ניתוק מYES לאחר 24 שעות מההתקנה
-
babushka1911
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום.
הייתי לקוח של הוט כבר הרבה שנים, והחלטתי שנמאס לי מהמחיר.
הציעו לי מיס הצעה טובה והוט לא נתנה הצעת נגד, אז קבעתי עם יס.
הגיעו אליי היום והתקינו לי הכל.
הוט נזכרו, והחליטו לאחר שכבר יס חיברה אותי, לתת לי הצעה חדשה.
לההצעה הזאתי, קצת קשה לסרב, לכן השאלה שלי, האם אבקש להתנתק מיס, האם זה יעלה לי בקנס? או שבדמי עלות ההתקנה?
לא מצאתי סעיף כזה בחוזה...
תודה
הייתי לקוח של הוט כבר הרבה שנים, והחלטתי שנמאס לי מהמחיר.
הציעו לי מיס הצעה טובה והוט לא נתנה הצעת נגד, אז קבעתי עם יס.
הגיעו אליי היום והתקינו לי הכל.
הוט נזכרו, והחליטו לאחר שכבר יס חיברה אותי, לתת לי הצעה חדשה.
לההצעה הזאתי, קצת קשה לסרב, לכן השאלה שלי, האם אבקש להתנתק מיס, האם זה יעלה לי בקנס? או שבדמי עלות ההתקנה?
לא מצאתי סעיף כזה בחוזה...
תודה
-
babushka1911
-
- חבר שרק התחיל

200 שקל לשנה עבור VOD, כל הערוצים ללא ערוצי ארותיקה וכמה ערוצי ספורט בודדים, ממיר HD רגיל וממיר מקליטNarynK כתב:איזה הצעה הוט הציעו לך שלא יכלת לסרב? תשתף...
-
babushka1911
-
- חבר שרק התחיל

יקר אולי לעומת סלקום טיוי, אבל אני לא צריך טלפון קווי, וקצת קשה לי לוותר על האינטרנט של בזקNarynK כתב:קצת יקר לא?
או שהשמטת את האינטרנט + הטלפון
או לפחות לקבל במחיר הזה גם אינטרנט אם לא צריך טלפון...
לא ברור מה החישוב שלך, יס ממילא גובים 200-230 למנוי TV אז מה הטעם בשימור של הוט? הם פשוט משווים את המחיר התחברות של יס
אגב 200 בהוט רק TV זה כמעט סטנדרט אפשר למצוא את זה באתר שלהם כמעט תמיד ב209
בכל מקרה אם ההתקנה הייתה 'חינם' אתה תצטרך לשלם ליס עליה או משהו בסגנון תבדוק בחוזה התקשרות מולם תמיד יש קאטצ'
הוט\יס לא ישלמו לך שקל אחד מקסימום ידחפו לך 'הטבות' שאחרי כמה חודשים יעלו לך יותר ממנוי נטפליקס
אגב 200 בהוט רק TV זה כמעט סטנדרט אפשר למצוא את זה באתר שלהם כמעט תמיד ב209
בכל מקרה אם ההתקנה הייתה 'חינם' אתה תצטרך לשלם ליס עליה או משהו בסגנון תבדוק בחוזה התקשרות מולם תמיד יש קאטצ'
הוט\יס לא ישלמו לך שקל אחד מקסימום ידחפו לך 'הטבות' שאחרי כמה חודשים יעלו לך יותר ממנוי נטפליקס
נראה לי שהסיפור יצא מפרופורציה והחשדנות פה משחקת תפקיד יותר גדול מאשר העובדות במציאות.
ברור לי שנראה תופעות כגון תעדוף נמוך לפתרון תקלות וכו'.
אבל פגיעה מכוונת?
זה נראה לי הגזמה.
אני מכיר עשרות אנשים בעבודה בשוק הסיטונאי, פילוג התקלות עליהם, אני די בטוח, זהה למצב שהיה לפני כן כשהם מחוברים לבזק.
ההורים שלי מחוברים על קו שמעולם לא היו בו בעיות בבזק וגם עכשיו כשבסה"כ החשבונית עוברת לסלקום אבל התשיתית זהה הכל מצויין.
במיוחד שאתה תחת כח גדול כמו סלקום.
לא הייתי מודאג מהנקודה הזו.
עבור לסלקום, תרום לתחרות במשק ותחסוך לעצמך הרבה כסף.
ברור לי שנראה תופעות כגון תעדוף נמוך לפתרון תקלות וכו'.
אבל פגיעה מכוונת?
זה נראה לי הגזמה.
אני מכיר עשרות אנשים בעבודה בשוק הסיטונאי, פילוג התקלות עליהם, אני די בטוח, זהה למצב שהיה לפני כן כשהם מחוברים לבזק.
ההורים שלי מחוברים על קו שמעולם לא היו בו בעיות בבזק וגם עכשיו כשבסה"כ החשבונית עוברת לסלקום אבל התשיתית זהה הכל מצויין.
במיוחד שאתה תחת כח גדול כמו סלקום.
לא הייתי מודאג מהנקודה הזו.
עבור לסלקום, תרום לתחרות במשק ותחסוך לעצמך הרבה כסף.
·shaked כתב:תקרא תתקנון באתר של יס הכל רשום שם. 100-200 ש"ח...
תגיד להוט שבגלל שהם נזכרו מאוחר מדי, אז אם הם רוצים שתחזור שיחזירו לך את העלות התקנה + הקנס
(לצורך העניין, חודשיים חינם)
ובמקביל תתקשר ליס ותגיד להם שאתה רוצה להתנתק. הם ישוו את המחיר כנראה
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
בזק כן פוגעת בלקוחות השוק הסיטונאי!Elad8 כתב:די כבר עם הסיפורים האלה, בזק לא פוגעת בשום לקוח של השוק הסיטונאי....
התחברתי לטריפל סי, הגיע טכנאי של בזק, שיחק עם החוטים בארון תקשורת דקה וחצי והלך. במשך 3 חודשים בטריפל סי קיבלתי אינטרנט איטי כמו בתחילת שנות ה-2000 לא יציב. טריפל סי שלחו טכנאי של בזק שאמר שהוא לא מצליח לסדר את הבעיה. אחרי כמה ימים התחברתי לבזק, הגיע טכנאי, תוך 5 דקות קיבלת אינטרנט 100 מגה. התנתקתי מהחברה הרמאית והשקרנית בזק והתחברתי שוב לטריפל סי, עד היום אין תקלות.
החברה המלוכלכת בזק והטכנאים המלוכלכים שלה יכולים לדחוף את הטריקים והשיטות מצליח שלהם לתחת. יבוא יום שאתנתק גם מחברת הבת שלהם - יס, עם הציוד ואיכות התמונה הגרועים שלה. גם מפלאפון התנתקתי לפני שנים, אני בקושי גולש באתר וואלה, ואני לא צריך לקנות יותר בוואלה שופס כשיש לי את הקניון הגדול בישראל 5 דקות מהבית (גרנד קניון באר שבע) + אמזון + אתרים סיניים. לא מפרנס את בזק.