להתראות HOT: החברה משנה את שמה ל"אלטיס"
ההכרעה התקבלה "מעל ראשה" של HOT עצמה, עם החלטתה של בעלת הבית בחברה, חברת Altice של פטריק דרהי, להעביר את כל החברות שבבעלותה למותג אחיד ■ מבחינת HOT מדובר במהלך שעלותו עשרות מיליוני שקלים
http://www.themarker.com/technation/1.4117248
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001189814
http://www.themarker.com/technation/1.4117248
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001189814
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רק טוב ייצא להם מזה.
המותג HOT לא מתחבר לאף אחד עם משהו חיובי וטוב.
המותג HOT לא מתחבר לאף אחד עם משהו חיובי וטוב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
הגיע הזמן שיתחילו לחשוף את הקלפים המוסתרים תחת השרוול:
1. ממיר UHD עם תכנים בהתאם
2. אינטרנט 500/10 ,גם ללקוחות פרטיים
בינתיים הם לא צריכים להתאמץ, כי המתחרות לא מהוות איום ממשי
אך לא לעולם חוסן...
1. ממיר UHD עם תכנים בהתאם
בינתיים הם לא צריכים להתאמץ, כי המתחרות לא מהוות איום ממשי
אך לא לעולם חוסן...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
@bariko
מהלך הזה מוכיח שהלקוחות צדקו שאין ממש במותג:
מהלך הזה מוכיח שהלקוחות צדקו שאין ממש במותג:
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

uh99
צודק, אבל האלטרנטיבות האחרות הרבה יותר גרועות.
ולכן הוט יכולים להמשיך להתנהג ככה:
(ציינתי זאת כבר בעבר, אך לצערי המצב לא משתנה):
צודק, אבל האלטרנטיבות האחרות הרבה יותר גרועות.
ולכן הוט יכולים להמשיך להתנהג ככה:
(ציינתי זאת כבר בעבר, אך לצערי המצב לא משתנה):
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
במצבם הנוכחי רע אני די בטוח שזה לא יכול לעשות להם.
זה יכול אפילו להיטיב עמם בגלל שמדובר בתאגיד זר כך שלכאורה בעל הבית מחו"ל בא לנהל את העסק.
זה יכול אפילו להיטיב עמם בגלל שמדובר בתאגיד זר כך שלכאורה בעל הבית מחו"ל בא לנהל את העסק.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אמור להיות עד סוף יוני 2018 באופן מלא
בינתיים צריכים לעבור להיות הוט מבית אלטיס
רק לי הטיימינג מוזר כשהם צריכים להשיק אפליקציה חדשה?
יהיה להם תירוץ לא לעשות את זה?
בינתיים צריכים לעבור להיות הוט מבית אלטיס
רק לי הטיימינג מוזר כשהם צריכים להשיק אפליקציה חדשה?
יהיה להם תירוץ לא לעשות את זה?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
·jacko-il כתב:רק טוב ייצא להם מזה.
המותג HOT לא מתחבר לאף אחד עם משהו חיובי וטוב....
אז משלמים עשרות מליונים רק על שינוי שם? למה לא להשקיע את הסכום הזה בשינוי התדמית, קרי בשירות שיפור הלקוחות ובחינוך העובדים להפסיק לשקר ללקוחות?
אני נכוויתי מספיק מהחברה הזו שגם שינוי שם לא יעזור להם להחזיר אותי אליהם כלקוח.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
·bariko כתב:הגיע הזמן שיתחילו לחשוף את הקלפים המוסתרים תחת השרוול:
...
חלומות באספמיה. כל עוד הם מוכרים את המהירויות הללו ללקוחות עיסקיים במחירי פרימיום, זה לעולם לא יגיע ללקוח הפרטי.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Huber
·
כמו שזה נראה זה פשוט מהלך גלובלי של החברה המחזיקה במותג הזה. ככה החליטו - לשנות לשם אחיד. כן, עולה כסף, אבל זה מה שהוחלט שנכון לחברה. לא נראה לי שמישהו שם מחליף את השם של הוט כדי לצאת לדרך חדשה ולהתחבר אחרת ללקוחות וכו'. למעשה, אני די משוכנע שהוט עצמה כחברה היתה מעדיפה להישאר כמו שהיא עם המיתוג הוט. אני מאמין שהם רואים את החברה שלהם אחרת ממה שאני כלקוח רואה. מבחינתם המותג הזה זה נכנס, מבחינתי זה כלום ושום דבר.
בקיצור, כל מה שניסיתי לומר זה שלדעתי, הנגזרת של שינוי השם הזה בעל כורחם לא ייסב להם נזק. לדעתי, המותג הוט בכל מקרה לא מתחבר לאנשים עם משהו טוב וחיובי ולכן הם לא מאבדים פה מוניטין וקרדיט בקרב קהל הלקוחות הקיימים והלקוחות הפוטנציאלים. זו לפחות דעתי.
·
כמו שזה נראה זה פשוט מהלך גלובלי של החברה המחזיקה במותג הזה. ככה החליטו - לשנות לשם אחיד. כן, עולה כסף, אבל זה מה שהוחלט שנכון לחברה. לא נראה לי שמישהו שם מחליף את השם של הוט כדי לצאת לדרך חדשה ולהתחבר אחרת ללקוחות וכו'. למעשה, אני די משוכנע שהוט עצמה כחברה היתה מעדיפה להישאר כמו שהיא עם המיתוג הוט. אני מאמין שהם רואים את החברה שלהם אחרת ממה שאני כלקוח רואה. מבחינתם המותג הזה זה נכנס, מבחינתי זה כלום ושום דבר.
בקיצור, כל מה שניסיתי לומר זה שלדעתי, הנגזרת של שינוי השם הזה בעל כורחם לא ייסב להם נזק. לדעתי, המותג הוט בכל מקרה לא מתחבר לאנשים עם משהו טוב וחיובי ולכן הם לא מאבדים פה מוניטין וקרדיט בקרב קהל הלקוחות הקיימים והלקוחות הפוטנציאלים. זו לפחות דעתי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
http://altice.co.il עדיין לא פעיל. כנראה עדיין עובדים עליו/מחכים להשקה...
נערך לאחרונה על ידי YanivPL ב 24/05/2017 14:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

·Huber כתב:·......
חלומות באספמיה. כל עוד הם מוכרים את המהירויות הללו ללקוחות עיסקיים במחירי פרימיום, זה לעולם לא יגיע ללקוח הפרטי....
על זה בדיוק דיברתי.
לדעתי בהוט חששו תחילה מחברת UNLIMITED, שלפחות על פי ההצהרות, איימה בפעם הראשונה לפגוע בהגמוניה שלה, כספק תשתית מוביל.
(את בזק הם כנראה לא ממש סופרים)
אני מניח שהם היו מתחילים לשווק את ה-500/10 (אולי במגירה יש להם אפילו טכנולוגיה מתקדמת יותר) בצורה אגרסיבית, ובעלויות סבירות.
העיקר לא לאבד לקוחות.
ברגע שהתברר שבעצם הכול עוֹרְבָא פָּרַח , והקריקטורה החדשה מתמוטטת ונעלמת כאילו לא הייתה- הוט יכולה להרשות לעצמה להוריד הילוך, ולחזור להתנהל על מי מנוחות.
כי אם אין תחרות, אז למה בכלל להתאמץ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
לדעתי טעות קשה. בכל המדינות יש מותגים ומיתוג מחדש כל כך קיצוני רק יכול לפגוע בחברה.
הגיע הזמן שבינימין נתניהו ודוד ביטן יטפלו גם ומהשורש בשתי החברות החזירות האלה HOT YES
שעושקות את הציבור במשך שנים במחיריהם והחזירות לא נפסקת!!!!
מה גם ששתי החברות מקרינות כל הזמן שידורים חוזרים פעם אחר פעם בכדי למלא את לוח השידורים שלהם ועל זה
הציבור צריך לשלם מעל 200 ש"ח כל חודש רק עבור טלויזיה???? על שידורים חוזרים ולא מדובר בשידור אחד חוזר אלא על יותר מאחד.
ולא מדובר רק בערוצי הבית אלא גם בערוצים אחרים כדוגמת ערוץ 20.
ולאלה המנותקים משתי החברות האלה שחברת הוט מטרידה אותם כל חודש חודשיים בשיחה טלפונית להתחבר אליהם.
צריכה לבוא גם התערבות משטרתית לא יתכן שכל חודש חודשים אנשים יקבלו שיחה טלפונית מטרידה מהוט על מנת להתחבר.
מי שירצה להתחבר להוט יעשה זה זאת אין צורך בהטרדות, נמאסתם!!!!
ששתי החברות האלה ילמדו לא למלות את לוח השידורים שלהם בשידורים חוזרים ולתת מחירים הוגנים כדוגמת נטפליקס $10 לחודש.
שעושקות את הציבור במשך שנים במחיריהם והחזירות לא נפסקת!!!!
מה גם ששתי החברות מקרינות כל הזמן שידורים חוזרים פעם אחר פעם בכדי למלא את לוח השידורים שלהם ועל זה
הציבור צריך לשלם מעל 200 ש"ח כל חודש רק עבור טלויזיה???? על שידורים חוזרים ולא מדובר בשידור אחד חוזר אלא על יותר מאחד.
ולא מדובר רק בערוצי הבית אלא גם בערוצים אחרים כדוגמת ערוץ 20.
ולאלה המנותקים משתי החברות האלה שחברת הוט מטרידה אותם כל חודש חודשיים בשיחה טלפונית להתחבר אליהם.
צריכה לבוא גם התערבות משטרתית לא יתכן שכל חודש חודשים אנשים יקבלו שיחה טלפונית מטרידה מהוט על מנת להתחבר.
מי שירצה להתחבר להוט יעשה זה זאת אין צורך בהטרדות, נמאסתם!!!!
ששתי החברות האלה ילמדו לא למלות את לוח השידורים שלהם בשידורים חוזרים ולתת מחירים הוגנים כדוגמת נטפליקס $10 לחודש.
99% מ-שינוי\מימון מתבצע מהקהל הרחב
לא רק בנושא הזה קח לדוגמא בשוק המזון תנובה\שטראוס וכו' או באופנה קסטרו ודומיה
אנחנו מממנים ועד לפני שנתיים לא הייתה חלופה ראויה והסדר ראוי בשוק ואף חברה לא יכלה להיכנס לשוק
כך או כך הגענו עד הלום והשוק עבר רפורמה 'שקטה' ממשרד האוצר ובעבר ממ. התקשורת
הרגולטור עשה את ה1% שינוי עכשיו אנחנו צריכים לתת את שאר ה99%
אני מסכים שהמדינה יכלה לעשות טיפה יותר אבל רעיונות כמו לפתוח למכרז למתחרה חדש זה טיפשי כי TV 'דיגיטלית-ליניארית' זה שוק מת
אנחנו יכולים לראות מהעולם וגם אצלנו לאן נושבת הרוח
עכשיו נשאר למדינה להסדיר את שידורי הספורט וענייני ה'בלעדיות' וזהו
כמובן שעדיף שתהיה השקעה בשוק הישראלי (סדרות\סרטים) אבל הוא מקבל 8% מהכנסות יס\הוט שכנראה רק יגדילו הוצאות והפקות בתקופה הקרובה כדי לבדל את עצמן וגם כמובן למכור למתחרות ולחו"ל
אפשר לדון בזה הרבה אבל השורה התחתונה היא שאי אפשר לשבת על הכורסא ולהצביע על הממשלה תמיד כאשמה 100%
את הטריפל שלי ניתקתי עכשיו שכל אחד יפסיק לחשוב על ה5 שקל הטבה של שימור מוזר וינתק גם
לא רק בנושא הזה קח לדוגמא בשוק המזון תנובה\שטראוס וכו' או באופנה קסטרו ודומיה
אנחנו מממנים ועד לפני שנתיים לא הייתה חלופה ראויה והסדר ראוי בשוק ואף חברה לא יכלה להיכנס לשוק
כך או כך הגענו עד הלום והשוק עבר רפורמה 'שקטה' ממשרד האוצר ובעבר ממ. התקשורת
הרגולטור עשה את ה1% שינוי עכשיו אנחנו צריכים לתת את שאר ה99%
אני מסכים שהמדינה יכלה לעשות טיפה יותר אבל רעיונות כמו לפתוח למכרז למתחרה חדש זה טיפשי כי TV 'דיגיטלית-ליניארית' זה שוק מת
אנחנו יכולים לראות מהעולם וגם אצלנו לאן נושבת הרוח
עכשיו נשאר למדינה להסדיר את שידורי הספורט וענייני ה'בלעדיות' וזהו
כמובן שעדיף שתהיה השקעה בשוק הישראלי (סדרות\סרטים) אבל הוא מקבל 8% מהכנסות יס\הוט שכנראה רק יגדילו הוצאות והפקות בתקופה הקרובה כדי לבדל את עצמן וגם כמובן למכור למתחרות ולחו"ל
אפשר לדון בזה הרבה אבל השורה התחתונה היא שאי אפשר לשבת על הכורסא ולהצביע על הממשלה תמיד כאשמה 100%
את הטריפל שלי ניתקתי עכשיו שכל אחד יפסיק לחשוב על ה5 שקל הטבה של שימור מוזר וינתק גם