בעיית קודקים בטלוויזיה בויסטה מדיה סנטר.
שלום לכולם,
התקנתי את הוויסטה מדיה סנטר כאשר הרכיבים הרלוונטיים לשאלה הם כרטיס הלכידה מסוג PVR150 MCE וכרטיס המסך Ati X1950Pro
בשימוש בקודקים המקוריים של Vista התמונה בטלוויזיה חייה (Mpeg 2) רעה מאוד ונמרחת על כל המסך.
ניסיתי לעבוד לפי המדריך המופיע באתר ולהחליף לקודקים של Power DVD , בניסיון הראשון המדיה סנטר לא הסכים לעבוד וכל פעם שעברתי ל Live TV הוא סגר את המדיה סנטר.
בניסיון השני שיניתי רק את הקודק לוידיאו ולא לאודיו וזה עבד.
עם זאת איכות התמונה לא מדהימה כאשר "חדות הצבעים" (לא מכיר את המונח המקצועי) היתה טובה בהרבה בקודק של מיקרוסופט.
האם למישהו יש המלצה לקודק אחר או דרך לקנפג את הקודק של PowerDVD ?
התקנתי את הוויסטה מדיה סנטר כאשר הרכיבים הרלוונטיים לשאלה הם כרטיס הלכידה מסוג PVR150 MCE וכרטיס המסך Ati X1950Pro
בשימוש בקודקים המקוריים של Vista התמונה בטלוויזיה חייה (Mpeg 2) רעה מאוד ונמרחת על כל המסך.
ניסיתי לעבוד לפי המדריך המופיע באתר ולהחליף לקודקים של Power DVD , בניסיון הראשון המדיה סנטר לא הסכים לעבוד וכל פעם שעברתי ל Live TV הוא סגר את המדיה סנטר.
בניסיון השני שיניתי רק את הקודק לוידיאו ולא לאודיו וזה עבד.
עם זאת איכות התמונה לא מדהימה כאשר "חדות הצבעים" (לא מכיר את המונח המקצועי) היתה טובה בהרבה בקודק של מיקרוסופט.
האם למישהו יש המלצה לקודק אחר או דרך לקנפג את הקודק של PowerDVD ?
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
אני יודע שאצלי, ואצל רוב משתמשי המדיה סנטר (לפי סקרים באתר האוסטרלי ובאתר של מדיהפורטל) ה-purevideo של NVIDIA נותן את התוצאות הטובות ביותר. לא יכול להגיד לך לגבי תאימות לויסטה כי טרם ניסיתי.
תוספת:
אחרי בדיקה , ראיתי שהגרסאות החדשות של powerdvd תומכות באופן מובנה בטכנולוגיית ה-purevideo שעל הכרטיס (אם יש לך NVIDIA), כלומר מספיק שתהיה לך האפליקציה הזאת, ויש בה תמיכה ב-purevideo.
תוספת:
אחרי בדיקה , ראיתי שהגרסאות החדשות של powerdvd תומכות באופן מובנה בטכנולוגיית ה-purevideo שעל הכרטיס (אם יש לך NVIDIA), כלומר מספיק שתהיה לך האפליקציה הזאת, ויש בה תמיכה ב-purevideo.
כמו שציינתי יש לי Ati X1950.
ה PowerDVD בגרסה 7 תומך ב Hardware Acceleration של ATI ולא דורש הרבה מהמעבד.
אני לא בטוח כמה טוב יהיה לי להתקין קודק של Nvidia על כרטיס מסך של ATI , אני בטוח שלא תהיה תמיכה בשום Hardware acceleration.
לגבי Powerdvd בגרסה 6.5 , אני לא בטוח שהוא תומך וויסטה , מישהו ניסה ?
ה PowerDVD בגרסה 7 תומך ב Hardware Acceleration של ATI ולא דורש הרבה מהמעבד.
אני לא בטוח כמה טוב יהיה לי להתקין קודק של Nvidia על כרטיס מסך של ATI , אני בטוח שלא תהיה תמיכה בשום Hardware acceleration.
לגבי Powerdvd בגרסה 6.5 , אני לא בטוח שהוא תומך וויסטה , מישהו ניסה ?
אני כל כך שמח שהשקעתי ב x1950 של ATI.
קודם כל עדיין אין דרייברים ל VIVO בוויסטה.
לגבי איכות התמונה , ATI מודעים לבעייה אבל אין להם כרגע שום פתרון.
http://support.ati.com/ics/support/KBAn ... onID=23551
איזה יופי , התקנתי מדיה סנטר כדי להעלות את איכות הצפייה שלי ובמקום זה אני רק יורד ויורד.
בכל אופן ביטלתי את ה De-Interlacing ב ATI catalyst (העברתי ל weave) והאיכות קצת יותר סבירה.
כמו כן חזרתי לקודק של מיקרוסופט , ה PowerDVD פשוט נראה זוועה.
קודם כל עדיין אין דרייברים ל VIVO בוויסטה.
לגבי איכות התמונה , ATI מודעים לבעייה אבל אין להם כרגע שום פתרון.
http://support.ati.com/ics/support/KBAn ... onID=23551
איזה יופי , התקנתי מדיה סנטר כדי להעלות את איכות הצפייה שלי ובמקום זה אני רק יורד ויורד.
בכל אופן ביטלתי את ה De-Interlacing ב ATI catalyst (העברתי ל weave) והאיכות קצת יותר סבירה.
כמו כן חזרתי לקודק של מיקרוסופט , ה PowerDVD פשוט נראה זוועה.