המלצה לאוזניות InEar אכותיות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
asaf2298 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
שם מלא: אסף
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלוםם
עכשיו כשיש לי קצת כסף והבנתי שאני לא מסופק מהsony ex650 שלי החלטתי לשדרג, קראתי קצת באינטרנט והגעתי לvsonic gr07 ולvsd5.
כרגע הנגן שלי הוא Nexus 6p. אבל בקרוב אחליף לnote 8 כשיצא ומאמין שיהיה לו דק מספיק איכותי וחזק. אם האוזניות מצדיקות אוכל להוסיף גם מגבר של Fiio או משהו אחר מומלץ מבחינתכם.
בעינין התוכן חצי מהשירים שלי הם lossless- flac , השאר mp3 ויוטיוב.
ז'אנרים מועדפים: פופ, רוק אלטרנטיבי, רוק כבד, ישראלי.
התקציב הוא 500₪, עם חריגה של 150₪. יכול להזמין מחול

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 651
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #2 

לא הייתי שופך כסף כזה על VSonic, חברה שבונה מוצרים שמחזיקים שנה.
יש אוזניות שנקראות Vivo XE800, הן עולות בסביבות ה-20$ והשמועות אומרות שהן משתמשות בדרייברים דומים ל-GR07. (יש ל-VIVO גם חיקויים אז צריך לקנות ממוכר אמין).

ממה שביררתי על איכות שמע בסמרטפונים, אני חושב שאני הייתי הולך על HTC 10 במקומך. יכול להיות שגם אני אלך על המכשיר הזה בעצמי.

הלוואי שיכולתי להמליץ לך על אוזניות IN EAR, אבל אין לי נסיון עם אוזניות IN EAR במחירים האלה. מהנסיון המוגבל שלי, אני יכול לומר שרוק כבד מעדיף אוזניות גדולות יותר...גיטריות חשמליות לא נשמעות טוב באוזניות קטנות, לא יודע למה.

asaf2298 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
שם מלא: אסף
נתן תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

מעניין אבדוק את האוזניות, תודה. לגבי פלאפונים פשוט הדרישות שלי שונות מהhtc 10 אבל היה לי M8 ונהנתי מכל רגע איתו עד שנהרס. לגבי עיניים האוזניות הגדולות זה מעט פחות פרקטי עבורי.
עדכון: נכון לעכשיו קניתי את הvivo ex800 לראות איך הם נשמעות למרות שאני לדעת עוד חוות דעת לגבי האוזניות אחרות ואם לבטל את ההזמנה (אני משאר שעוד יש לי זמן)
עדכון 2: אחרי שהקשבתי להן כמה זמן הבחנתי שהן נשמעות טוב אבל יש להן רעש מעט מוזר בצלילים הגבוהיים. אולי זה משהו ביחידה שאני הזמנתי. סהכ למחיר שלהן הן סבבה. ציפיתי ליותר כשהשווא אותן לvr07..
נערך לאחרונה על ידי asaf2298 ב 21/09/2017 12:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

scubaski
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 20 פעמים

שליחה #4 

אני הזמנתי שלשום באמאזון את RHA MA750 יש להם ביקורות מצויינות - יש בארץ רק את הדגם עם המיקרופון שלא רציצי כמובן המחיר בארץ הוא כמעט כפול!
אלה באות עם אחריות של 3 שנים!!! שקלתי גם את GR07 BE אבל איכות הבנייה לא נראית לי משהו. גם ראיתי ביקורות טובות על חברה סינית חדשה AUDBOS שהיא מוכרת דגם עם TRIPLE DRIVER/HYBRID ב-$120 אבל באמאזון מוכרים אותו בלי אחריות. אותו דגם אפשר להשיג תחת מותג אחר שאני לא זוכר אבל באוזניות שלהם ניתן גם להתקין פילטרים שונים.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”