unlimited - האם גם לכם זה ***?
היי,
היום חיברו אותי לאנלימיטד 200/200 , אני מגיע הביתה, פותח סדרות טיוי, ובום לא זז. מנסה לגלוש רגיל באינטרנט , תקוע רצח....
הגעתי למצב שאני במקום לגלוש באינטרנט מהיר , אני עם הוט ספוט של הפלאפון.
הספק שלי הוא 015.
האם גם לכם זה ככה? איך אפשר לפתור את זה?
אני גר ברמת גן.
היום חיברו אותי לאנלימיטד 200/200 , אני מגיע הביתה, פותח סדרות טיוי, ובום לא זז. מנסה לגלוש רגיל באינטרנט , תקוע רצח....
הספק שלי הוא 015.
אני גר ברמת גן.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4310
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 904 פעמים
למה עוד אפשר היה לצפות מהחברה שכבר זמן רב נמצאת במצב של פשיטת רגל מתמיד, שכל השותפים בה תובעים אחד את השני, מחברה שכבר כמה שנים שלא מצליחה למצוא משקיע אחד אפילו או רוכש לבעיות שלה ושכל הספקי אינטרנט הרציניים בישראל מתרחקים ממנה כמו מחולה צרעת.
לחברה היה פוטנציאל אדיר עם הטכנולוגיה הכי מתקדמת, כמו בשאר מקומות בעולם. אבל בארץ כמו בארץ, מי ששולט בסוף אלו החברות והתאגידים הגדולים. מקור הבעיות בחברה הם חבלות של חברות כמו בזק והוט שהרגישו מאויימות מהחברה החדשה הזאת. למרבה הצער, אין מה לעשות, אלא לחזור לבזק או הוט. בתוך שנה UNLIMITED תכנס להיסטוריה כעוד פרויקט כושל סטייל BETTER PLACE.
·JizzMo כתב:לחברה היה פוטנציאל אדיר עם הטכנולוגיה הכי מתקדמת, כמו בשאר מקומות בעולם. אבל בארץ כמו בארץ, מי ששולט בסוף אלו החברות והתאגידים הגדולים. מקור הבעיות בחברה הם חבלות של חברות כמו בזק והוט שהרגישו מאויימות מהחברה החדשה הזאת. למרבה הצער, אין מה לעשות, אלא לחזור לבזק או הוט. בתוך שנה UNLIMITED תכנס להיסטוריה כעוד פרויקט כושל סטייל BETTER PLACE....
בזק והוט לא הכריחו את אנלימטד לפרוס סיבים בשכונות עוני ובבתי אבות. בזק והוט לא הכריחו את אנלימדט לעשות את אחד קמפייני הפרסום הכי מפגרים שהיו בשוק התקשרות הישראלי.
הכשלון של אנלימטד גדל בתוך החברה הזאת כמו סרטן, אף אחד לא אשם חוץ ממנה. שיתקפלו וימכרו את מה שהם פרסו לפרטנר או סלקום וזהו כבר.
Re: unlimited - האם גם לכם זה ***
·אצלי עובד יופי אצל אותו ספק עם אותה חבילה.doronhn כתב:היי,
הספק שלי הוא 015.
אני גר ברמת גן....
נשמע כמו תקלה - דבר עם התמיכה
הלוואי עלי היו לי כאלה תקלות
אתם על 200/200 סימטרי ומתלוננים
אני אם פאקינג 50/3 מסריח של בזק
וכל פעם שאני רואה שמישהו זכה לחיבור
של סיבים פרטנר או אנלימטד אני מזיל
שלוליות של ריר ומתפלל שיחברו אותי
לכאלה מהירויות במחיר שאני משלם על
ה 50/3 המסריחים של בזק.
ה 50/3 המסריחים של בזק.
כן, אבל זה לא קשור המקסימום הפוטינציאלי של התשתית לקצבים בפועל של הספק.MrYair כתב:הלוואי עלי היו לי כאלה תקלות
ה 50/3 המסריחים של בזק....
כמובן נשמע שלפותח השרשור ישנה בעיה אחרת