בדרך כלל בכתובת 192.168.1.1 שם/סיסמה admin/1234)
3. בקטגוריית LAN של הגדרות האדימקס, תן לו כתובת סמוכה לכתובת הנתב של VTECH (אם הכתובת של ה VTECH היא 10.0.0.138, תן לו 10.0.0.139).
4. לאחר שהשינוי ייכנס לתוקף, תכנס שוב לכתובת החדשה של ה אדימקס 10.0.0.139
5. הגדר את הגדרות ה WIFI שאתה רוצה שיהיו באדימקס (אני ממליץ על אבטחה בתקן WPA2 / AES)
6. בטל את מנגנון ה DHCP באדימקס
7. אשר את השינויים ותן לאדימקס לאתחל את עצמו
8. חבר את האדימקס לכבל הרשת בחדר המרוחק לכניסת LAN (ולא לכניסת WAN) ואם תרצה תחבר אליו מחשב נוסף לכניסת LAN פנויה
בהצלחה - הפכת את האדימקס שלך ל ACCESS POINT
נ.ב. אפשר בשיטה זו להפוך כל נתב ל ACCESS POINT
·מה שעליך לעשות :
1. תאפס את הנתב אדימקס ליתר בטחון (לחיצה של 30 שניות על כפתור ה RESET)
2. חבר את הנתב בכבל לאחד המחשבים והכנס לממשק שלו (בדרך כלל בכתובת 192.168.1.1 שם/סיסמה admin/1234)
3. בקטגוריית LAN של הגדרות האדימקס, תן לו כתובת סמוכה לכתובת הנתב של VTECH (אם הכתובת של ה VTECH היא 10.0.0.138, תן לו 10.0.0.139).
4. לאחר שהשינוי ייכנס לתוקף, תכנס שוב לכתובת החדשה של ה אדימקס 10.0.0.139
5. הגדר את הגדרות ה WIFI שאתה רוצה שיהיו באדימקס (אני ממליץ על אבטחה בתקן WPA2 / AES)
6. בטל את מנגנון ה DHCP באדימקס
7. אשר את השינויים ותן לאדימקס לאתחל את עצמו
8. חבר את האדימקס לכבל הרשת בחדר המרוחק לכניסת LAN (ולא לכניסת WAN) ואם תרצה תחבר אליו מחשב נוסף לכניסת LAN פנויה
בהצלחה - הפכת את האדימקס שלך ל ACCESS POINT
נ.ב. אפשר בשיטה זו להפוך כל נתב ל ACCESS POINT
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
יש גם מדריך מסודר בפרק האחרון כאן - http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htm
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.