Denon AVR-X2300W Zone2
שלום לכולם,
הפורמט:
רכשתי לא מזמן את הרסיבר של דנון מדגם X2300W.
בסלון הבית, מחוברים לרסיבר רמקולים בפורמט של 7.1.
ובחצר, מחוברים לרסיבר 2 רמקולים דרך Amp (שמחובר לרסיבר בחיבור - RCA ל- Zone2).
הבעיה:
כשאני מדליק את ה- Zone 2 דרך השלט ובוחר לשמוע מוזיקה דרך Source כגון Internet Radio הכל עובד מצוין.
עם-זאת, אם אני מנסה לשנות את ה- Source שלי ל- Blu Ray (ל- Source זה המחשב שלי מחובר דרך HDMI), נראה שהסאונד לא עובר.
זאת אומרת, כשאני מנגן שירים במחשב שלי ומנסה להשמיע אותם גם ב- Zone 2 - לא שומעים דבר.
נראה שלא ניתן לשנות ל- Zone 2 חלק מה- Source-ים הקיימים ברסיבר (Blu ray, DVD כדומה...)
האם למישהו פה מוכרת הסוגיה? האם הגדרתי משהו לא נכון בהגדרות הרסיבר? (אני מזכיר שאני כן שומע דרך חלק מה- Source-ים כגון Tuner, Bluetooth או Internet Radio).
האם דנון לא מאפשרים להעביר אות של אודיו ל- Zone2 דרך חלק מה- Source-ים ברסיבר? (חיפשתי באינטרנט תשובה לשאלה ולא מצאתי - נראה שלא אמורה להיות בעיה לבחור כל Source בשלט)
אשמח לעזרה.
תודה,
הפורמט:
רכשתי לא מזמן את הרסיבר של דנון מדגם X2300W.
בסלון הבית, מחוברים לרסיבר רמקולים בפורמט של 7.1.
ובחצר, מחוברים לרסיבר 2 רמקולים דרך Amp (שמחובר לרסיבר בחיבור - RCA ל- Zone2).
הבעיה:
כשאני מדליק את ה- Zone 2 דרך השלט ובוחר לשמוע מוזיקה דרך Source כגון Internet Radio הכל עובד מצוין.
עם-זאת, אם אני מנסה לשנות את ה- Source שלי ל- Blu Ray (ל- Source זה המחשב שלי מחובר דרך HDMI), נראה שהסאונד לא עובר.
זאת אומרת, כשאני מנגן שירים במחשב שלי ומנסה להשמיע אותם גם ב- Zone 2 - לא שומעים דבר.
נראה שלא ניתן לשנות ל- Zone 2 חלק מה- Source-ים הקיימים ברסיבר (Blu ray, DVD כדומה...)
האם למישהו פה מוכרת הסוגיה? האם הגדרתי משהו לא נכון בהגדרות הרסיבר? (אני מזכיר שאני כן שומע דרך חלק מה- Source-ים כגון Tuner, Bluetooth או Internet Radio).
האם דנון לא מאפשרים להעביר אות של אודיו ל- Zone2 דרך חלק מה- Source-ים ברסיבר? (חיפשתי באינטרנט תשובה לשאלה ולא מצאתי - נראה שלא אמורה להיות בעיה לבחור כל Source בשלט)
אשמח לעזרה.
תודה,
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
כתוב בהוראות ההפעלה.
אפשר להעביר אודיו אנאלוגי בלבד ל- zone 2.
(אין ברסיבר DAC עבור zone 2, זו הסיבה לכך. ברסיברים מתקדמים יותר יש DAC ל- zone 2 ואז כן אפשר להעביר אודיו דיגיטאלי גם ל- zone 2)
אתה יכול לחבר חיבור אנאלוגי בנוסף לדיגיטאלי בין המכשירים ואז כן תוכל לשמוע אותם.
(אין ברסיבר DAC עבור zone 2, זו הסיבה לכך. ברסיברים מתקדמים יותר יש DAC ל- zone 2 ואז כן אפשר להעביר אודיו דיגיטאלי גם ל- zone 2)
אתה יכול לחבר חיבור אנאלוגי בנוסף לדיגיטאלי בין המכשירים ואז כן תוכל לשמוע אותם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אתה יכול גם לשים על מצב של All Zones Stereo, ואז אותה מוסיקה תתנגן בשני האזורים.
לי זה עובד מצויין עם Internet Radio, אני מאמין שאפשר גם ממקור דיגיטלי כולל הבלוריי.
לי זה עובד מצויין עם Internet Radio, אני מאמין שאפשר גם ממקור דיגיטלי כולל הבלוריי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה,Amir64 כתב:כתוב בהוראות ההפעלה.
אתה יכול לחבר חיבור אנאלוגי בנוסף לדיגיטאלי בין המכשירים ואז כן תוכל לשמוע אותם....
במידה ומדובר במחשב שלי שמעביר את האות ב- HDMI דרך כרטיס המסך, איך אני יכול העביר אות אנאלוגי מהמחשב? אני לא חושב שזה אפשרי...
זאת אומרת, במקרה של חיבור HDMI מהמחשב - אין לי הרבה מה לעשות. הבנתי נכון?
תודה,pixies כתב:אתה יכול גם לשים על מצב של All Zones Stereo, ואז אותה מוסיקה תתנגן בשני האזורים.
לי זה עובד מצויין עם Internet Radio, אני מאמין שאפשר גם ממקור דיגיטלי כולל הבלוריי....
איך אני מגדיר All Zones Stereo ברסיבר? מדובר בהגדרה שמוצגת דרך המסך של ה- Option Menu נכון?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים